Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Johnny83

Do Kobiet Co o tym sądzicie? fryzura intymna

Polecane posty

Gość Johnny83
Ja sobie kiedyś namalowałem czerwonym flamastrem serduszko na pupie hihihi, ale pomyślałem, że to niemęskie i przemalowałem na symbol Batmana:)

Gość nowłaśnie
no właśnie , jak się panie golicie, jak jest teraz modnie???

Gość nowłaśnie
Bo ja golę się skrobaczką do warzyw. :)

Gość nowłaśnie
Bo ja golę się skrobaczką do warzyw. :)

Gość Patriciaa
Ja golę się średnio 2, 3 razy w miesiącu. Robię to głównie dla mego faceta, który lubi całkowicie wygolone. Jednakże nie zmusza mnie do robienia tego non stop, tylko jak włoski są dłuższe, tzn. mają około 5mm. Robię to kremem do golenia lub maszynką. Sama również lubię się golić, aczkolwiek nie za często, bo wiadomo, są podrażnienia itp. Od niego nie wymagam golenia, kocham go po prostu takiego, jaki jest, ale któregoś dnia chcę zobaczyć jak to jest i po prosić go o to. Uważam, że facet jest facetem i nie musi się golić.

Gość Johnny83
Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź. Wreszcie napisał ktoś coś mądrego od dłuższego czasu. Bo zwykle pisze tylko mój podszywacz. Pozdrawiam i bardzo proszę kobiety o odpowiedzi na moje pytania z początku tematu.

Gość Johnny83
Prosze o dalsze wypowiedzi bo mnie ten temat niezwykle podnieca . Chociaz uczciwie musze przyznac ze jestem bardziej pojebany od mojego podszywacza .

Gość Johnny83
To jest kura panie generale :)

Gość Johnny83
generalnie przede stosunkiem z moim partnerem myje dokładnie zęby :D

Gość Johnny83
żeby nie było żadnych nieporozumień i oskarżeń o brak higieny. Fryzurkę utrwalm tylko markowymi lakierami:)

Gość Johnny83
Odnawiam Prawdziwy Johnny83

Gość Johnny83
Bardzo proszę kobiety o odpowiedzi na moje pytania z początku tematu. ps.jestem gupkiem :D

Gość Johnny83
Odnawiam i bardzo proszę Kobiety o odpowiedzi.

Gość Kobiety
Masz rację. jesteś głupkiem:)

Gość Johnny83
Odnawiam i bardzo proszę wszystkie Kobiety o wypowiedzi do założonego przeze mnie tematu. Pozdrawiam

Gość Johnny83
To ja byłem Mitochondrialną Ewą:)

Gość Johnny83
A jednak nie. To nie ja byłem Ewą. To nie ja skradłem niebo... Uwielbiam taki repertuar:)

Gość Johnny83
Chciałem też ogolić mojemu psu wzgórek łonowy by podczas pieszczenia go w sposób oralny w moich ustach znajdowały się tylko jego genitalia. Nie wiem tylko, czy jak Azor będzie wygolony, to będzie miał ochotę na mnie w stroju Batmana. Proszę panie o opinię na ten temat. Wcale nie jestem głupkiem, choć jestem bardziej pojebany niż niejeden podszywacz.

Gość Johnny83
Azor do tej pory lubił jak przebierałem się przed lustrem za Batmana i goliłem swą fujarę. Czy jak będzie mu "podwiewać" to nie będzie się bał człowieka nietoperza?

Gość Johnny83
Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź. Wreszcie napisał ktoś coś mądrego od dłuższego czasu. Bo zwykle pisze tylko mój podszywacz. Pozdrawiam i bardzo proszę kobiety o odpowiedzi na moje pytania z początku tematu.

Gość Johnny83
Ależ mnie podnieca myśl o tym, że jakaś kobieta czyta o moim ogolonym fiucie, a jak odpowie na ten temat to sperma buzuje mi w podrażnionych od golenia jądrach. Czy wy też tak macie? Proszę o inteligentne odpowiedzi na temat o Batmanie i moim Azorku.

Gość Johnny83
Ależ mnie podnieca myśl o tym, że jakaś kobieta czyta o moim ogolonym fiucie, a jak odpowie na ten temat to sperma buzuje mi w podrażnionych od golenia jądrach. Czy wy też tak macie? Proszę o inteligentne odpowiedzi na temat o Batmanie i moim Azorku.

Gość Johnny83
Dobra suki... Spierdalam ogolić fujarę, bo od godziny nie miętosiłem jej kremem do depilacji. Ależ swędzi... ja pierdolę

Gość kozazwoza
nie no...nie moge...to o batmanie jest dobre... :) i w ogole sikam juz na to krzeslo, w ktore chwile wczesniej napierdzial moj brat... :P oczywiscie sikam niewygolonymi genitaliami :D