Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowa fanka

Bardzo lubię Lusesite de Milagros Dolores

Polecane posty

Gość anonimowa fanka

bardzo lubię Lusesite de Milagros Dolores - jest: a) miła b) dowcipna c) wyluzowana d) wesoła e) do tańca i do różańca f)szczera i naturalna g) seksowna :classic_cool:

Gość anonimowa fanka
Lusesita możemy przejść na ty? Wypijemy brudzia? :classic_cool:

Gość rozowa landrynka
jak powszechnie wiadomo w dupie mam co sadza inni ale tu sie zgodze skalska..:)

Gość rozowa landrynka
jak powszechnie wiadomo w dupie mam co sadza inni ale tu sie zgodze skalska..:)

specyficzna-> a czy jest ktos do kogo nie masz w ogole jakiegos \"ale\"? bo z tego co widze to non stop sie czepiasz:)

Ja muszę to sobie wszystko przemyśleć. Moje mysli sie pokiełbasiły w momencie jak Luśka oznajmiła że się chce ze mną podzielić gilem do pasa. :o Ni w ząb nie wiem czy nie doszukiwać sie w tym jakieś ansy pod moim adresem z jej strony. :o

Gość głupia baba ta Lusesita
A dla mnie ta Lusesita to mało inteligentna osoba i do tego bardzo samotna.Jeszcze nie przeczytałam madrego tematu klikniecia Lusesity.

Lusesita Ty tak sie nie ciesz,bo ja naparwde uwazam Ciebie za taka kobiete.Bywam czesto na kafe wlasnie po to aby poczytac co ludzie pisza i doszłam do wniosku,ze Ty jednak prowadzisz prym w beznadziejnych dyskusjach.SZkoda mi Ciebie,bo jak sie kiedys doczytałam masz juz prawie 40 i w takim wieku człowiek powinien miec poczucie humoru ale to poczucie powinno byc wysublimowane,ze smakiem jak na kobiete w tym wieku przystało.

To nie chodzi o to,ze nam kobietom nie wolno zachowywac sie czasami jak małolaty,ale Ty po prostu juz nie masz wyczucia w tym kierunku.Zakładasz głupie tematy oby tylko cos napisac,abys była widoczna na kafe.Chciałabym przeczytac chociaz jeden post napisany przez Ciebie ktory naprawde by mnie zafascynował i zachecił do dyskusji...Sorry,jestem troszkę w tym momencie troszke niegrzeczna ,ale takie jest moje zdanie.

Zycze Ci Luska abys była wesołą kobieta ale ze smakiem,ze smakiem.Miłego dnia Ci zycze.

Gość szaro i spermisto
madra babo..a moze niektorzy ludzie wchodza tutaj zeby sie posmiac ?? Normalnego i porzadnego zycia maja po uszy i chca popisac wlasnie glupoty :o

Pośmiać się też trzeba wiedziec z czego i w jakim momencie.Co to za wesoły,godny temat do smiechu jak Luska np.napisze post pt.kichneło mi sie(temat wymysliłam,ale podobnej tresci posty pisze Luska)

Gość szaro i spermisto
kazdy ma inne poczuci humoru :) mnie do szalu doprowadza jak wypisuja tu swoje zale i klopoty :o jak sie wywnetrzaja :o