Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Październik 4, 2007 Zapraszam do podawania kandydatów Tutaj niejaki gregx-cytaty ze strony http://board.ogame.onet.pl/thread.php?threadid=574566&threadview=0&hilight=&hilightuser=53821&page=1 Wpisze tylko wpis nr.1 możecie reszte zobaczyć tam:P. \"Na poczatku chciałbym wszytkich serecznie przywitac i przeprosic za małe spóznienie. Jesli kogos to co mam do powiedzenia w owej sprawie naprawde interesuje niech przeczyta to uwaznie ale i niech bedzie to przestrogą dla pozostałych. Bede starał sie dac tez jak najmniej powodów do narzekania tym którzy powiedza ze jest to zdecydowanie zadługie,nudne (itd...) ale niektórych rzeczy niemoge pominac zeby oddac jak najrzeczywistrzy obraz całej sprawy... .... Jakieś dwa lata temu z powodu ogame zuciłem swoja pierwsza prace. Tzn juz wczesniej to robiłem ale nie z powodu gry i jak okazało pozniej nie był to jedyny raz... Na poczatku małe L-4 na dwa tyg potem na miśiac, nastepnie na dwa i zrzygnowałem. Kiedy pierwszy raz zobaczyłem OGAME bardzo sie rozczarowałem poniewaz kolega powiedział mi ze to takie cos jak STARCRAFT ( moja gra nr 1 ) i rozczarowany totalnym brakiem podobienstwa wylogowałem sie i nigdy nieprzypuszczałem ze z powodu tej gry; kolejny raz zuce prace, nieskoncze studi, zerwe z dziewczyna, zerwe kontakty ze znajomymi, zaczne uzywac róznych dziwnych rzeczy zeby pozostawac jak najdłuzej zdolny do gry, czy chodzby wymontuje klamke w swoim pokoju barykadujac sie w nim, a najpiewr magazynujac zarcie i picie zeby nimusiec wychodzic... Zdazało sie nawet ze kiedy niemiałem w nocy internetu to potrafiłem o 3- 4 w nocy dzwonic po taksówke i jachac do najblizszgo miasta płacac ( w zaleznosci od firmy ) 50- 70 zł za kurs i wracac do sieie nad ranem kiedy wczesniej upewniłem sie ze mam w domu juz neta. Przy okazji jednej z takich akcji poznałem np Akodo który ma kafejke w pewnym miscie i wogóle mam teraz w głowie mase zwiazanych z tym akcji.... ... to co napisałm moga potwierdzic zdjecia mojego pokoju czy inni swiadkowie, ale to tylko czubek z góry lodowej tego co działo sie przez prwaie dwa lata mojej gry w ogame.... (naparwde to super szybki skrót tego wsyztkiego) Juz niebede opisywał tego jak potrezbowałm cos załatwic na miescie iniemiałem kontaktu z ogame np godzine i potrafiłem wbic sie do np bióra nieruchomosci sciemiajac ze chce wynajc pokój a potem pytac czy mogłbym skorzytac interentu co miało miejsce jeszcze w jednym ze sklepów ERY, czy salonie samochodowym... Nielepiej było w pracy ale nuz niebede opisywał jakich trików uzywałem zeby móc grac bo tak jak mówie i tak sie pozwalniałem a uwierzeci mi ze przekraczałm grubo nasza śrdnia krajowa która wcal nie wynosi tak mało, sczególnie jesli chodzi o druga prace gdzie potrafiłem wyciagnac 1500- 1600 zł za 3-5 dni pracy... ( dzisiaj kiedy mysl o tym to tylko zal mi rzeczy niematreialnych bo reszte włąsnie nadrabiam w Anglii ) ..... troche uprzedziłm fakty z tym info w nawiasie ale tak jest, miszkam i pracuje w angli. Postanowiłem nadrobic niektóre rzeczy dlatgo jak wielu znalazłem sie na tej wyspie gdzie ludzie poruszaja sie lewa strona, mają dwa krany w umywalce czy na śniadanie jedzą wędzonego dorsza gotowanego w