Gość kalalal Napisano Październik 14, 2007 "wolnawola21 - produkty pseudolightowe maja to do siebie ze te bez cukru maja duzo tluszczu, a te bez tluszczu maja wiecej cukru (niz wersja tradycyjna)" Kobieto, co ty pieprzysz. Produkty light mają obniżoną zawartość kaloryczną, a więc przede wszystkim zawartość tłuszczu. A cukier jest w nich zastępowany słodzikami. Dlatego są niezdrowe. Poza tym sprawiają wrażenie że można zjeść ich więcej, a tak naprawdę różnica jest niewielka. Więc też nie jestem ich entuzjastką, ale nie mogę czytać spokojnie takich głupot. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2hot4u 0 Napisano Październik 14, 2007 kalalal - kazdy ma SWOJĄ rację, btw używanie wulgaryzmów świadczy o słabej psychice, a z takimi wole nie dyskutować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mattina 0 Napisano Październik 17, 2007 Dobry wieczór! Jakoś cicho sie u nas zrobiło. Ja dzisiaj świętowałam swoje imieniny i z tej okazji wypiłam lampkę wina;) Dalej ćwiczę, i teraz pogoda była ładna to chodziłam sobie na trochę dłuższe spacery, za to jaki sen po tym miała dobry. Stosuje, któraś ćw na brzuszki co pisałam w zeszłym tygodniu? Ja zaczynam od jutra, kto ze mną? Rozkład jest na 5 tygodni. Pozdrawiam i dobranoc idę do książek, bo dla nie zaczął się rok a co za tym dużo czytania:) Do jutra:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mattina 0 Napisano Październik 18, 2007 Puk puk!! Jest tu ktoś jeszcze?? Ja już po śniadaniu, szykuję się do miast na małe zakupy, bo w domu zaczyna lodówka świecić pustkami. Od dzisiaj zaczynam brzuszki. Miłego dnia:)!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2hot4u 0 Napisano Listopad 11, 2007 hej, tu dawna Lady in bed (zmieniłam nick na krótszy). Odświeżam mój topic - trochę sie dzialo niemiłych rzeczy w moim życiu, a zresztą niewazne, dbać o siebie trzeba zawsze więc wznawiam walkę! wieczorem napiszę podsumowanie dnia, jęsli pogoda sie nie zepsuje to w planach mam 1,5 - 2h spaceru :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach