Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna8325

Jak mam żyć?

Polecane posty

Gość smutna8325

Ciągle chcę żeby czas jak najszybciej płynął.Np w szkole myślę "byle do ostatniej lekcji" bo nienawidzę jej,teraz jak jest jesień nie mogę doczekać się lata i nie wiem jak przetrwam zimę-nie cierpię nawet samego tego zapachu powietrza.Całe życie mi tak upływa,ciągle się z czymś męczę.Mam nadzieję że rozumiecie o co mi chodzi i coś poradzicie :( Nie chcę już więcej marnować sobie życia ciągłym czekaniem na coraz to nowe rzeczy,chcę wreszcie zacząć żyć normalnie

Gość smutna8325
juz bym chciała sie nie uczyc tylko wyjsc za maz . bo czuje sie juz taka stara . mam juz 15 lat.

Gość smutna8325
No tak,ale tydzień jest krótszy niż cała zima :( Chyba przez te parę miesięcy będę cały czas chodziła zdołowana.Nie mogę żyć bez słońca! 😭

Gość warszawiankakakkaa
poczekaj do klasy maturalnej..... ja sie modle oby to była moja najdłuzsza zima w zyiu!!!! :o:o:o

Gość smutna8325
Spadaj podszywaczu

Gość smutna8325
a mieszkam w piwnicy.

Gość smutna8325
Jestem w klasie maturalnej i nawet wolę maturę niż zimę :(

Gość swinkowaaaaa
a ja czuje sie mloda, mam 24 i w cale mi sie nie spieszy do malzenstwa :)

Gość smutna8325
nigdy sie jeszcze nie calowalam. a nie! przepraszam z kotkiem tylko dwa razy.

Gość
urzekła mnie Twoja historia :o miło wiedzieć, że ludzie mają takie problemy

słońce masz dopiero 15 lat. twoje życie się dopiero zaczyna. w tym wieku nastolatki często przeżywają kryzysy związane z dojrzewaniem. ja też taka byłam. wszystko mnie wkurzało, nienawidziłam wszystkiego i wszystkich. we wszystkim czułam się źle, czułam się niepotrzebna, nienadająca się do niczego. ot burza hormonów i tyle - przejdzie, napewno. mnie przeszło. odnalazłam swoje cele, do których dążę, pragnienia które chcę urzeczywistnić. spokojnie, nie załamuj się i dla Ciebie zaświeci słońce pozdrawiam

Gość smutna8325
Nie mam 15 lat!!!To ten podszywacz!

ile bym oddala zeby byc nadal w szkole, jak zaczyna sie dorosle zycie to sa dopiero problemy, szukanie pracy, samodzielnosc, juz nawet nie zwracam uwagi na takie pierdolki jak pogoda

Hehe,dzięki :) ariene,no właśnie,przynajmniej nie masz czasu na takie rzeczy,już bym tak wolała.A ja nienawidzę tego że każdy może mną rządzić,byle nauczyciel itp,a jak jesteś samodzielna to jest z tym lepiej.....

wiesz pamietam jak ja w liceum tez czekalam tylko az skonczy sie lekcja, ale pamietam tez te mile chwile, beztroske, przyjaźnie, niektorzy nauczyciele byli ok inni nie jak to w życiu, ta beztroska była najlepsza, a teraz dorosłe życie, poważne decyzje a ja chyba nie jestem jeszcze na to gotowa, trudno sie przestawic...

Gość nalesnik
oj ja tez bym, wrocila do klasy maturalnej hehehe imprezki byly .nasz paczka byla bardziej sponataniczna heheb i ta studniowka ach a bym poszalała na parkiecie hehheheh.. tez zyje od weekednu do weekendu hehehhe byle do przodu !!!!!!!!!

Mi nie chodzi tylko o szkołę,właściwie ogólnie że ciągle na coś czekam chcę żeby ciągle coś jak najszybciej minęło...Chciałabym wreszcie zacząć żyć i pogodzić się z tym co mam....Ale jak? :(