Gość Dobby Napisano Październik 7, 2007 Jest milion innych. Brak faceta to brak wymówek, żeby się sobą zająć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kot klakier Napisano Październik 7, 2007 Nie mają faceta i obżerają się. Obżerają się i nie mają faceta. Kółko się zamyka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość małysz atan Napisano Październik 7, 2007 Przypomniało mi się to powiedzenie że 50% problemów kobiety generuje facet, a drugie 50% brak faceta :D . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dobby Napisano Październik 7, 2007 Bardzo przenikliwe. Jakby Freud was osobiście poznał zamknąłby gabinet i otworzył delikatesy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość małysz atan Napisano Październik 7, 2007 Tak Dobby, żeby cię kusić podczas diety :P . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2hot4u 0 Napisano Październik 7, 2007 Ja wytrzymalam na kopenhaskiej 4 dni - schudłam 3kg ale potem oczywiście bylo jojo, zresztą to bylo dobrych kilka lat temu. Faceci juz tak maja że czuja sie pępkiem świata i ich brak w życiu kobiety uważają za jej główny problem i powód do smutku (HA HA HA), no ale rozumiem, że niektorzy muszą się jakoś dowartościowac :P Ja na dzien dzisiejszy jestem singlem z wyboru (czytaj: JUŻ nie czuje się gorsza tylko dlatego, ze jestem sama), zresztą aktualnie i tak nie miałabym czasu na związek dlatego celowo unikam sytuacji w ktorych mogłabym kogoś poznac (bo zazwyczaj poznaje psychopatów, którzy zakochują się we mnie trochę za bardzo :P) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dobby Napisano Październik 7, 2007 Raczej chodziłoby o to, że musiałby uznać waszą przewagę intelektualną i oddać wam dalsze badania nad psychoanalizą. Swoją drogą ciekawe jakie są wasze hmm.. dziewczyny, że spędzacie czas tułając się po dietetycznych forach dla singielek.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dobby Napisano Październik 7, 2007 A jak się dzisiaj czujesz Lady?:) Bo ja mam ochotę na zakupy.. I chyba właśnie spadam trochę poPasażować;)) buziole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość małysz atan Napisano Październik 7, 2007 "...Faceci juz tak maja że czuja sie pępkiem świata i ich brak w życiu kobiety uważają za jej główny problem i powód do smutku..." Pewnie czytają kafeterię i niektóre wpisy typu " mam xx lat i wciąż jestem sama, przez to chce mi się ryczeć w poduszkę..." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2hot4u 0 Napisano Październik 7, 2007 małysz atan - no niestety tak to jest że jestesmy różne, szczerze mówiąc żal mi takich płaczących w poduszkę kobiet. Nie potrafią cieszyć sie towarzystwem najwazniejszej osoby w swoim zciu - swoim własnym. I własnie takie kobiety wplątuja się potem w toksyczne związki gdy \"byle\" facet w końcu sie nimi zainteresuje...smutne ale prawdziwe. Dobby - dziekuje dobrze :) gdyby nie te cholerne zakwasy...w każdym bądz razie życzę udanego shoppingu :) Ja niestety mam rok oszczędzania więc nie szaleję zbyt często, póki co czekam na styczniowe wyprzedaże ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mattina 0 Napisano Październik 7, 2007 To nie jest celowe, zazwyczaj moje śniadanie tak wygląda w niedziele, to jedyny dzień w tygodniu, gdy ten posiłek jemy razem, i tradycyjnie jajka, pomidor, ser biały i ser pleśniowy, którego ja akurat nie jem, bo po nim puchnę:( W zeszłym roku stosowałam kopenhaską, ćwiczyłam do tego schudłam 5 kg, rewelacja, po zakończeniu diety powoli wprowadzałam inne produkty, ale to i tak był niewypał. Nigdy więcej, a co najgorsze, przez tą dietę rozwaliłam sobie żołądek, nie jestem w stanie jeść nic smażonego, bo ból po tym okropny. Właśnie popijam sobie herbatkę z dziurawca i bratka na buzię. Mam nadzieje, na zobaczenie efektów, bo bratek już przetestowałam i jest ok ale usłyszałam ostatnio o dziurawcu. Pozdrawiam!! Idę jeszcze pokręcić hula-hop na boczki i brzuszek:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2hot4u 0 Napisano Październik 7, 2007 nie otwieram linków od nieznajomych :P Mój bilans dnia: 1 - owsianka 2 - kaw. makowca 3 - ziemn. + buraczki + schabowy 4 - kaw. makowca 5 - jogurt naturalny z ziarnami + ćwiczenia z hantlami wychodzi na to, że mam dietę makowcową, no ale i tak wiem ze nie wyeliminowałabym calkowicie słodkości, zresztą fla mnie najwazniejszy jest brak napadow tzn kompulsów. Dobranoc :) Ps. Jutro napisze dopiero po pracy bo rano nie odpalam kompa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mattina 0 Napisano Październik 8, 2007 Cześć!! Ja już po śniadaniu dzisiaj płatki. Lady najważniejsze to nie dać się rutynie i kompulsom, bo to najbardziej nas gubi. Mam już za soba jazdę na rowerze, i ogólnie mam dzisiaj takiego lenia, że najlepiej bym w ogóle z domu nie