Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciągle bez pracy

Czy jak PiS przegra wybory to będę wreszcie miał pracę?

Polecane posty

Gość ciągle bez pracy

Mam nadzieję, że po wyborach coś się zmieni i znajdzie się w końcu praca dla ludzi po studiach (w tym dla mnie).

Gość ciągle bez pracy
PiS musi przegrać!

Gość ciągle bez pracy
skonczylam stomatologie śródziemnomorska . ale nie wiedzialam ze tu u nas nie ma morza śródziemnego.

Gość ejbisi
Nie jestem absolutnie za pisem ale coraz mniej wierzę że się cokolwiek zmieni. Oni wszyscy obiecują gruszki na wierzbie a potem mają w dupie...

Gość no kurde mole
trzeba bylo szukac pracy kilka lat temu, wtedy to po studiach bylo dopiero tragicznie... Porównując sytuacje z obcecna to zmiany zaszyly rewelacyjne.

Gość brutalna prawda
jakbyś chciała pracowac to byś pracowala, bez wzgledu na to kto rządzi:o no chyba ze skończyłas jakies doopne studia i oferuja ci jedynie doopne prace a ty ich nie podejmujesz bo liczysz na kokosy🖐️

A może dotacja z UP i/lub unijna w ramach RPO na własną firmę? WIem, wiem... ZUS... ale do dziadostwa, jak do syfilisu, da się przyzwyczaić.

Gość liberalnie...
do ZUSu nie trzeba sie przyzwyczajać bo mozna go łatwo i legalnie ominac ale trzeba troche pomyslec a to niektórym nie wychodzi:o

Gość no kurde mole
no tak aco studiowalas?

--> liberalnie... { do ZUSu nie trzeba sie przyzwyczajać bo mozna go łatwo i legalnie ominac ale trzeba troche pomyslec a to niektórym nie wychodzi } Dziś usłyszłem że jakieś służby będa miały dostep do danych ZUS\'u cos mi się widzi że to juz niedługo...

Gość liberalnie...
Ja legalnie płace KRUS, mimo ze na roli nie pracuje, wiec moga sobie miec dostep🖐️

Gość no kurde mole
ale na krusie masz limity co do obrotu w firmie, czy to zmienili?

Gość liberalnie...
Nieco ponad hektar ziemi fatalnej klasy:o w miejscu do którego nawet trudno dojechać... ale tam było najtaniej kupic:D KRUS płaca nawet rolnicy milionerzy i o limitach nic mi nie wiadomo.

Liberalnie, tylko tyle? Bo kiedyś był chyba wymóg uprawiania tej ziemi. Czym bądź.

Gość liberalnie...
Nie ma wymogu uprawiania ziemi. Jak bedzie skoszona lub obsadzona czyms w stylu wierzby energetycznej to mozna nawet dostać dopłaty z unii:D oczywiscie przy jednym hektarze nie oplaca mi sie z ta ziemia nic robic