Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagodka1987r

jak ja mam go zrozumiec???/....

Polecane posty

wczesniej spotykalam sie z chloapkiem 2 miesiace, zakochalam sie... ale on stwierdzil ze nic do mnie nie ma i ze nie chce mi zajmowac czasu... wiec rozstalismy sie... na ostatniej imprezie zobaczylam go z innymi dzewczynami mnie mial gdzies, owszem wypytwyal sie o mnie ale tak sie zachowal... a teraz nadal chce utrzymywac ze mna kontakt... dzwoni odzywa sie, nawet wczoraj przyjechal na kawe i mow mi ze nic do mnie nie ma... ale ciagle wygaduej mi jego kumpla ze ja cos do niego mam i takie tam///

bo wczesniej z tym jego przyjacielem ja krecilam i teraz ten mi gada ze ja do niego pisze ze sie odzywam zenaeet nr mu pierwsza dalma a on... w ogole go ie rozumeim

Gość aggi..
urwij kontakt wtedy zrozumiesz co on ma do ciebie

Po pierwsze: \"mieć coś do kogoś\" oznacza \"mieć żal/chować urazę\". Ty coś do niego czujesz (ewentualnie). Po drugie: facet ma Cię gdzieś i mówi Ci to wprost oraz się z tym obnosi. Po trzecie: to koleżanka ma Ci wmawiać, co do kogo czujesz?

Gość aggi..
czujesz coś do niego? jesli tak to nie pozwól na koleżenstwo

ale ja tak zrobilam. nie dozywalam sie nic bo nr zmienilam to zadzwonil do mnie dlaczego sie nie odzywam.. i zaraz na kawe chcial przyjechac

Gość aggi..
jako facet, kurcze ale ty mądry jestes

ja wiem tylko nie czaje go czemu on sie tak zachowuje i mozen apowiedziec ze jest zazdrosny o tego sowjego kumpla....i po co chce sie nadal ze mna spotykac chocby na kawe

Gość aggi..
to powiedz, ze nie masz czasu, a tak wogóle to jak długo nie rozmawiałaś z nim?

Gość aggi..
chce sie spotukac, zeby miec rezerwę, jak nie znajdzie zadnej innej to bedzie podbijał do Ciebie, proste

owszem czuje do niego cos ale pwoiedzialm mu ze to umarlo wszytsko w ta sobote jak pokazal mi jak bardzo mu na mnie zalezy, a on nic tylko przytakiwal i zarabiscie sie tlumaczyl

Gość aggi..
powinnaś urwac kontakt przynajmniej na kilka miechów

Gość aggi..
jako facet, prosze Cie juz nie przesadzaj, chce jakos pomóc dziewczynie i nie bede zastanawiała się nad kazdym slowem, wazne ze ona rozumie, Ty nie musisz

on sam zauwazyl ze ja sie coraz bardziej angarzuje i postanowil to skonczyc..... i nadal mozna powiedziec ze robi mi nadzieje

Gość aggi..
normalnie, jak dzwoni to nie odbierasz, lub jak juz odbierzesz to szybciutko odkładasz słchawkę, ze niby zajeta jestes ( i nie wracaj juz do tematu waszego związku)

Gość aggi..
dlatego olej go konkretnie, ale nie tłumacz dlaczego zdystansowałas, jak zapyta co się dzieje to powiedz z usmiechem ze nic

Ja też lubię ludziom pomagać, ale lubię również, kiedy szanują mnie na tyle, aby poprawnie i precyzyjnie formułować swoje myśli i problemy. Później mamy tu, pożal się Boże, tematy typu \"Rodzice mie nie rozumiom, pomuszcie plisssss" i, dziwnym trafem, niewielu ludzi chce się w nich sensownie wypowiadać, spróbujesz mi wyjaśnić dlaczego?

Gość aggi..
nie mam ochoty się z Toba kłocic, wiec juz nie rozmawiajmy

i moze faktycznie zle robie ze sie do tego jego przyjaiela odzywam pierwsza o zmianie nr nawet tamten nie hcial mu pwoiedziec ze ja mu p[ierwsza przyslalam

Gość aggi..
a chcesz zeby jemu zaczęło?

Gość aggi..
jemu teraz nie zalezy, wiec i tak nic nie tracisz

i on dobrze wie, ze ja musze o nim zapomniec... a widzisz co robi.... nie urywa ze mna kontaktu... jak pytam sie z kim esuje teraz to esy usuwa abym nie zobaczyla... w ogole interesuje sie mna strasznie,, o wszytskim wie.. o kazdym esie do jego przyajciela, a on nie ejst guwniazem... jest o 7 lat odemnie starszy

Gość aggi..
jesli zaczniesz go olweac, to albo zacznie mu wkońcu zależec, albo zakończy sie to wszystko, ale Ty juz nie bedzie z si4ebie idiotki robiła

tak bardzo bym chciala, ale co robic.. owszem urwalam kontakt na 3 dni ale on nie zrezygnowal.. i doszlo do spotkania......nie czaje go wcale i tak beznadziejenie sie tlumaczyl

Gość aggi..
nie patrz na to co robi, wogóle nie mysl i nie analizuj tego, fakt jest faktem, że z Toba nie chce byc i mowi Ci to otwarcie, wiec skoro on nie to ty tez pokaz mu zeby spadał