wychodziła. Ale chyba się przejdę do biblioteki, to spory kawałek i powdycham świeżego powietrza. Miłego dnia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eseczka_24 0 Napisano Październik 8, 2007 Miśka-27 - wg. wielu ludzi ja też jestem chuda ale uważam że 57 było by idealnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hipss Napisano Październik 8, 2007 hej, zawitalam do was po raz kolejny, ja tez sie trzymam... gratuluje eseczka, ja dzis na wadze 60.7 kg:D wiec jest ok:) ale jeszcze 3-4 kg chce zgubic:). co dzis na obiadek planujecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eseczka_24 0 Napisano Październik 8, 2007 a ile masz wzrostu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hipss Napisano Październik 8, 2007 no ja mam 10cm mniej niż Ty ale az takich zamiarow wielkich co do chudniecia nie mam:) 3 kg juz by bylo ok:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eseczka_24 0 Napisano Październik 8, 2007 ja chce zrzucić 4 kg :) i będzie cool :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zabka-1984 0 Napisano Październik 8, 2007 witajcie dziewczyny.normalnie wstyd mi pisac bo ja caly weekend sie opychalam w sumie obzeralam.bylam u babci a u niej nie da sie nie jesc.no ale dzisiaj poniedzialek,mialam duzo czasu na przemyslenie i ulozylam sobie plan diety i mam tabelki kalorii dlatego chyba 1000kcal bedzie najodpowiedniejsza dieta.nie mam jakis wygorowanych celow.chce do 16.11.2007 schudnac trzy kilo a pozniej do swiat kolejne dwa.mysle ze jak zrzuce te 5 kilosow to po wymiarach tez bedzie widac. prosze wspierajcie i niech ten topik nie zginie jak wiele innych. pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hipss Napisano Październik 8, 2007 Zabka, zdarza sie kazdemu obzarstwo niekontrolowane...nastepnym razem staraj sie troszke nad tym zapanowac... ja tez nie raz jadlam co mi w rece w oczy wpadlo:) a potem wyrzuty sumienia itp... najlepiej w diecie nie zabraniaj sobie czasem zjesc czegokolwiek co lubisz a bedzie latwiej..powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zabka-1984 0 Napisano Październik 8, 2007 mam 40 dni na zrzucenie 2kg.no ale chce zeby to bylo widac bo nic mi po ubytku wody. mam takie cel: uda jest 51cm-ma byc 47 biodra jest 90cm ma byc 80 brzuch jest 75 ma byc 68 jak myslicie czy w 40 dni uda mi sie to osiagnac? najgorsze jest to ze nie mam zupelnie czasu na cwiczenia.ale w domku duzo ruchu i w pracy tez.postaram sie dolaczyc do tego skakanke. dajcie wiary bo jakos mnie opuszcza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niunia3190 Napisano Październik 8, 2007 hej mam pytanie czy jezeli pozowlilam sobie przez caly dzien na 2 kanapki jednego batona i 2 jablka to czy to nie jest za duzo???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niunia3190 Napisano Październik 8, 2007 hej mam pytanie czy jezeli pozowlilam sobie przez caly dzien na 2 kanapki jednego batona i 2 jablka to czy to nie jest za duzo???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2hot4u 0 Napisano Październik 8, 2007 Zabka-1984 - dasz radę, tylko nikaj kontaku z babcią ;) 80 w biodrach u 23letniej dziewczyny? niunia3190 - a nie lepiej zjesc cos cieplego? dzis za mną: 1 - owsianka 2 - jogurt nat. z ziarnami 3 - 2,5 krokieta z kapustą i grzybami 4 - drożdżówka (nieplanowana) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mattina 0 Napisano Październik 8, 2007 Witam! Dostałam ćwiczenia na płaski brzuch i mam zamiar wypróbować. Będę ćwiczyć zamiennie, żeby mi się nie znudziło. A u mnie było tak: śniadanie płatki na wodzie przekąska: jabłko obiad: marchewka i udko z kurczaka gotowane przekąska: jogurt ze zbożami i śliwkami Chyba przyzwoicie co nie? Miłego wieczoru:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hipss Napisano Październik 8, 2007 lasy in bed- jak ta owsianke przyrzadzasz....ile platkow owsianych na sniadanie...tak w lyzkach moze napisz i ile wody czy mleka?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2hot4u 0 Napisano Październik 8, 2007 hipss - wlaściwie to nie jest taka właściwa owsianka bo ja tylko zalewawm blyskawiczne płatki owsiane (3 łyżki) szklanką mleka i od razu to jem. Acha, do płatków dodaję garśc rodzynek. Ps. Brzuch mi "opadł" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hipss Napisano Październik 8, 2007 no kupilam dzis platki owsiane i chce zaczac je jesc aler zobaczylam na opakowaniu ze bardzo duzo kalorii maja dlatego chyba 3 lyzki to max, do tego chude mleko i chyba bedzie smaczne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2hot4u 0 Napisano Październik 8, 2007 ja uzywam mleka 1,5 % Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eseczka_24 0 Napisano Październik 8, 2007 Mattina - co to za ćwiczenia?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach