Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zamotanka

winda

Polecane posty

Go艣膰 zamotanka
no chyba nie buuuuuuuuuuu A moze kto艣 mial taka podobna sytuacje, ludzie pom贸偶cie.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 AlinA.
Skoro si臋 niedawno wprowadzi艂, to upiecz jakie艣 ciacho i id藕 do niego z oficjalnym powitaniem. Na pewno Ci臋 w贸wczas zaprosi na kaw臋 i dalej si臋 ju偶 jakos potoczy ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w贸wczas
Ja zawsze zapraszam na kaw臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zamotanka
AlinA fajny pomysl i nie trzeba by bylo czatowac na niego, ale mnie mimo wieku paralizuje niesmialosc w takich sytuacjach i co tu zrobic. W贸wczas ale jak zapraszasz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w贸wczas
Jak? Na pewno. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zamotanka
w贸wczas ale jestes ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zamotanka
Nadal nic sie nie zmienilo :( Nabieram odwagi, zeby normalnie jak w tej reklamie, zapukac do jego drzwi i sie wprosic na kawe czy cus, no bo czekac az spotkamy sie w windzie, to tak jak na wygrana w totka. Co myslicie??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zamotanka
P贸艂 dupki no tak, ale jeszcze jeden problem wystapil, o ktorym nie wiedzialam, a w zasadzie nawet dwa, bo - on mieszka owszem pietro wyzej, ale na tym pietrze sa 3 mieszkania i mi sie wydawalo, ze w moim pionie, ale po dzisiejszym wierceniu juz stracilam pewnosc, ktore to w koncu jest mieszkanie. A druga sprawa, to taka ze ja wg takich niejasnych przeslanek uznalam, ze on jest samotny, ale reki bym sobie uciac nie dala. No i co teraz??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zamotanko...
...:D Odpu艣膰 sobie to ciasto:D Le膰 ze 艣mieciem! Te偶 jestem po 30-stce, ale takich akcji nie mia艂am :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zamotanka
niedawno jechala do niego jakas ciocia i bala sie wsiasc do windy, to mi powiedziala, bo tez jechalam, ze mieszka tam jej branek, bo kupil mieszkanie, czyli po tym uznalam, ze sam mieszka, bo inaczej moze powiedzialaby , ze kupili. No i ja wtedy powiedzialam, ze ja tez kupilam. A z tym podwiezieniem, to moze i by wygladalo na grzecznosc, gdybym wychodzac z klatki skrecila w kierunku miasta, a ja dokladnie odwrotnie, wiec tu jakos tak nie do konca uzasadniona by byla jego propozycja grzecznosciowa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zamotanka
do zamotanko... nie masz takich akcji, to chyba dobrze :) ale Ty pewnie mezatka i glodnego nie zrozumiesz, czy sie myle?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ooooooooooooooossssi
A ja na twoim miejscu czekalabym jednak na t膮 wind臋 :) i powiedzialabym: Dzien dobry, a dzis przypadkiem nie jedziesz tez do miasta, bo tym razem ja akurat w tym kierunku. I usmiech :) I moim zdaniem gadulec potoczy sie sam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zamotanka
Ja wiem winda najbezpieczniejsza, ale jak dlugo trezba bedzie czekac na ten los tego nikt nie wie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zamotanko...
Nie mam takich akcji :D to prawda. Ale nie jestem m臋偶atk膮. Nie gniewaj si臋, jak czasem co艣 z艂o艣liwego napisz臋 :) Kibicuj臋 Ci ca艂ym sercem, pi臋ta i czo艂em! :D Bawi mnie to i tyle :D Ale pozytywnie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zamotanka
dzieki zamotanko... musze cokolwiek zrobic, no musze. W zasadzie to tez moge isc do niego pozyczyc mlotek czy inne takie cuda techniki, w koncu on jest na etapie remontu. Tylko teraz czy trafie do odpowiedniego mieszkania. Narzie ide spac, moze jutro zjedziemy razem winda ;) Milej nocki!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zamotanko...
Nie my艣l o tym, to na bank tak b臋dzie :D 艢ledz臋 Twoje losy z wypiekami na twarzy! Jak serial! :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zamotanka
A wiec znow jestem, z nowymi newsami, choc w tresci nie beda mialy oczekiwanego zakonczenia, bo... zaczelam wychodzic z domu duuuuuuuuzo czesciej niz zwykle i nic. Wczoraj mialam taki napad odwagi, zeby jednak isc do niego i zapytac o mozliwosc podwiezienia, bo faktycznie spieszylam sie do dentysty, no ale powstrzymaly mnie niedociagniecia w wygladzie, a konkretnie nie dosc perfekcyjnie zrobione paznokcie, wiem zalezy mi dlatego przesadzam, no ale jednak przez to nie poszlam. W ogole wiecie co, bardzo ciesze sie, ze czytacie, sledzicie nadal moj temat 馃尰 to jest dla mnie wrecz mobliizuj膮ce, zeby tego sasiada jakos przyciagnac do siebie ;) U samego sasiada to moze tyle sie zmienilo, ze przestal wiercic, ciekawa jestem czy on tez w jakikolwiek sposob jeszcze mnie wypatruje czy juz nie. W chwilach zwatpienia wydaje mi sie, ze niebardzo, bo przeciez wtedy wpadlibysmy na siebie, a nic takiego sie nie zdaza. Moze jutro, albo dzisiaj, mam troche smieci do wyrzucenia hihi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zamotanka
hihi nie ma obawy, ja tak cos duzo przerabiam :D

