Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tradycjonalistaaa

jestem tradycyjnie wychowany czy mam szanse na dziewczyne?

Polecane posty

Gość tradycjonalistaaa

nie sprzatam po sobie nie gouje obiadow nie prasuje nie piore uwazam ze powinna robic to moja kobieta, w naszym domu zajmowala sie tym moja matka. Czy mam szanse na dziewczyne??

Pewnie, że masz:) Są dziewczyny, które też są wychowane w taki sposób i ktorym takie życie odpowiada. powodzenia;p

pewnie że masz tylko musisz to skompensować na innych polach :classic_cool: mi to by nawet 3 razy dzienne pranie, prasowanie, sprzątanie, zamiatanie, gotowanie... nie pomogło :D przy reszcie mojej jakże skromnej osoby :P

to że jesteś tak wychowany nic nie znaczy, nie zawsze wzorce przekazane dziecku przez rodziców są dobre. Zadałeś pytanie na forum więc doskonale wiesz, że czasy się zmieniły i niestety mało która kobieta teraz chce siedzieć w domu i prać gotować i sprzątać. Ja bym nie chciała takiego chłopa za męża :) Twoja postawa jest trochę bezsensowna, tak jakbyś mówił "jestem taki jaki jestem i nie mam zamiaru nic z tym zrobić, a baba niech się dostosuje"

Gość masz pod warunkiem że
potrafisz zapierdalać od rana do nocy żeby utrzymać swoją niepracującą tradycyjnie wychowaną panią domu jak nie to mamusia będzie ci musiała podcierać dupę do usranej śmierci - oczywiście jej, a co później z tobą będzie to cieżko powiedzieć

Gość tradycjonalistaaa
jestem tradycjonalistą

Gość tradycjonalistaaa
moja dziewczyna bedzie miala zakaz pracowani a ma dbac o dom i sprzatac i gotowac

oj autorze to nie czasy żeby kobieta robiła wszystko za ciebie :) jeśli jesteś tradycyjny i tak cie wychowali to będziesz jeszcze w życiu musiał sie dużo nauczyć ja mojej kobiecie nie pozwolę żeby prasowała gotowała itp. Wiadomo będzie to robić ale nie cały czas ja też to będę robić nawet częściej niż ona. Kobiety w dzisiejszych czasach nie traktuje sie jak kurę domowej tylko jak .. księżniczkę, w takim sensie żeby wiedziała że z tobą będzie miała sie najlepiej.

Gość po co dyskutowac
z tak glupia prowokacja?

Gość tp...
jak bedziesz robił w polu to poszukaj na wsi:) tam jest zwykle oczywiste ze facet robi przy gospodarstwie a kobieta pracuje w domu:p

Gość dzisiejsze baby sa beznadziejn