Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taś taś taś

Wybory to będzie walka - młodość vs starość

Polecane posty

Gość taś taś taś

apeluję do starszych ludzi, nie skazujcie nas na życie w kraju w którym rządzi totalitaryzm, nie pozwólcie, aby nas inwigilowano, szantażowano, przesłuchiwano, a w końcu więziono albo wywożono nie wiadomo gdzie ciężarówkami, tak jak w Birmie nie skazujcie nas na emigrację i rozłąkę z rodzicami nie każcie nam walczyć z narodami, które nie chcą z nami wojny, a na którą skazuje nas nasz rząd odpuście, proszę w imieniu Waszych dzieci i wnuków

Gość Ariane_84
dlaczego po ALT+F4 nie mogę odswierzyc ekranu ?

Gość elej
o matko, co Ty opowiadasz? kto Cię szantażuje, więzi i takie tam?

A dlaczego z góry zakładasz, że to STARSI ( i od jakiego wieku zaczynają sie dla Ciebie \"starsi\") będą tymi, którzy zagłosują na PiS? Mnie przeraża ilość MŁODYCH popierających PiS i LPR na przykład.

Gość nudzicie ........
Geremek stary dziad ale na PiS nie zagłosuje, Bartoszewski stary dziad in tez za PO , Ziobro za to nie stary a w Pisie sie udziela :) 🖐️

Gość taś taś taś
głosy elektoratu powyżej 60 roku życia zdecydują o wszystkim, ponieważ niż demograficzny utrzymywał się przez wiele lat, na dodatek parę milionów młodych Polaków wyjechało za granicę przez rządy pis

Gość chcemy obserwatorów z zagranic
Y!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość do tasi
stuknij sie w łeb:o

Gość taś taś taś
moj tatko byl w PZPR po 89 sie uwlaszczyl potem zakombinowal pierwszy milion a teraz wraz z kolesiami z SLD i PO boi sie by go nie wieziono za malwersacje i oszustwa. dlatego chce tolerancji , wolnosci i demokracji.

Gość buuuugis
to panstwo demokratyczne ja myslalem? wiec kazdy zaglosuje na tego kogo bedzie chcial twoim apelem nic nie wskorach, ps znam ludzi mlodych ktorzy zaglosuja na pis a sa calkiem inteligentni, jak to jest? otoz akzdy ma inne przekonania i wartosci :o

Gość taś taś taś
to prawda ze to przez mojego tatke mnostwo z Was mlodzi zmuszeni jestescie wyjezdzac z kraju. ze nie macie szans na mieszkanie, praktycznie zadnej perspektywy na takie zycie jak moje dzieki mojemu liberalno- czerwono-różowemu tatce. ale mimo wszystko uwierzcie jeszcze raz liberalom i demokratom . apeluje do Was. bo ja nie chcem utracic tego standartu zycia , ktory mi moj nic nie umiejacy tylko kombinowac tatko zapewnil.

Gość tak tak atk
tas tas jak bedziesz uczciwym obywatelem to nie masz sie co bac ja sie nie boje ze rano mnie ktos obudzi a na złodzieju czapka gore i bardzo dobrze

Gość taś taś taś
sram na ciebie podszywaczu, jesteś zwykłym gównem bez imienia i honoru, pierdolonym szpiclem z zatwardzeniem mózgu, to tak dla jasności 🖐️ poza tym nie spodziewałam się tego po tobie, lepiej zagłosuj na PO albo LiD bo może być tak, że wszystkich z kafe zamkną i wówczas z kim będziesz gadał zniewieściały rycerzyku kaczorów?

Gość taś taś taś
wkurza mnie przepraszam ale z tej obawy o mojego tatke i mnie samą az mnie nerwy puscili. wiem jak moj tatko robil z przeciwnikami politycznymi dlatego bojam sie ze tamci beda z nami to samo robic. a rakowiecka gdzie moj tatko tyle lat " pracowal" nadal stoi.

Gość elej
taś taś taś --> No cóż, widzę teraz kto głosuje na LiD i PO... jesteś wulgarna i niezbyt inteligentna, nie potrafisz też odpowiedzieć na proste pytanie, powtarzając tylko to, co usłyszysz w TV, albo gdzieś wyczytasz, ewentualnie po prostu zasłyszane opinie od znajomych i tak to się wszystko nakręca; wyrazy współczucia, może zacznij lepiej myśleć sama, jeśli potrafisz

Gość taś taś taś
czekaj ruro tylko moj tatkom wladze odzyska to ci pokaze kto jest intelygetny.

Gość PO to mohery
o zerowej tolerancji dla odmiennych pogladów , te wybory i ta kampania wyborcza pokazały cała prowade o PO i jej elektoracie

Gość taś taś taś
żałośni paranoicy, nie trzeba być politologiem, żeby umieć odróżnić prawdę od fałszu a manię prześladowczą można leczyć pachoły premiera

Gość elej
paranoicy? najlepiej zamknąć oczy i nie widzieć problemow, a tego który widzi nazywać wariatem

Gość do tasi
no ale ty tej prawdy od falszu odroznic nie potrafisz:o

Gość informatyk30
naciśnij jeszcze raz ALT+F4

Gość taś taś taś
nie rozbrajaj mnie elej, w kraju pozostał jeden problem - pis i jeden dylemat - Polska czy Irlandia

Gość taś taś taś
najpierw dla naszych problemem byl Papież ale jegom juz nie ma zreszta on nie grozny bo tylko gadal o tym by nie krsc. prawdziwym problemem jest ten pieprzony Kaczor i Ziobro bo oni nie tylko gadaja ale i nie bardzo pozwalaja krasc. co za pieprzone debile sami nie ukradna i komus nie dadzą.

Gość elej
a to gdzie przeczytałaś/usłyszałaś? zero samodzielnego myślenia, po prostu zero

Gość ludzie myślcie
Fragment swojej książki Marcinkiewicza "Gdy byłem już premierem, przyszedł do mnie człowiek i powiedział, że otrzymał zadanie znalezienia na mnie kwitów. Na mnie, jako na premiera. I że odmówił wykonania tego zadania (...). Uznałem sprawę za nieważną, a lojalność mnie ucieszyła. Choć jednocześnie od wielu lat mam głębokie przekonanie, że wszyscy wszystkich podsłuchują i nagrywają. (...) Świat stał się światem orwellowskim. Osobiście nie mam nic do ukrycia, więc nie jest mi trudno w takim świecie żyć." Jeżeli ktoś chce głosować jeszcze na pis po tym co robią. To gratuluję inteligencji...

Gość taś taś taś
na szczęście Papież już nie żyje i nie macie się pod kogo podwiesić bęcwały pisowskie, poza tym, gdyby nawet żył, to i tak pewnie by umarł widząc jak rozpierdoliliście kraj a ty żałosny faceciku odpuść, bo zaraza narobisz w gacie i weź się do roboty, zamiast ciągle trzepać konia na babskim forum i ciągle płakać, że nie możesz już wytrzymać bez baby albo weź tak jak premierzyna, kotka pod pierzynę, będziesz miał kogo posuwać, frajerze 🖐️

Gość elej
heh, a do kogo ta mowa o żałosnym faceciku, ładnie to tak jakichś biednych mężczyzn obrażać?

Gość do ludzie myslcie
moze ty tez bys pomyslal co?:onie chce mi sie nawet tego komentowac:o