Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

2hot4u

SINGIELKI WALCZĄ !

Polecane posty

Hej, od dziś sie odchudzam i szukam singielek takich jak ja - chodzi mi o wspieranie sie tych, ktorych waga zależy od własnego obżarstwa lub slabej woli a nie \"bo moj Misiek zabral mnie na pizze\" i tego typu akcji. Jesli chodzi o mnie to niestety cięzko jest mi życ bez węglowodanów więc będę sie skupiac na owsiance (na mleku 1,5%), oprocz tego normalny obiad, a w pracy jakis jogurt. Waże 65 przy 174 wzr i zamiarzam schudnąc 10kg. Jesli chodzi o ruch to będe spacerowac, chodzic pieszo do pracy (25minut w jedna strone), ćwiczyc pilates oraz rózne skrętoskłony na talię i biodra. Ok, to idę zrobić sobie śniadanie, zapraszam na swój topic :)

Gość hipss
hej Lady in bed:) chetnie sie przylacze, z tym ze chce zrzucic ok.4 kg, ale nie jakąś super dietą tylko zmiana stylu zycia i jedzenia...wieczorami oczywiscie nie jem,w ciagu dnia zdrowo i raczej wszytsko oprocz bialego pieczywa, tlustego miesa, ale wszystko z umiarem:) do tego cwiczenia aerobowe, czasem spacer o ile czas pozwoli i po malu po malu damy rade:)

ja się przyłącze cel 5 kg :) dieta : 5 posiłków ... wysokobiałkowych ruch ... spacer z i do pracy + siłownia kiedy nie pracuje + aerobik i brzuszki w domu + hula hop :) cel ??? na 31.12.2007 :)

Gość hipss
hej eseczka:) ja tez tak do sylwestra planuje:) ale kurcze swita przyjada i bedzie ciezko. A jak sie mobilizujecie do cwiczen w domu? ja mam maly pokoj i ciezko mi w domu:(

ja bede ćwiczyć w salonie :) kupie sobie kasete VHS i bede ćwiczyć przy : aerobik na karaibach :) mój pokoik też jest mały ;(

Gość hipss
mieszkam z rodzicami i ciezko bedzie, ewentualnie jakies brzuszki itp ale zeby sie zgrzac to tylko w miejscu marsz,bieg....to tez moze byc?

Gość pazurek25
hej ja sie chetnie dolacze ale mam chlopa, mimo toobiecuje ze nie bede walic tekstami typu, ze nawpierniczalam sie przez niego,memu obzarstu jestem winna tylko ja:) podobnie wygladamy mam 173.5 waga matko-65,niedawno bylo 60:(przyjmiesz mnie?:)

Gość pazurek25
aha moj cel 57 kg czyli 8 do zrzutu,eh:(

Jeśli mogę to się dołączam? Ważę 66 kg i moim celem jest 50 kg do grudnia tzn do świąt, codziennie rowerek i hula hop, jedzenie wszystkiego w rozsądnych ilościach. Zaczęłam 1 października i mam nadzieje wytrwać, kręce hula hop pół godzinki i na rowerze też jeżdżę pół godzinki, mam zamiar w przyszłym tygodniu dodać brzuszki. 3 posiłki dziennie

Gość hipss
mattina...chyba za ostro troche chcesz zaczac...potem mozesz szybko wrocic do starej wagi

Gość hipss
hmm, ruch jak najbardziej tak i to w kazdej formie, ale co do posilkow to moze jedz 5 razy , wtedy nie odczujesz glodu miedzy posilkami, moze to byc jakas przekaska w formie owocu, jogurtu naturalnego...poza tym jedz ryby, ciemne pieczywo, warzywa, chudy nabial...przy duzej aktywnosci fiz musisz jesc ciut wiecej...ale mysle ze i taknie schudniesz az tyle , z 65 do 50 to 15 kg....a zdrowo jest chudnac ok.1 kg na tydzien, a nawet 0,5 kg.powodzenia w kazdym razie!!!!

Gość jagodzianka.
eseczka dlaczego za wszelka cene chcesz wygladac jak bezksztaltna tyczka??

to co piszesz to już mam wprowadzone w życie, do tego płatki owsiane, pieczywo jem tylko ciemne, bo od jasnego puchnę, owoce mogę jeść tylko latem bo są u mnie w ogrodzie, jestem w dużym stopniu alergiczką na jedzenie a do tego tarczyca, staram się też jeść dużo warzyw. Zobaczymy jak to wyjdzie w trakcie, dodam, że nie jem nic smażonego, bo od tego boli mnie żołądek, liczyłam do świąt zostało 80 dni. Będę na bieżąco pisać. Pozdrawiam i dziękuję za radę:)

Gość hipss
no na pewno sie uda jak taka mobilizacja jest:) tylko czasem przychodza kryzysy i ja sobie czesto nie radze,,,zwlaszcza jak jakies spotkanie ze znajomymi, wyjscie, impreza...no ale badzmy dzielne!

Hipss w grupie siła, będziemy się wspierać i damy radę. Mam nadzieje, tylko, że ten topik nie pójdzie szybko na dno. Tak jak niektóre po klilku dniach. Ja jak coś zaczynam to staram się przede wszystkim udowodnić coś sobie a dopiero potem innym. Na obiad miałam rybkę z kalafiorem gotowanym:)

znalazłam w internecie, dzisiaj zastosuję z ciekawości Słodki przepis na gładką skórę Do pół szklanki cukru dodaj łyżkę miodu. Wyciśnij 3 kapsułki witaminy A + E (do kupienia w aptece). Uzupełnij 1/3 szklanki oliwy z oliwek i 3 łyżkami oliwki dla niemowląt. Dorzuć dwie gałązki posiekanego rozmarynu (nada peelingowi piękny aromat). Zmieszaj. Po połączeniu składników mieszanina oleju i oliwki powinna przykrywać cukier centymetrową warstwą. Tak przygotowanym peelingiem masuj ciało dwa razy w tygodniu.

