Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość impossible

Jaki zawod w UK jest najbardziej oplacalny?

Polecane posty

Gość impossible

Mam troche oszczednosci, nudzi mnie juz praca za biurkiem, gdzie pensja rosnie tylko o 500 funtow co roku i zamierzam rozejrzec sie za jakims sensownym kierunkiem do studiowania. Czy Waszym zdaniem praca na stanowisku takim jak Independent Financial Adviser, Mortgage Adviser lub podobne w zakresie uslug finansowych jest warte zachodu i paru dodatkowych lat nauki? Prosze o powazne opinie; teksty w stylu pani do towarzystwa mnie nie interesuja.

stawialabym na IFA lub Investment Manager ale trzeba troche sie pouczyc. latwiej chyba zostac Mortgage Advisor, bo wystarczy miec FCP i zaczepic sie gdzies na praktyke za jedyne 35k. chyba tez sie zastanowie nad zmiana pracy. ostatnio dostalam complaints od jednego IFA ktory zyczyl sobie aby zwrocic mu rownowartosc jego stawki godzinowej, gdyz probowal dodzwonic sie do naszej firmy przez godzine. na rachuneczku bylo 140 funtow + Vat. powodzenia 🖐️

Gość impossible
Dzieki 🌻 Widze ze zainteresowanie tematem jest ogromne

Gość phenixs
Idz na flt do warehousu. albo na picki:)

Gość znajdz inne forum
nie kafeterie :O

Gość looky
Adviser haha, i taki ktos chce robic cos wiecej niz stac przy tasmie?:D

Gość moze w ksiegowosci
A co zlego w slowie "adviser"? :O Ja bym polecila ACCA lub CIMA z ksiegowosci, mozesz byc potem audytorem albo financial controller i zarabiac ok 60 tys na rok.

Gość klepsydrra
kierowca metra lub pociagu to dosc intratny i dobrze platny zawod

Gość wooooowss
duzo placa jak juz jestes na wysokim stanowisku...chcialabym miesc lep do takich rachunkow itp. Mam umysl scisly ale z matmy jestem noga :D ide w strone naukowca (biologia bardziej) ale matme tez trzeba umiec a ja jestem taka tepa!!!

Gość nmxdrytacag
najbardziej oplacalny w UK jest zawod 'prezes banku', czy kryzys, czy nie i tak milionowe premie dostajesz