Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiona wsrod wlasnych mysli

Zal mi tych 14 miesiecy, z drugiej strony mam dosc ... to straszne uczucie

Polecane posty

Hej, od ponad 14 miesiecy jestem w zwiazku, od jakiegos czasu wszytsko zaczelo sie psuc,ja stalam sie bardziej nerwowa, on wydaje mi sie nie ma do mnie szacunku kiedy sie klocimy, lub dyskutujemy na jakis temat. Powoli meczy mnie ten zwiazek,chcialabym sie wyrwac, znalesc kogos kto bedzie mnie wreszcie pociagal fizycznie, do ktorego bede czula namietnosc itp ... Z drugiej jednak strony zal mi jest tak dlugiego zwiazku, przezylismy razem wiele radosnych chwil, wiem ze to dobry chlopak, mozna by powiedziec kandydat na meza jakich malo ... Nie musicie odpowiadac na ten temat, musialam to z siebie wyrzucic, nie wiem czy go kocham, nie mam nawet ochoty na spotkanie, moze to chwilowa chandra i stad ten nastroj, albo poczatek konca :(:(

Gość ta nadzieja jest najgorsza
Dlugiego zwiazku?? Bylam z facetem 4.5 roku, kochalam bardzo, wybaczalam wiele i ciesze sie ze znalazlam w sobie tyle sily, zeby to skonczyc!! Toksycznym zwiazkom mowimy stanowcze NIE!!

Dla mnie to dlugo :) Boje sie ze nie znajde drugiego takiego z ktorym bede mogla byc do konca, przy ktorym bede sie czula tak swobodnie. Z drugiej strony nie chce chodzic z nim na zadne imprezy bo przyznam ze nei jest zbyt reprezentacyjny :( To nie znaczy ze mi sie nie podoba, owszem kchalam go, ale ostatnio jakos ... nie potrafie tego opisac

Gość bebebebebbe
jak Ty sie wstydzisz z nim chodzic na imprezy to o jakiej milosci my tu mowimy??zastanow sie sama co Ty w ogole mowisz i piszesz? a swoja droga ciekawe ile masz lat? pamietaj wyglad to nie wszystko

Ale to przyszlo dopiero od niedawna,nie wstydze sie go. wlasnie dlatego wole nie opisywac tych uczyc bo trudno je opisac, mozecie zle zrozumiec... Ja nei wiem czy go kocham, nie wiem czy jest sens dalej to ciagnac, wiem ze on mnie kocha, wiem ze bedzie mi trudno pogodzic sie z rozstaniem, wiem rowniez ze zal mi tego wszystkiego, powinnam poczekac na zmiany, czy skonczyc od razu, ja nie wiem co mam myslec :(

Myslisz ze skoro mam problem z facetem to musze byc jakas nastolatka? Mam 22 lata, i chcialabym uzyskac jakas pomoc, zrozumienie, pierwszy raz przezywam cos takiego ... :(

Gość bebebebebbe
powinnas skonczyc taki zwiazek,jesli czujesz ze cos jest nie tak,ze jest tak jak byc nie powinno.. a ile masz lat? bo mysle ze masz czas znalezc jesczze kogos odpowiedniego

Gość bebebebebbe
o wiek pytalam po to,zeby dowiedziec sie czy czasami nie jstes z nim bo boisz sie ze juz nikogo nie znajdziesz ale masz jeszzcze duzo czasu

NIe wiem sama, nie mam sie nawet kogo spytac o zdanie, od czasu kiedy z nim jestem przestalam spotykac sie ze znajomymi, tylko ON i ON ... nie wiem sama co mam robic, myslec itp... poczekac jeszcze jakis czas, nie chcialabym zeby to sie tak skonczylo, a z drugiej strony chce miec juz to za soba ... wiem ze on nie znajdzie szybko dziewczyny, bo jej nie bedzie szukal, poza tym nie zrozumcie mnie zle ale malo ktora dziewczyna zwraca na niego uwage, czasem rozmyslam czemu wybralam akurat jego ... odpowiedz brzmi, CHARAKTER- normalny, dobrze wychowany ...

Gość ta nadzieja jest najgorsza
jak to byc z kims do konca?? Nigdy nie masz gwarancji, ze bedziesz z kims do konca zycia.. naucz sie tak myslec, a zycie bedzie latwiejsze... wiem co mowie,....🌻

Moze ktos jeszcze doradzi :)

Gość ejbisi
Skoro już teraz zastanawiasz się czy to dobry wybór, pomyśl co będzie jak weźmiecie ślub za parę lat. A jak już będziecie mieli dzieci i wtedy się w kimś nagle zakochasz? Szacunek do niego nie wystarczy. Moim zdaniem powinnaś z nim zerwac - będzie lepiej dla Ciebie i dla niego, bo tylko go unieszczęśliwiasz będąc z nim a nie kochając go. Jak długo można się zmuszać do towarzystwa drugiej osoby? Potraktuj te 14 miesięcy jako doświadczenie życiowe, miło wspominaj i tyle.

Zeby to bylo takie proste, z jednej strony chce z nim byc, zaczac z nim mieszkac itp a z drugiej pragne wyjsc na miasto, pobawic sie ze znajomymi (od ponad pol roku nigdzie nie wyszlam, bo moj facet nie lubi sie bawic, siedzi na kanapie lub krzesle i nawet nie zatanczy), zrezygnowalam dla niego z wielu rzeczy

Gość ** ** ** ** ** ** ** *** ***
dusisz się, bo...masz w głowie zły obraz związku i poświęcasz się aby swój związek do tego obrazu dopasować. nie wychodzisz bo on się nie lubi bawić...nie rozumiem czemu? bo tak wypada? przeciez to normalne czasem gdzieś iść samemu!! facet ma być częścią twojego życia, a nie całym!! postaraj się przywrócić sowojemu życiu dawne barwy, odświeżyć dawne znajomości i pasje, pożyj dla siebie a jest szansa że wszystko wróci do normy.