Bardzo sie cieszę ze jest taki odzew :) no ale do rzeczy - wróciłam z pracy - do pracy niestety jechalam autobusem bo rano dostałam @ i same rozumiecie ;) no ale wracałam juz pieszo, trzeba walczyć o węższe biodra :P Jesli chodzi o jedzenie to: snd - 3 łyżki płatów owsianych + garsć rodzynek zalane szkl. mleka (w pracy) - 400g jogurtu pitnego obiad - filet z dorsza + surowka z kapusty pekinskiej Ja tez mam taki mały pokoj ze gdy ćwiczę pilates to nie mogę rozciągnąc maxymalnie ramion, normalnie LOL, no ale tak to jest gdy sie mieszka w bloku. Nie mam żadnego \"deadline\" swojej diety, oczywiscie chcialabym schudnąc jak najszybciej i mysle ze nie będzie tak zle jesli oczywiscie nie będę wpieprzać jak obłąkana, a niestety mam do tego skłonnośc (zwłaszcza gdy sie stresuję) hipss - damy rade :) A rodzice zawsze sa w domu? Wykorzystaj czas kiedy ich nie ma, ja tez musze ciczyć w salonie a wolę nie robić tego przy mamie ;) eseczka_24 - po bialu szybko sie chudnie ale do tego potrzeba naprawdę silnej woli, wec jako węgloholiczka podziwiam :) pazurek25 - ja kiedys wazylam 60-62 i przy tej wadze jest w miare ok, wiec teraz czuje sie jak maciora, zwłaszcza ze wszystko poszło w brzuch i biodra :( Mattina - koniecznie napisz czy peeling zadziałał !!! Ja póki co robię peeling z oliwki i soli kuchennej. Justa007 - napisz jak Ci sie udało schudnąc 13 kg w 5 mies. :) Tak jak juz wspomniała eseczka_24 brzuszki brzuszkami ale żeby spalić tłuszcz potrzebne są aeroby czyli marsz, jogging, rower itp., trzeba działac całościowo i nie skupiać sie na jednej częsci ciała. osoba........wzrost......waga......cel Lady in bed....174...........65.......55 hipss................................ - 4kg eseczka_24.......180.......70......65 pazurek25.........173.5....65......57 Mattina............---.........66......50 Justa007..........168.......59.......54 Proponuje żeby aktualizować swoje wyniki w piatki - przed weekendem ;) Daję sobie 3tyg na pierwsze widoczne efekty, chociaz za tydz mam imprezę służbową noale tam będą prawie same babki ;)

Gość niunia3190
hej jezeli moge to tez sie pzylacze??? mam 166cm i waze 57 kg zaczelam sie odchudac dwa dni temu. Na sniadanie jem kanapke np z ogorkiem bez masla oczywiscie i innych tluszczy. Na obiad jem albo kasze manne albo kanapke no i oczywiscie jakies warzywa czy owoce. To jest moj posilek dnia ale do tego codziennie staram sie robic 30 brzuszkow po czym na prawde sa efekty!!!oczywiscie nie po tyg ale po miesiacu sa one bardzo widoczne. Moim celem jest wazyc 49 kg mam nadzieje ze mi sie to uda dlatego iz odrzucilam slodycze i tluste jedzenie:) pozdrwiam i trzymam kciuki za wszystkich

osoba........wzrost......waga......cel Lady in bed....174...........65.......55 hipss................................ - 4kg eseczka_24.......180.......70......65 pazurek25.........173.5....65......57 Mattina............---.........66......50 Justa007..........168.......59.......54 niunia3190........166.......57......49 niunia3190 - witam, odrzucenie słodyczy to krok milowy :) Moja zmorą oprócz słodyczy są jeszcze tosty z szynką i żółtym serem ale...schowalam toster i już mnie tak nie kusi ;)

To jak wy o tych słodyczach, to się pochwalę: postanowiłam, że przez cały miesiąc nie tknę słodyczy; i udaje się! od poniedziałku (1.10.) nie tknęłam słodyczy! dopuszczam tylko miód, owoce i jogurty.

Justa007 - gratuluję :) dla mnie kilka dni to będzie mega sukces więc na razie nie myśle o calym miesiącu. Za mna kolejna porcja owsianki i to by bylo na tyle dzisiaj :)

Idę zrobić ten peeling, jutro powiem jaki efekt, dzisiaj już komputer będzie okupywany przez kogoś innego. Miłego wieczoru:)

Mattina - dzięki, nawzajem :) Ja zaraz spadam na spacer z suką, a potem obejrzę z mama największą żenadę sezonu czyli gwiazdy na lodzie ;p

Gość niunia3190
:) ja dzisiaj juz jestem 2 dzien bez slodyczy i nadal mnie kusi ale jak czytam wasze wypowiedzi to wiem ze warto sie meczyc pozdrawiam oby tak dalej dziewczyny :) pozdrawiam

osoba........wzrost......waga......cel Lady in bed....174...........65.......55 hipss................................ - 4kg eseczka_24.......180.......62......57 pazurek25.........173.5....65......57 Mattina............---.........66......50 Justa007..........168.......59.......54 niunia3190........166.......57......49