Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta ze ściśnietym zoladkiem

POMÓŻCIE Stres przedślubny i ciąża, nie mogę spać - co mogę na uspokojenie??

Polecane posty

Nie wiedziałam, że tak sie tym przejmę, wydawało mi się, ze jestem twarda baba a tu podświadomie ciągle myślę że jeszcze to i tamto, przed snem ciagle coś mi się przypomina co jeszcze do załatwienia, nie potrafie usnąć czuje jak serce mi wali jakby to było już jutro a jeszcze zostały 2 tygodnie! Rano budzę sie wcześnie, nawet jak jest ciemno. Okropność (: Co ja mogę na to - pić melisę mozna?

Gość peelle
ja piłam melisę też się strasznie denerwowałam że nie mogłam spać tydz przed do tego przed ślubem wymyśliłam że najem się jagód żeby przypadkiem nie dostać biegunki w czasie ślubu bo jak by łam w ciąży to strasznie mi okuczała zwłaszcza w stresi wyszło na to że godz przed ślubem nie byłam gotowa bo żygałamtymi jagodami od południa, ale zyganie tez bylo normą u mnie w ciązy. wniosek stresu nie unikniesz, głupimi pomysłami i nadmiernym zamartwianiem można tylko pogorszyś sytuacje a ślub przebiegła tak szybko ze się nie zdażylam obejrzeć wyjedz tylko z domu jak najpóżniej zeby nie czekać za długo w kościele bo to nie potrezbny stres. bedzie okwiem to zwłasnego doświadczenia. trzymam kciuki

Tylko najgorsze są noce, wszystko mi chodzi po głowie i nie potrafie się wyspać, wstaje po 4 godzinach!!! :( Chciałabym wypocząć przed ślubem a tu 2 tyg przed takie nocki :(

Gość peelle
nie potrafię ci powiedziec jak masz sobie pomoc bo sama nie poradzilam sobie ze stresem po prostu trzeba to przeczekać inaczej chyba że jakaś glęboka medytacja pomoże.

Gość madziałka
Z tego co wiem to wszystko zależy od tego w którym tc jesteś.Mnie podawano w 5tc dwa razy dziennie relanium 5mg ale przyszedł drugi lekarz i stwierdził,że w pierwszym trymestrze to złe rozwiązanie i zalecił mi picie melisy 2 razy dziennie.Pomogło:)

Mozesz wziac relanium. Ja bralam cala ciaze i to 5 (sa tez slabsze) po 3 razy na dobe. Tylko lepiej nie bierz w dzien slubu, bo bedziesz zmulona za bardzo. Mozesz wziac diphergan i pic tony melisy, ziola z kozlka lekarskiego. Ja tak robilam przy dwoch ciazach z zalecen ginekologa i spalam !

Gość madziałka
henrykietka jesteś pewna na 100%,że możesz dawać takie rady??nie zapominaj,że jeszcze może być coś takiego jak przeciwskazania do łykania relanium!!a już na pewno nie w takich ilościach!:( Ze ściśniętym...ja na twoim miejscu skonsultowałabym to z lekarzem!

Gość 18steczkakakaka
oooo widze ze autoreczka wpadła :D:D i dlatego masz taki stres kobietkokoko

mi ginka na kłopoty z zasypianiem i stres poradziła brac persen. to tabletki ziołowe, więc nie zaszkodzą.

Gość Danielle...
dlatego ja wlasnie czekam ze slubem na nastepny rok,niechce narazac maluszka na taki stres

Gość madziałka
oj OSIEMNASTECZKO uważaj,żebyś ty nie wpadła...

Gość rasalgul
Zwierzogród (2016) dostępny już do pobrania oraz online >>>http://d8x.pl/r/s8Szwierzogrod >>>http://d8x.pl/r/s8Szwierzogrod >>>http://d8x.pl/r/s8Szwierzogrod Zwierzogrodu nie można pomylić z żadnym innym miastem. Jest to jedyna w swoim rodzaju współczesna metropolia zamieszkiwana wyłącznie przez zwierzęta. W Zwierzogrodzie nie jest ważne, jakim stworzeniem jesteś – czy to największym z lwów, czy może malutką ryjówką. Możesz tam zostać kimkolwiek chcesz. Ale nie wszystkie marzenia spełniają się od razu... Gdy do miasta przybywa ambitna policjantka Judy Hops, szybko przekonuje się, że jako pierwszy królik zatrudniony w miejscowej policji, nie będzie wcale miała łatwego życia. Robi więc wszystko, by udowodnić swoją wartość (i zdobyć upragniony awans). Na jej drodze pojawia się jednak gadatliwy i chytry lis, Nick Bajer. Chcąc wykazać się za wszelką cenę, Judy przyjmuje sprawę, w której musi rozwiązać pewną kryminalną zagadkę. Jej partnerem w śledztwie zostaje nie kto inny jak wygadany i szczwany Nick...