Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DFGFGFGFGF

ILE MOZE BYC WART TAKI PIERSCIONEK ?BLAGAM O PORADE..

Polecane posty

Gość DFGFGFGFGF

ILE MOZE BYĆ WART TAKI PIERSCIONEK MNIEJ WIECEJ KTÓRY MA MASE 1,500 GRAM DO TEGO JEDEN SZMARAGD Z MASĄ 0,22 CT I DWA DIAMENCIKI O MASIE 0.01 CT PISZE NA NIM JESZCZE : PRÓBA I KOLOLOR ZŁOTA 585(14 KT) BIALE ZŁOTO.

Gość misiowa pyszkowa
a czy to wazne cos mi sie wydaje ze dostalas na zareczny a teraz bezszczelnie chcesz wiedziec ile kosztowal tragiczna jestes jesli tak myslisz 😭

Gość na moje oko
jest wart około 200zł, zwłaszcza, że to białe złoto i tylko dwa brylanciki

Gość napewno nie jest ciebie wart
jaki by nie był!!okropna jestes skoro przeliczasz tylko pieniadze!!szkoda faceta dla ciebie....

Gość sękata
jesli to są BRYLANTY to kosztowal duzo, ze 2000zl na pewno bo biale zloto + szmaragdy to nie byle co...zreszta..zamiast sie pytac tutaj ebz sensu idz do sklepu i oblookaj, takie to trudne? poza tmy bardzo nie ladnie wypytywac o cene chociaz podejrzewam, z ekazda chcialabym wiedziec ile jej luby sie wykosztowal...

ja nie mam takiego problemu poszłam ze swoim ukochanym i sama sobie wybrałam zapytałam tylko do jakiej kwoty mogę wybrać a i tak wybrałam skromny bo kosztował 300 zł ale jest przesliczny abłyszczy się jak brylant

Ja też poszłam z facetem do jubilera i sama wybrałam. Problem z głowy, bo ja mam coś co mi się podoba, on się nie stresował, oboje znamy cenę i nie muszę zakładać głupich topików:-P

Gość idz od rzeczoznawcy i wycen
zamiast zakladac glupie tyopiki a w ogole to jakie to ma zanczenie 500 czy 1000 zl, jakby to byly klejnoty za dziesiatki tys zl to moze by byl sens wyceniania i np ubezpieczania, ale pierscionki produkowane tasmowo raczej z wiekiem na wartsci nie wzrosna ciesz sie,z e masz blyskotke i juz

Ps. Ja u swojego znalazłam potem oderwaną cene. Myślałam, że był tańszy. Miłe zaskoczenie. Szczegolnie, że wtedy majątku nie miał i przeznaczył na to sporą sumę jak na tamte czasy. Z tego co obserwuje każdy chce kupić jak najdroższy i najpiękniejszy na miare swoich możliwości, bo to pamiątka na całe życie ... coś wyjątkowego i niepowtarzalnego.

a moj jest wart okolo 1000zl ale jest malutki skromniutki ale ladniutki :) a skad wiem? bo moz podstepem prosil mnie zebym pomogla jego szwagrowi wybrac pierscionek dla jego siostry...a tak naprawde to byl pierscionek dla mnie :)

Ja też wybierałam sama. Nie chciałam pierścionka ale mój się uparł że ma być i jest. Powiedział mi tylko ile ma kasy przy sobie i że droższego mi chwilowo nie kupi (sprytne zagranie no nie :) wiadomo że baba nie będzie czekać aż zbierze więcej nie wiadomo kiedy). Ale zdziwił się jak powiedziałam który chcę pierścionek i pewnie się ucieszył bo zaoszczędził pięć stów na tym interesie.

Gość gość
Jezu moze laska chce sprzedać a Wy od razu ze głupia pusta itp, noe oceniajcie tak pochopnie, bo same wychodzicie na takie jaka ja określacie, pozdrawiam

Gość gość
Ja w ogóle nie rozumiem,dlaczego dziewczyny mają takie parcie na drogie pierścionki zaręczynowe.Mój pierwszy pierścionek był srebrny i kosztował chyba dwie dychy,bo byliśmy spłukani :D Drugi,już ten właściwy kosztował jakieś300-400 zł ! Jesteśmy z mężem ponad 7 lat po ślubie i nie czuję się z tego powodu gorzej,bo mam tani pierścionek.

Gość gość
Ja pier.... dziewczyna nawet nie wspomniala, ze to zareczynowy!!! Skad mozecie kur... wiedziec??? aaa, zakladacie ze tak jest. Trzeba zjechac autorke- bo tak i juz, niech wie ze zalosna, tragiczna, bezczelna, okropna, zaklada glupie topiki i ma parcie na drogie pierscionki...oczywiscie zareczynowe. Autorko, idz do jubilera i wycen, bedzie prosciej i na przyszlosc, nie probuj nawet tu pytac o wartosc jakiegokolwiek przedmiotu a zwlaszcza pierscionkow, ktore te juz z zasady MUSZA byc zareczynowe.