Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do Was przyjaciele

Ku przestrodze

Polecane posty

Gość Do Was przyjaciele

Przyjacielu, PIS chce Twojego dobra!!!! Ja już swoje schowałem, Ty też na swoje uważaj...

Gość trtrtrtr
uuuuuuuuuuuhahaha, niezłe (żeby nie powiedzieć "dobre" bo się kogoś zwabi)

Gość ja też schowałam
:D

Gość on-wawa
A Tusk z Kwachem, czego chcą, może oni chcą, oddać nam swoje dobra? I dlatego tak usilnie namawiają do głsowania na ich partie? No to głosujcie na nich (w kabinie po wypełnieniu zeskanujcie kartę do głosowania, żeby mieć dowód waszej lojalności) i bedziecie bogaci, nic nie będziecie musieli chować, wprost przeciwnie dostaniecie wszystko, a rząd Tusko-Kwaśniewski bedzie rządził długo i szczęśliwie dla pomyślności Polski, do dyplomacji wrócą takie tuzy jak Geremek czy Rosatii, Anglicy i Irlandczycy będą masowo do na przyjeżdzać pracować i firmy zakładać (tam formalności trwają 15 minut, u nas będzie trwało to 5 minut, dzięki ministrowi gospodarki Niesiołowskiemu). Skonczy się kompromitowanie Polski za granicą przez dyplomatołków. Godnie będzie reprezontował kraj premier Kwaśniewski, który napędzany okowitą, staje się istną wieżą Babel i nigdzie nie potrzebuje tłumacza, nawet rozmawiając z plemieniem indian Okula z dorzecza Amazonii. Nie muszę dodadawać, że PiS, przepadnie w niebycie, po powołaniu konisji śledczych, jego przwódcy znajdą się w więzieniach, a reszta PiS-owców jak szczury z okrętu uciekną do innych partii, oczywiści światłe PO i uczciwe LiD ich odrzuci, pójdą więc do Samoobrony i LPR.

Gość uważaj on-wa-wa
bo zrobią Ci pobudkę z rana

Gość haha dobry ten dlugi post
:D:D