Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moon

Moje 2,5 miesięczne dziecko przesypia w nocy 9 godzin

Polecane posty

czy mam je budzic na karmienie wczesniej? Czy to jest normalne?

ja bym sie cieszyła na Twoim miejscu :P :D :D :D a gdyby było głodne to raczej by sie obudziło chyba ;) widocznie w nocy mu sie nie chce jeść :D

Gość aaagggaaa
Nie budź, jak będzie głodne samo się obudzi. Moja córka zaczęła przesypiać noc mając miesiąc, niektóre dzieci tak mają. Tylko się cieszyć :)

karmię sztucznie, ale jak karmiłam piersią do 2 miesiąca, to mała spała i 6 godzin. Słyszałam jednak, że u małych dzieci taka długa przerwa jest niekorzystna, bo spada cukier we krwi, więc nie wiem co robić. A w którym miesiącu kończą sie juz nocne karmienia?

Gość bziczek
dzisiaj miałam taki sen, że juz urodziłam i w nocy tak mocno zasnełam że przegapiłam nocne karmienia. A w cyckach było tyle mleka, ze mała po oczach dostała jak ją przystawiłam :D

Moja córka też tak śpi oodkąd skończyła 2 miesiące tzn . od 21 do ok. 7 rano .Karmiłam piersią ale na noc dawałam sztuczne mleko bo tak kazał pediatra ( jak się pytałam czy budzić).Jak dziecko prawidłowo przybywa na wadze to nie ma się co martwić . Moja mała na tym etapie mimo że nie jadła w nocy przybywała ok. kilogram na miesiąc. Do tej pory nie je ani nie chce pić w nocy ( nawet jak były upały)

Gość nnnnnaaaa
narazie śpi ...........potem zobaczysz więc nie ma co się przedwcześnie cieszyć, mój mały spał do 4 miesiąca przez wszystkie noce, potem zaczęły się ząbki nie przesypiał nocy przez kolejne 3 miesiące potem znowu spokój na 2 miesiące (przespane noce) obecnie znowu ząbki trzonowe tym razem juz 7 tydzień nie sypiamy bo budzi się ok 20 razy na noc.