Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taś taś taś

Wybory to będzie walka - młodość vs starość

Polecane posty

Gość dzielnicowy guciapa z palka
najpiekniejsza jest p. Dorota Wellman. wiec o co sie klocic?

Gość czy pan dzielnicowy mógłby
już odpuścić? Jesteś żalosnym starym człowieczyną :(

Gość nie schlebiaj sobie pajacu
wolę być nimfomanką niż desperatką

Gość do taś taś taś
ja tam na PIS nie głosuję, ale ty idź się lecz, kto Cię tej gadki wyuczył, ja pitole, jakies chore to wszystko, a kto Ci wolnosć zabrał, człowieku ty myśl! załuj, że PRLu nie przezyłeś! co za imbecyl, ja nie mogę!!!! ty wyłacz ten tv i spójrz na świat, bo tylko wlepiasz gały w to swoje szkło i chłoniesz co Ci kto zasunie! ja tam żyję jak żyłam i zmian nie zauważam, a juz na pewno totalitaryzmu, braku demokracji i tym podobnych pierdół!

Gość taś taś taś
nieśmiało zauważam, że tak myśli ok 70% społeczeństwa, a o tym, czy mamy rację, pogadamy za 2-3 lata, tylko miej odwagę się potem przyznać, kogo broniłaś

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nikt mnie nie inwigilował, nikt mnie nie szantażował, a ciesze się, ze moje dzieci i wnuki nie będą się wychowywały pod rządami komunistów. zgadzam się z poprzedniczką, ktoś tu chyba za bardzo przesadza, można ich nie popierać, ale argumenty prosze Państwa, argumenty, a nie puste słowa. Szczeniaku idź do szkoły i się historii poucz, bo kiepsko z tym u Ciebie.

Gość Agent F B I
spokojnie , tas taś tas poszła sobie strzelic palcówe pod Donalda Tuska i zaraz wróci do walki :classic_cool:

to znaczy chyba, ze 70% społeczeństwa to debile! wyłaczcie swoje odbiorniki i zacznijcie ludzie samodzielnie myśleć. Jakoś Wam nie przeszkadzało jak Was szacowne SLDowo z preziem rozkradali, a może już wtedy trza się było zainteresować:-o naprawdę nie mam słów. aha zaznaczam, ze na PIS nie głosuję, ale nie pierdolę za przeproszeniem bzdur!

Gość taś taś taś
mówiłam, stare, niereformowalne dziady z zatwardzeniem mózgu :o kogo nazywasz komunistami paranoiczko :)

Gość taś taś taś
no to, moher włóż i 🖐️ pogadajcie sobie dziadki, na szczęście dzieci z tego nie będzie :D

oj taś taś logiki w Twoim rozumowaniu zero. Zadam Ci więc proste pytanko,czy chciałbyś/chciałabyś by Twoje dzieci, wnuki wychowywały się w czasach przed 89, pod rządami socjalizmu, czy teraz? jak dla mnie wybór jest jasny! nie będzie gorzej niż było, a już naprawdę pustosłowiem jest rzucanie haseł w stylu totalitaryzmu. Nikogo nie bronię, ale nienawidze przesady, bo potem takie głąby wyjeżdżają za granicę i rozgłaszają tam swoje "mądrości" i efekt jest jaki jest. nauczcie się dostrzegac pozytywy, a nie tylko negatywy i jeszcze podnosić je do rangi dramatyzmu. Ludzie co to jest serial wenezuelski?!

Gość taś taś taś
dzielnicowy ile razy zmieniałeś poglądy, żeby odciąć się od historii swojej rodziny? 🖐️ pogadaj sobie dziadku, w końcu uprawianie gawędy to to, co wychodzi ci najlepiej

hehhehhe takie płaskie, gładkie móżdżki nie mające pojęcia o niczym często posługują się miast argumentami slowami: moher, dziadki itp. Zabierz dziecko swe zabawki i ciesz się, ze Ci w takich czasach przyszlo żyć i w takim kraju, a jak Ci malo to jedź na Białoruś, gwarantuję, ze wrócisz tu w podskokach i może wtedy dostrzeżesz różnice i głupotę w swoim wcześniejszym rozumowaniu.

