Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NiunieXa

Dla córeczkiii

Polecane posty

Gość tak mam na imię
zdecydowanie Kornelia

Często jest tak, że imię kojarzy nam się z osobą, która je nosi i jak te wspomnienia nie są miłe, to zazwyczaj nie nazywamy tak swoich dzieci. Ja do byłych kobiet mojego męża nic nie mam, ale podświadomie odrzucałam takie imiona jak np. Hanna, Karolina, Agnieszka, bo wiem, że tak miały na imię jego byłe dziewczyny (wszystkich imion nie znam:P). Z tych, które potem wymieniłaś nie podoba mi się jedynie Kornelia.

Gość ehem
Alicja tez mi sie podoba, ale mam juz w rodzinie Alicje zazdrosnice :-P a Emilki nie ma a tak wogole to b rzadko slysze o tym imieniu :) Emilia, Emilka

Andzia zaglosowalam, ale ten 3 link mi sie nie otwiera... ja tez w rodzinie mam juz jedna Ale, a Emilki faktycznie nie sa tak oblegane :)

Gość MasterOna
Uważam że Gagrysia to fajne imie...Alicja też może być...ale to prawda że jak się dzidziuś urodzi to możesz zmienić zdanie bo będzie Ci po prostu wyglądać na powiedzmy Klementynke :-) Moja mama chciała mnie nazwać Adrian bo do porodu myślała że będzie chłopiec...a to nie był siusiak tylko pępowinka :-)