Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Johnny83

Do Kobiet Co o tym sądzicie? fryzura intymna

Polecane posty

Gość Johnny83
Odświeżam i proszę o odpowiedzi na postawione przeze mnie pytania z początku tematu Kobiety.

Gość zaciekawionax
jak zrobic serduszko?

Gość Johnny83
Odświeżam i bardzo proszęwszystkie Kobiety o odpowiedzi na moje pytania z początku tematu. Proszę niech któraś wreszcie coś sensownego napisze.

Gość Johnny83
Odświeżam i bardzo proszęwszystkie Kobiety o odpowiedzi na moje pytania z początku tematu. Proszę niech któraś wreszcie coś sensownego napisze.

Gość Johnny83

Gość Johnny83
Odświeżam i chciałem coś dodać. Teraz już nie używam kremu do usuwania włosów łonowych ale dalej się ich pozbywam goląc maszynką, ponieważ mimo iż po goleniu mam na wzgórku czasem podrażnienia to i tak lepiej to wygląda niż podrażnienia na penisie po tym jak używałem kremu. Poza tym moja lekarka odradziła mi stosowanie na mosznie kremu do depilacji ponieważ podobno może on nawet przeniknąc jakoś przez skórę i spowodować jakieś problemy. Teraz golę sobie penisa i mosznę zwykłą maszynką co tydzień, a raz na dwa tygodnię golę sobie wzgórek łonowy. Robię to raz na 2 tygodnie, ponieważ mojej Ukochanej najbardziej się podobają krótkie włoski na wzgórku łonowym u facetów oraz ogolona całkiem moszna i penis. Mnie u mnie rówież najbardziej podobają się kilkumilimetrowe włoski (tak do max ok. 5mm) na wzgórku łonowym i oczywiście całkiem wygolona moszna i penis. Pozdrawiam wszystkie kobiety i bardzo Was proszę napiszczie co sądzicie o mojej fryzurze intymnej i o sposobie w jaki ją wykonuję oraz napiszczie jakie są Wasze preferencje jeśli chodzi o fryzury łonowe u facetów i u kobiet oraz jaką Wy macie fryzurkę intymną i jak ją wykonujecie, a także jak często ją pielęgnujecie. Bardzo Was proszę także byście napisały co sądzicie o włoskach w okolicy odbytu u facetów i u kobiet oraz czy Wy sobie je jakoś usuwacie (jeśli tak to w jaki sposób?) i czy sądziecie, że faceci też to powinni robić (ja tego nie robię). Pozdrawiam i bardzo proszę o poważne wypowiedzi kobiet.

Gość Johnny83
Odświeżam i bardzo proszękobiety o wypowiedzi naq założony przeze mnie temat.

Ty jakiś chory jesteś, ciągle o tych włosach, penisie, mosznie i ciągle pytanie jak my baby golimy sobie ci*kę.Bez przesady, ale jak chcesz to ja ci powiem jak to jest ze mną.Ja się golę tak mniej więcej co dwa tygodnie, zwykłą maszynka z podwójnym ostrzem.Nie robię za specjalnie jakiejś fryzurki, czasem robię paseczek, nie za cienki, bo dla mnie ogolona prawie że na łyso c*pka nie bardzo pasuje, a to dla tego, że trochę trzeba sie napracować, no i potem bardzo mnie swędzi jak odrasta.A nie robię tego przede wszystkim ze względu na to drugie. Włoski w okolicy odbytu posiadam, ale jest ich stosunkowo niewiele i nie mam potrzeby ich golić.Czasem gdy golę sobie c*pkę, to maszynka poleci mi za daleko i dojadę do odbytu i wtedy zauważam, że na ostrzu jakieś włoski są, ale nie żeby od razu je golić, dobrze mi z nimi. To chyba tyle.

Gość Johnny83
mam bardzo powazny problem, azor nie chce mi juz ciagnac po tym jak moje 5 mm wloski wbily mu sie w lewe oko i slabiej widzi. czy to oznacza ze teraz musze golic sie cdziennie? prosze o dpwiedz mile panie a wszystkim podszywacza mowimy pa.

Gość Johnny83
Wracając do tematu: podszywaczu, niezmiernie mnie interesuje, czy i w jaki sposób Ty golisz swoje włosy łonowe? Robisz to sam? Maszynką czy kremem do depilacji? A może woskiem?? A może goli Cie Twoja Ukochana? Lub ukochany? Co z włoskami w okolicy Twojego odbytu, podszywaczku kochany? Proszę o inteligetna odpowiedź i pozdrawiam.

Gość Johnny83
Te 2 ostatnie wypowiedzi to był podszyw. Proszę kobiety o wyowiedzi na moje pytania.

Gość Johnny83
Odnawiam

Gość Johnny83
Odnawiam

Siema Johnny83 :D tzn ja właściwie chciałam dopytać czy jesteś Johnny83, Joan83 czy może jakieś pogięte Emo83. Stary, facetem jesteś????? Hallllo !!!

Gość Johnny83
Odnawiam

Gość Johnny83
Odnawiam

Gość tooooojaaaaaar2342154343462323
Jestem mężczyzną i powiem jak wygląda to u mnie. Włosy na wzgórku przycinam tak, że są króciutkie, a mosznę, penisa i okolice odbytu golę na zero. Ogolona moszna jest dużo bardziej wrażliwa na dotyk i dzięki temu są silniejsze doznania. Odbyt golę ze względów czysto higienicznych. Włosy u kobiet w miejscach intymnych po prostu mnie obrzydzają, ale każdy ma swój gust. Drogie Panie co o tym myślicie???