Udost臋pnij ten post

oj zamotanko, sledze tw贸j topic i tak czekam z niecierpliwo艣膰i膮 a偶 w koncu napiszesz \"spotkalismy si臋\", \"wpad艂am na niego\" czy cus a tu dalej nic :( oj wez sie dziewczyno w garsc i zastukaj do niego w koncu ;) niech ta akcja dalej si臋 jako艣 rozwinie ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zamotanka
Nie wiem dziewczyny czy sledzicie jeszcze moj temat. Nic sie nie wydarzylo ciagle w sprawie sasiada :( ale dzisiaj kolezanka podpowiedziala mi rozwiazanie dosc bezbolesne, ale takie jak dla mnie troche no szczeniackie, a my juz mocno dorosli. A mianowicie chodzi o to, zeby mu wsadzic do skrzynki pocztowej karteczke z zaproszeniem na kawke we dwoje, z podpisem sasiadka z windy, czy tez sasiadka i tu nr pietra i mieszkania. Po imieniu mnie nie zna, ja jego zreszta tez. Probowalam znale偶膰 spis lokatorow ale nie ma grr, a na domofonach sa same numery tez grrrrr. No wiec co myslicie o tym rozwiazaniu? bo po mlotekjednak nie mam odwagi isc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zamotanka
doradzcie jeszcze cos, ale miejcie na uwadze, ze jestem malo odwazna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 okokoko
w takim tempie on bedzie mial zone a Ty ddalej ebdziesz sama, dziewczyno ile masz alt zeby sie bawic w takie podchody? ile czau minelo jak zalozylas ten temat, i nic dalej to samo, czekaj dalej moze za kilka meisiecy znowu sie spotkacie w windzie, albo on kogos pozna a potem bedziesz sobie plula w brode ze tak dlugo czekalas, idz pozycz soli albo czegos innego, oddasz i znowu go zobaczysz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zamotanka
okokoko masz racje, a w cholere co on sobie pomysli.

Udost臋pnij ten post

dobrze ci pisza !!!! Idz do niego .!!!!! inaczej on sobie kogos znajdzie!!! ALbo zobaczy jak latasz z workami na smieci i pomysli ze jakas maniaczka jestes albo jakas kura domowa co tylko o sprzataniu mysli.nawal make-up delikatnie i idz do niego.znajdz pretekst.popros o cos -albo po prostu powiedz ,ze wiesz ze jest nowy i chcesz go poznac.......NIE TAKI DIABEL STRASZNY a jak facet nie zalapie tzn ze nie kumaty koles i dasz sobie na luz.....czekam na dalsze posty..................

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zamotanka
no nie spotkalam, jak na zlosc innych spotykam caly czas, jego nie. Chcetnie bym poszla juz teraz ale musze czekac na wizyte u fryzjera, jeszcze tydzien. Nawet z minimalnymi odrostami nie moge mu sie pokazac na oczy. No ale przez ten tydzien zbieram odwage. Juz zdecydowalam, ze pojde do niego. Dzieki Wam oczywiscie :) Po偶niej w razie czego bede wiedziala do kogo miec pretensje :p

Udost臋pnij ten post