Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagodka1987r

jak ja mam go zrozumiec???/....

Polecane posty

ja sie z nim pozegnalam jzu w niedziele napisalam to co czulam... ale on dalej kontak utrzymuje... i wiem ze ma inne kolezanki ale ja nie chce aby sie tak do mnei odnosil..

Gość aggi..
Nie dopuszaczaj do spotkania, ani zadnych rozmów, ani esów, nie nie nie, nie mozesz Urwij kontakt na co najmniej 4 miechy

nio pwoiedzialamz e nic do niego juz nie mam, i ze to koneic z mojej strony, ze przyjaciolmi moze byc... ale on tak sie zachowuje jakby naprawde byl o mnie zazdrosny,,, a ten jego przyjaciel dlaczego nie chcial mu prawdy o nr powiedziec przeciez doskonale wie co on do mnei czuje

Gość aggi..
mowie Ci ze jesli wogóle moze mu kiedykolwiek zacząc na Tobie zalezeć, to tylko wtedy jak urwiesz kontakt maksymalnie

Gość aggi..
ale Ty mu wogóle nic nie tłumacz, nic ma byc cisza, milczenie z Twojej strony

ale jak ja mam to zrobic jak mi zalezy owszem przestane sie odzywac, tylko jedna strzalke na dzien i wiecej juz nie z mojej strony bynajmniej zobaczymy bo jak narzie to nei daje mi o sobie zapomneic... on sam nie wie czego chce

Gość aggi..
cały czas zajenta masz byc, tak zajenta, ze juz w twoim zyciu nie ma miejsca dla niego

Gość aggi..
czytasz co ja do Ciebie pisze? masz urwac kontakt na przynajmniej 4 miechy

powiedzial mi ze teraz sie juz wpraszac nie bedzie,,, ze czeka na moj ruch a ja na to to zechyba szybko sie tearz nie zobaczymy... mowie mu o innych facetach opowiadam.. ale on hmm milczy

Gość aggi..
wiec daj mu czas, jak zacznie mu zależec to sam Cie znajdzie, uwierz mi jestem troche starsza od Ciebie, chyba hehe (ile masz lat?)

Gość aggi..
nie opowiadaj o innych, on czuje ze ty masz cos do niego , to widac

czytam ale 4 miech to strasznie dlugo, nie dam rady... moze na miesiac.. postaram sie nie odzywac ale ... trudno bedzie ja zostawilam jemu droge wolna jak sie o mnie starac nie bedzie t ja o nim zapomne z mojej strony juz nie bo naparwde mi an nim zalezalo

20 latek... wiem z emilczenie wiele moze dac albo on sie bedzie staral abym nie zapomniala albo wszytsko wygasnie i bedzie koniec.... a

Gość aggi..
musze wyjsc, bede wieczorkiem, jak bedziesz chciala to mozemy jeszcze później pogdac

oki;d ale dziekuje.... zrobie tak jak mowisz tylko ogranicze kontakt bo zerwac calkowiecie noie moge, zobaczymy czy on bedzie sie staral