Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sucza

czy ja przesadzam???????

Polecane posty

Wielbiciel to z mlaskaczem w pysk ? :classic_cool: wiesz co ? ja uważam, że to że ktoś jest facetem nie znaczy że może sobie pozwalać na nie wiadomo co :O i mój facet raz dostał ode mnie byliśmy na imprezie , on sie schlał i sobie ujebał ze bedziemy tańczyć :O nie pomagało tłumaczenie, ze nie mam ochoty on se ujebał i koniec :O no i mnie tak chwycił za nadgarstki że normalnie gwiazdy zobaczyłam więc odwinęłam w papę tak , że rozięłam mu wargę :O oczywiscie nie chcialam tak mocno i w sumie nawet nie wiem czy chcialam w papę ale ja nerwus jestem straszny i mnie poniosło :O potem sie oboje przeprosilismy ale efekt jest :D dzisiaj jak jest schlany i jak tylko sie popatrze na niego krzywo to od razu wie, że koniec żartów :D

oj, zaraz wyjde na taka, co to nei umie sobie radzic w zyciu, slucha sie tylko tego co jej inni nagadaja itp. Na[pisalam tu z ciekawosci, chcialam sie dowiedziec jak to jest w innych zwiazkach, czy to jest \"normalne\" potrzebowalam poprostu dobrej rady, ktra otrzymalam :) bo jak napisalam wczesniej mialam lekkie \'zaburzenie\'

Teoria --> :D mój facet rzucił palenie. bo go \"przekonałam\". i nie ma opcji upicia się na imprezie.. wie że zostanie sam :) nie żeby przemocą oczywiście, tego nie uważam za ok, ale silną perswazję owszem :D

sucza nic sie nie martw,obserwoj go.Mam nadzieje ze on wyciagnie jakies wnioski z tego dzisiejszego zdarzenia.Ja juz uciekam do spania.Kolorowych snow.

Sluchaj... na to pytanie jest bardzo latwa odpowiedz:) po pierwsze chlopak nie wyszedl po ciebie chociaz go o to prosilas tylko dlatego ze mu sie nie chcialo wiec nie byl to uzasadniony powod a ty balas sie i on ci nie dal POCZUCIA BEZPIECZENSTWA.. napewno nie przesadzasz bo ja tez bym sie zdenerwowala na chlopaka gdyby ten mi powiedzial przez telefon ze nie chce mu sie isc i nie przyjdzie a ja bym sie potwornie bala... ja uwazam ze powinnas porozmawiac z chlopakiem ALE NIE W NERWACH...i powiedziec mu dokladnie co czujesz...moze juz to zrobilas ale powiedz ze chcesz czuc sie bezpieczna i on jako twoj partner powinien ci to zapewnic!!!

Samanta --> ja mojemu pić nie zabraniam , palic też nie bo aż taka nie jestem żeby cos kazać czy nie kazać :P ale on i tak rzadko pije a że ma słabą głowe to zdarza mu sie spić na imprezie :classic_cool: ja golę dużo więcej od niego także tegooooo :classic_cool:

hmmmmmmmmm chyba wiem co u mnei jest minusem w zwiazku, on poprostu czuje sie za pewnie! hehe ale ty TEORIA to silne rządy prowadzisz :D

a ja mam wstręt do akcji po alko i jak jest ze mną to o mnie ma dbać a nie ja o niego :P (chociaż piję niewiele) a fajek nie trawię - zapachu popielniczki z ust tyle że ja nic nie zabraniam ani nie każę. wychodzi tak, że on myśli że sam chce zrobić tak i tak :classic_cool: i luz :)

dzieki dziewczynki za opinie :) a teraz zmykam juz z neta trzymajcie sie cieplutko i niedajcie sie swoim chlopom :D;) dobranoc 🌻🌻

ej rany teraz wyszło że ja jakas pinda jestem i go pod pantoflem trzymam :O :D no co Wy ;) po prostu mam mocny charakter i se nie dam krzywdy zrobić ;) ale to nie tak że on sie mnie boi czy cos tam :D łazi z kumplami na piwo, spotyka sie z koleżankami, chodzi sam na imprezy itede itepe nie że ja go na smyczy mam :D :D :D Wielbiciel a już myslałam, ze te mlaskacze Cie zachwyciły :D :classic_cool:

facet powinien zawsze dbac o bezpieczenstwo kobiety, wiadomo jak niebezpiecznie jest wieczorami, ja Cie rozumiem

Gość banialuki na dobranoc
" 00:26 Ariane84 : wiadomo jak niebezpiecznie jest wieczorami" Niemozliwe, Gdy obywatel nie czuł się wieczorami bezpiecznie, na pewno tak partia jak PO coś by w swoim programie na ten temat miała. Jeśłi nie ma, znaczy jest bezpiecznie i twój chłopak miał rację, że bo ciebie nie wyszedł. O równouprawnienu nie wspomnę - dlaczego on miałby cię bronić ?

tzn wiecie mnie sie wydaje, że nie po to mamy faceta zeby on dbał o nasze bezpieczeństwo i nas chronił (do tego można sobie ochroniarza wynająć :classic_cool:) tylko po to żeby po prostu był i tyle ;) ;) ;) pozatym ja chciałam jeszcze dodać, ze ja nie dzwonię nigdy po mojego kołka tylko se sama idę i niczego się nie boję ;) znam trochę karate więc jakby co to ............. ale tak na poważnie to nie wymagajcie od facetów za dużo :P oni nie są po to żeby pełnić jakieś funkcje w związku (np funkcję ochronną) tylko po to żeby nas kochać i żebyśmy my miały kogo kochac :D