mleku... ....No ale cóz przestało mi sie ukłądac na ogame. Tutaj to juz wogole musiałm opracowywacsuper ekstremalne sposoby na to zeby grac, dopuki za pierwsza wypłate niekupiłem laptopa. W sumie pozniej tez zdazało mi sie siedziec w jakiejs ciemnej dziuze zeby nikt mnie niewidział jak podkradam net z radiówki i wogole miałem dzieiatki przygod z tym zwiazanych... .... Dlatego wpadłm na pomysł by Sojusz HANGx którmu ja zawsze pomagałm teraz pomogł mi. Na poczatku myslałem tylko o tym by handlowac po dozwolonych lecz bardzo korzystnych dla mnie cenach, ale po wcieleniu tego w zycie okazało sie ze to niewystacza, wiedz po prostu namówiłem czesc graczy by mi pomagali, czesc przekupiłem a innym po prostu płaciłem miesiecznie by na dany znak sygnał poleciec falowo po surowce mi zostawione. Przygotowania do tego trwały bardzo długo poniewaz musiałem porobic ksizyce wszytkim osobom które przystały na moja propozycje ( powstały 3 sojusze HANGx ,a to dlatgo ze gracze skupiajcy sie w HANGx 2 i 3 nieprzytali na moje propozycje co znajduje swoje odbicie w tym ze zbanowany został tylko \'\' podstawowy \'\' HANGx ). Sponorowanie obrony technik kopalni itd by pozniej mogły słuzyc mi kosztowało mnie ogromne ilosci surowców czasu którego niemiałem i nerwów... ...Pomine to równiez bo juz i tak sie chyba spoznie do roboty a wreszcie chciałbym miec to za soba.... .... W rezultacie tego wsyztkiego dostałem BANa i na nic zdało sie to wszytko. Musze tu dodac ze \'\'nasi GO/SGO \'\' wykazali sie nielada uczciwoscia poniewaz Jeden jak i Druga niedali sie przekupic kwota 1500 zł dla Kazdego z osoba oraz doatkowym tysiacem za wywalenie zgry tych co mi tez zaczeli farmic HANGx \'\'1\'\' . ...No i to tyle apropo tego dlaczego juz niegram, dlaczego mnie nieodbanowano i w pierwyj ukarano. ...chciałbym bardzo podziekowac moim Rodzicom ze mnie niewywalili z domu, Przyjaciołom za swietna zabawe i gre i wszytkim graczom. Niebede ich wymieniał poniewaz w obecnym switele całj sprawy mogłbym Ich tylko pograzyc a byał by to ostaia zecz jakiej mogłbym chciec. ... (np Lamus , czy Rocco broniacy mnie, a (...) .... dodam tylko z nigdy niechciałem nikogo skrzywdzic czy oszukac po prostu chiałem grac i nic wiecej sie nieliczyło. To nie sama gra to sprawiła lecz jej duch a włąsciwie to Duch przez duze \'\'D\'\' poniewaz to Oni sa duszą tej gry , jej sercm ( a czasmi niewlonikiem tak jak ja). ...Nieniej pozdrawiam wszytkich !! ... tych przez którch zaczołem robic flote wojenna, ... tych co juz niegraja, tych co przyjli mnie do późniejszych sojuszy... ... tylko prosze Was nieróbcie tego co ja. GREGx ó23. P.S ten txt bedzie przezemnie poprawiony poniewaz teraz nauwa mi sie jecsze wiele mysli na temat tego co sie tu działo i kilka spraw o które chiałbym zapytac wraz z załozniem sondy czy mnie nadal lubicie czy nie i czy to bardzo zle zutuj na moja osobe itd.... ok zmykam do roboty i bede okolo 24 czasu polskiego ... (-:F \" Czekam na podobne przykłady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hildegarda Shmidt Napisano Październik 4, 2007 ale Cie poklepalo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Październik 4, 2007 To nie moje było:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach