Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania000067

numer buta dzieci 4-5 lat

Polecane posty

to macie malutkie stopki w porownaniu do wzrostu... mi sie podobaja takie male stopki u doroslych... bo mozna prawie kazdy model buta zalozyc i nie wyglada sie jak w kajaku...

Gość monia0000999
buty meza pasowaly by na ciebie?:)

nie ja mam 39 wiec troszke za duze by byly ale niewiele a z kolei na mojego meza by nie weszly bo ma 44...

Gość pannaanna23
Słuchajcie, zawsze jest wyjście z takije sytuacji a mianowicie, trzeba po prostu dobrze wymierzyć stópkę naszego dziecka. Pomocna okazać sie moze dla Was miedzy innymi taka instrukcja http://www.mivo.sklep.pl/-chelp-pol-10.html

Gość Do mała.........
Asiu-K, Ja mam synka o podobnych rozmiarach do Twojego, choć my - rodzice jesteśmy mniejsi, szczególnie ja:) Mój synek ma 4 lata i 5 miesięcy, ma 119 cm wzrostu i numer buta 32,5. Ja - 168 cm wzrostu i rozmiar buta 39, mąż - 186 cm wzrostu i rozmiar buta 44. Wysokorosłość naszych dzieci ma korzenie w rodzinie męża, bo on jest w swojej rodzinie jakoś "najmniejszy":) Dziadek naszych maluchów ma 2 metry. Dzieciaki (oboje - mamy synka i córeczkę) rodziły się zupełnie niepozornych rozmiarów (52 i 53 cm), ale w pierwszych miesiącach życia rosły niewiarygodnie wyrastając znacznie ponad siatkę centylową. Córeczka ma 7 miesięcy i jest już ponad siatką (ma 75 cm).... Z butami dla synka miałam przez jakiś czas problem, jak był jeszcze malutki wiekiem i stópki miał bardziej "niemowlęce" - bardziej okrąglutkie, a rozmiar już zupełnie inny (powyżej 26 numeru) i wówczas ciężko było dobrać buciki.

Gość moja corkaaaaaaaaaaaaaa
ma 4 lata, wzrost 107 cm i nr buta 28. Ja nosze 35, nawet 34,5 (zalezy od buta) :P, ale niska jestem-156 cm. Maz 41, ma 180 cm wzrostu.

Gość gość
moj syn ma 5 lat i numer buta 31

Gość gość
Moja córka ma 5 lat, 116cm i rozmiar buta 29-30 zależy jaka firma.

Gość gość
Kiwi28 , piszesz poważnie? Sporą stopę ma twoja córka. Moja jest dokładnie w tym samym wieku 2,8 roku , wzrost 104 cm a stopa dopiero dobija do numeru 24 bo 23 pasuje idealnie.

Gość 134
mój syn ma 8 lat i roz. 35, a jak miał 5 lat to miał ok.30-31

Gość gość
córka ma 4 lata niedawno skończone 26 jest na styk stopa około 16cm wzrost 106cm ale mam znajomą u której syn ma 3,5 roku i ma buta 29 więc to chyba różnie bywa, chłopak jest o głowę wyższy od mojej córki

Gość gość
moj 5-latek nosi 11 nie wiem jak to sie ma do polskiej numeracji,ale chyba jest to rowne z 30,ale nie jestem pewna :P