Gość taś taś taś
twoje orędzie przypomina mi paplaninę kaczora, "oczywista oczywistość" i tego typu sprawy, poza tym totalna obstrukcja słowna i te powtórzenia 💤 nie ma o czym gadać, bo rządy pisu się jeszcze nie skończyły, za dwa lata jak obudzisz się z łapą w nocniku, sama spakujesz walizy i uciekniesz tam, gdzie twoje dzieci pewnie już są :o

Gość taś taś taś
a tutaj to niby co Eldorado?

Gość Okropna złosnica
Nie szanuje takich ludzi jak ty taś taś:-o Ja nie popieram obecnego rządu, jestem młoda, za młoda na moher, a mimo to nie uważam by żyło Nam się tak xle jak opisujesz. Zgadzam się z przedmówcą, że wstydem dla Polski są tacy ludzie jak ty, oderwani od rzeczywistości, czytelnicy skandali i łowcy UFO. Zauważcie, ze w Polsce jest źle nie od dzisiaj, to lata rządów różnych ludzi wpływały na to, ze sytuacja obecna jest ciężka, ale nie jest tragiczna, myślę, ze potrzeba Nam nowego pokolenia, swiezych umysłów, nie skażonych układami, żalami, nie zyjacymi ciągle socjalizmem. krytykujesz rząd, a zachowujesz się sam jak zwykły tępawy moherek, tylko, ze moherek po drugiej stronie. Każda strona ma swojego mohera:-D Prosze jak zaczniesz pisać, to naprawdę się doucz, bo na razie to tylko słowa bez pokrycia. Gdybyś miał tak xle jak piszesz, gdyby Cię inwigilowano, szantażowano...to wiedz, że po napisaniu tego posta nie minęłaby godzina jak siedziałbyś już za kratkami. To jest totalitaryzm, tyrania i brak wolności. Prosze skończ pisać, bo się ośmieszasz.

Gość a ty chyba taś
taś nie dosłyszałeś, nie doczytałeś, ze nikt tu się za PISEM nie opowiedział. O co Ci chodzi to pewnie sam nie wiesz? Pewnie jesteś jakims przewrotnym szpiegiem Ojca Dyrektora, na takiego mi wyglądasz hehehheheheh:-D

Gość taś taś taś
tatko mnie zawsze tlumaczyl by jak sie chce nakrasc [ o przepraszam ] zakombinowac to trzeba glosno w obexcnosci innych krzyczec na uczciwego : lapaj zlodzieja!

Gość taś taś taś
żeby było jasne, bo muszę wybywać wolę żyć, tak jak żyło się za komuny niż tak jak za totalitaryzmu, którego zaczątkiem jest to, co mamy teraz dzięki rządom pis - demokratura ! bawcie sie dobrze dziadki, pozwalam wam przemawiać do mojego nicka 🖐️

Gość taś taś taś -----------------
nie zapomnij pieluchy ubrać

Gość argumenty argumenty
proszę!!!!!

Gość taś taś taś
skoro pan dzielnicowy był raczył się jeszcze odezwać nie znam większego krętacza, kłamcy, hipokryty od ciebie jesteś tak bardzo smutnym, zgorzkniałym człowiekiem - wypisz wymaluj - jaro kaczyński zawsze twierdziłam, że na pis głosuje chory, brzydki i smutny elektorat, podtrzymuję swoje zdanie, nie szczyćcie sie tak znajomością historii, bo wiedza ta to nic innego jak doświadczenia wyniesione z autopsji poprzednie ustroje zmieniły was w drętwe, bezbarwne, smutne pachoły i nie ma czego zazdrościć życzę powodzenia i współczuję waszym dzieciom harującym za granicą przez wasz egoizm i brak rozsądku, cały świat się z nas śmieje, bo patrzy na nas przez pryzmat rządzących i jest się z czego śmiać nerka kartofle

Gość maja lat 22
Pijesz do mnie młoda? Ni wydaje mi się bym była dość stara hehe No chyba, ze dla jakiejś 10 latki to rzeczywiście moja lata są bardzo odległe:-D A wiedzę z historii można mieć i bez autopsji, ale takie coś jak ty nigdy tego nie zrozumie. Dołącze do apelu, poprosze w końcu o solidną argumentacje, a nie przepychanki słowne o dzielnicowych i inne. A już tekst "idę się wysrać" swiadczy o twym poziomie dziewko:-o rzygać się chce!

Gość śmierdzi tu naftaliną
fu