Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

caffeine

czekac do konca swiata.. czy nie...

Polecane posty

rzecz prosta ktos mi sie podoba ale jest tylko przyjacielem, czekam, az moze cos z tego kiedys wyjdzie i jest ktos kto inny kto zaczyna znajmosc, chce sie spotkac, a ja nie wiem czy wchodzic w to czy czekac na cud:( (oni sie znaja) do 1 - z mojej strony jest chemia, do 2 - mily, sympatyczny, grzeczny

dzieki lusesita jestes dla mnie legenda tego forum;)pozdrawiam jak ten 1 łapie mnie za reke to mam dreszcze:) moze sie kiedys doczekam

Gość kluska serowa
zgadzam sie z Lusesita. daj mu jakis znak. skad ma wiedziec ze ci sie podoba? i lepiej nie zaczynaj nic z kims kto cie w ogole nie pociaga

czekać? a może weź się do roboty!! bez chemii to jak seks bez orgazmu!! pozdrawiam :-)

Gość kluska serowa
jak nie dasz mu do zrozumienia to nie bedziesz wiedziala. a i czekac nie wiadomo ile bedziesz musiala i czy sie kiedys doczekac. moze lepiej miec jasna sytuacje

do roboty:( ja niesmiala jestem:( choc to ja osttanio sprowokowalm, ze tanczylismy 3 godziny razem bez przerwy:D

Gość kluska serowa
ale ja ci nie pisze bys sie na niego rzucila albo wypalila prosto z mostu.sama bym czegos takiego nie zrobila bo nie chodzi o niesmialosc w moim przypadku ale lubie jak facet o mnie zabiega. ale my kobietki mamy swoje sposoby by faceta osmielic. to ze tanczyliscie 3 godz. bardzo mi sie podoba. prowokuj podobne sytuacje jak najczesciej powodzenia

...dotykaj go tak... mimochodem :P odgarnij mu włoski za uszko jednocześnie mówiąc do niego i zaglądając głęboko w oczy... albo wersja skrócona: wypijcie po piwie lub dwóch to się wzajemnie bardziej ośmielicie ;) pocałuj go delikatnie, przytul się, mówiąc ze jest wspaniały... i takie tam...:classic_cool:

Gość kluska serowa
Lusesita - wersja skrocona niezla :D a jak jeszcze wypija kilka glebszych to moze byc werscja super ekstra skrocona. tylko nie wiem czy on kolejnego dnia nie bedzie myslal ze to wszytko tylko dlatego ze ona byla pijana i nie bedzie wracal do tematu :O

Gość kluska serowa
no tak, tyle ze ja podalam wersje przyspieszona wersji przyspieszonej ;)

buuuuuuuuuu:( ja sie chce przytulic a on mnie serio traktuje jak przyjaciolke ja chce wiecej sprobuje poczarowac;)

chyba mu sie dancowanie spodobalo, bo zapytal kiedy znow potanczymy:D ten 2 tez sie odzywa heheh najpierw posucha a teraz nie wiem co robic:)

Gość zebys
sie tylko doczekala