Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agcata

nienawidze was

Polecane posty

Gość Bardzo Tego Wyczekuję
no i co? :0 Olewacie innych :D Tylko ze soba piszecie boszzz, ja się nie dziwię Autorce toż to można się załamać :p

ej no kurwa, przeciez to ja jej zaproponowalam sluchanie backstreet boys! ale tak to jest jak sie zaklada topik i idzie spac po pieciu minutach. :o:o:o show me the meaning of being lonely....uuuuu..... :D:D

Gość agcata
nie, staram sie rozmawiac ze wszystkimi, nie tylko z wybranymi osobami. czasami zwracam sie do was z prosba o pomoc i milczycie. i krew mnie zalewa gdy pojawia sie osoby(nie chce wymieniac nickow bo nie o to tutaj chodzi), ktore pisza jakies bzdety i caly tlum zwala sie na ich topik(chociaz nic sensownego nie pisza). czuje sie totalnie ignorowana

to się wysil tu co minutę jest zakładanych kilka topików żeby ludzi zainteresować trzeba trochę sie postarać a popłakac możesz wkącie po cichutku :p

i daj linka do tego topiku, gdzie prosisz o pomoc

dokladnie tak jak napisala Ondyna, kojarze innych po czarnych nickach czasem po pomaranczowych jesli uzywaja tych samych czesto, jesli topik mi pasuje to wchodze, czasami pogadam z kims kogo lubie, bo mozna tu naprawde poznac fajnych ludzi, unikam tych ktorych nie lubie, zarejestruj sie, miej stalego nicka wypowiadaj sie a napewno zobaczysz ze nie jest tak zle:)

Gość agcata
albo zakladam topik a elitka sie zbiera i zmnienia temat(5 stron siebie pozdrawiaja i pytaja sie co slychac:O) zapominajac na jaki temat mieli sie wypowiadac...

ehh;) GET DOWN!!! i bede to teraz meczyc przez pol h :D:D:D:D:D:D:D:D autorko: to tylko kafe, naprawde nie ma sensu bawic sie tu w psychoanalizy bo ani nic to nie zmieni, ani ELYTY nie rozpyli;)

Gość agcata
ja jestem czarna! ale i tak mnie ignorujecie. teraz posluguje sie innym nickiem

Gość agcata
psychiczna torturo, normalnie mnie rozbrajasz:D

nie wierze ze nikt Ci nie odpisal nigdy, ani nie pomogl, jak umiem pomoc lub topik mnie wciagnie to nie patrze na nicka:O

no mowie ci, posluchaj sobie bekstrit, ja tylko przy tym jestem w stanie przesiadywac na kafe bo inaczej wyrzucilabym komputer przez windowsa, w sensie okno;) no i jakby nie bylo - zawsze i wszedzie, czy tu, czy w pracy, szkole znajdzie sie jakies towarzystwo wzajemnej adoracji;)

i co się wysilacie ona i tak NIENAWIDZI :p

Gość agcata
najbardziej przykre jest dla mnie to ze czuje sie na kafe ignorowana przez was:( moze to wina nicku, nie wiem juz sama...

Gość agcata
nieraz wlaczam sie do rozmowy a wy mnie totalnie olewacie...

:D agcata, dziewczyno, ja tam jestem za stara, żeby rozmawiać z wszystkimi :D :D Szkoda mi czasu. Mam rodzinę, pracę, w której kontaktuję się z mnóstwem dziwnych ludzi, mam przyjaciół. Kafe to tylko margines normalnego życia towarzyskiego. Są tu dziewczyny, które mają podobne zainteresowania do moich, więc w trakcie roboty czy przed snem, kiedy np. naszych facetów nie ma w domu, gadamy. Spotykamy się też w realu, urządzamy jakieś sabaty, pomagamy sobie. Dla mnie właśnie do tego służy kafe. Czasem pomagam komuś spoza swojego ogródka, ale zazwyczaj w tematach, które mnie interesują i to jeśli widzę, że ktoś sam się zaangażował, a nie chce żeby za niego odwalić pańszczyznę. Tu nie ma żadnych \"wszystkich\" ;)

szkoda ze nie piszesz tego pod swoim czarnym nickiem, wtedy napewno zaczelabym zwracac na Ciebie uwage:)

Gość agcata
dziekuje:) juz mi lepiej pozdrawiam:)

Gość takaONA26
pozdrawiam elitę :P

:D wyspowiadaj się z czarnego nika, to Cię będziemy pozdrawiać od czasu do czasu :P Ludzie z reguły najczęściej lgną do takich, którym nie zależy za bardzo, zauważyłaś? Więcej dystansu, to tylko kafe ;) Daj się poznać, mów co myslisz, to zaraz się znajdą tacy co Cię lubią i tacy, którzy zechcą ci w oko napluć :D

hmm,mnie tez olali,ja pozdrawiam-sprawdzam łąCzność z wAMI a tu dupa zimna.no to spadam i pozdrawiam.