Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pstryk pstryk

bol jajników przy tabletkach??

Polecane posty

Gość pstryk pstryk

kończę 6 opakowanie tabletek anty. Od paru dni mam dziwne bóle podbrzusza -chyba jajników,częściej chodzę siusiu.. ciąża mało prawdopodobna (jedynie 2 stosunki i to bez "finiszu w środku") od czego może tak być?

Niekiedy w ten sposób może objawiać się drożdżyca i/lub zapalenie pęcherza. Zrób badanie moczu i wybierz się do ginekologa.

Gość pikunia22
mnie tez tak boli czasem brzuszek, szczegolnie w srodku i w drugiej polowie opakowania..i nic mi nie jest, moze tak po prostu niektore kobiety maja:)

Gość pstryk pstryk
w sumie przeziębiona jestem więc może od tego..ale zazwyczaj przy zapaleniu pęcherza boli/szczypie tam trochę,a u mnie nic. A mam jakiś dziwny śluz, albo wcześniej nie zwracałam uwagi bo nic mnie nie bolało, a teraz jednego dnia gęsty,drugiego wodnisty..nie wiem co się dzieje. Do ginekologa idę, musze wymrozić w końcu nadżerkę.

Każda infekcja może mieć inne objawy, ponadto nie zawsze przy zapaleniu pęcherza jest też zapalenie cewki, wtedy zazwyczaj nie szczypie.Sama infekcja grzybiczna też może nie dawać żadnych \"typowych\" objawów, dlatego przy tego typu zajściu (bóle jajników, podbrzusza) należałoby skontrolować u ginekologa - tym bardziej, że tabletki zmieniają strukturę śluzu, co sprzyja infekcjom.