Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

scz

ja przestać jeść słodycze

Polecane posty

poradżcie mi co mam robić albo jeść żeby nie mieć ciagle ochoty na coś słodkiego codziennie jem tyle słodyczy że aż mi niedobrze i już sporo mi sie przytyło proszę o rade

Gość elinka.
nie kupować ich!!!

Gość pomaranczaxxx
powies sobie na drzwiach w kuchni zdjecie jakiegos mega grubasa i ilekroc bedziesz chciala zjesc cos slodkiego-popatrz na to zdjecie i wyobraz sobie ze tez tak bedziesz wygladac jak bedziesz opychac sie slodyczami

polecam chrom organiczny.. Tu cytat \"Dzięki temu znikają napady niepohamowanego głodu, chęć podjadania między posiłkami, a u niektórych osób całkowicie niknie ochota na słodycze\"

Ja kupiłam sobie wafle ryzowe i jak naprawde musze cos zjesc to je chrupie, są rozne smaki wiec sie nie nudza a mozna sie przestawic łatwo.

Gość isc
do psychologa- moie powaznie... pomaga w 100% chęć opychania sie ma silne podłoze psychiczne..

Gość isc
psycholog lub psychiatra to juz jest ED

Też mam taki problem, tylko u mnie jest on bardziej rozwinięty:P Łatwo Wam mówić: \"Nie kupuj\", ale co jak słodyczowy głód jest tak wielki, że jestem wstanie iść p ocoś słodkiego? Ja już jestem uzależniona. Przychodzę ze szkoły i jestem tak wyczerpana , że MUSZĘ zjeść coś słodkiego, jak nie to zaczynam płakać, czuje sie taka osłabiona, nie chce mi sie nic robić. Jak zjem to pojawia się uśmiech na twarzy. Jeśli nie ma w domu to jestem w stannie nawet w najgroszą niepogodę wyjść z domu i pędzić do pobliskiego Tesco :O Wiem, że tak łatwo się od nch nie uwolnię:( Czy ten chrom jest naprawdę dobry? To jest w tabletkach?:P