Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdarna kozica

ANGIELSKI- POMOCY! BARDZO PROSZE...

Polecane posty

Gość niezdarna kozica

chozi o przetlumaczenie kilku zdan... :( ja niestety nie znam angielskiego... :( bede bardzo wdzieczna za pomoc. czesc. czy przyszla do mnie jakas poczta(chodzi mi o listy) ? byloby mozliwe gdybys przeslal mi na moj adres w X? pozdrawiam . Y

Gość niezdarna kozica
up

Gość niezdarna kozica
nikt nie pomoze? :(

Gość niezdarna kozica
prosze, niech ktos pomoze... :( :(

Gość potrzebuje informacji
Hi is there any mail for me?if yes,is it possible to send it under the address below? tu podaj adres na ktory chcesz otrzymac poczte

zapomnialam dodac cheers,Y

Gość niezdarna kozica
WIELKIE DZIEKI DOBRA KOBIETO 🌻 MOGE W ZAMIAN UDZIELIC INFORMACJI JAKIEJ POTRZEBUJESZ ;) a noz widelec ... ;)

ah,nie ma za co:-)chetnie pomoge jak jeszcze cos musisz wiedziec. a ja potrzebuje informacji na temat pracy na umowe zlecenie w uk,jako,ze mam dosc pracowania na caly etat.

Gość niezdarna kozica
TZN. NIE na umowe zlecenie tylko na part time. Jakie info cie interesuje?

Gość niezdarna kozica
a moze byc tak? is at your home any mail for me

nie moze tak byc, to straszny niegramatyczny wytwor. \'Is there\' to taka konstrukcja oznaczajaca \'czy jest\' ogolnie, nie chodzi o \'tam\' czyli jego dom. \'Is there any mail for me\' - ogolnie oznacza \'czy jest jakas poczta do mnie\' , w sensie wlasnie czy przyszlo. powodzenia. a praca part time to moze przez agencje?

Gość niezdarna kozica
slicznie dziekuje 🌻

Gość niezdarna kozica
a jak napisac , ze bede za przeslanie wdzieczna? I will be gratefull ?

Gość niezdarna kozica
buzaczki i jeszcze raz dzieki ;)

juz mmnie ktos wyprzedzil:-) nie chce na part time,chce pracowac jako temp raczej na recepcji albo jako asystentka,ale nie wiemm czy to sie oplaca.

chodzi o to,ze teraz mam swietna prace,pieniadze tez nie sa zle,ale pracuje od 8-18,jestem samotna mama i po prostu brak mi czasu na cokolwiek

Gość impossible
wg mnie powinnas napisac Have you received any emails addressed for me? If you have, I would be grateful if you could send (lub forward) them TO the address below: adres Thank you very much Y

ale jej chodzilo o listy kobieto,i mozna powiedziec under,to jest jak najbardziej poprawna forma.co do forward,uzywa sie tego raczej w mailach niz tradycyjnej poczcie.poszukaj w slowniku co znaczy forward :/

o widze ze pomoc udzielona co do pracy jako temp to czy wiesz dokladnie co to za okreslenie??? temp rowniez moze pracowac od 8-18 wiec tak do konca nie wiem o co walczysz. chyba tylko o mniej stabilna prace. ale jak juz chcesz koniecznie to zarejestruj sie w jakiejkolwiek agencji lub odpowiedz na konkretne zgloszenia. tyle ze na recepcji kokosow nie ma

jeszcze mozesz uzyc 'at the address below' do osoby powyzej:przepraszam,ze sie unioslam,ale jestem niesamowicie sfrustrowana osoba,masz racje mozna uzyc slowa forward,ale jak sie tego nie uzyje,to zadna tragedia sie nie stanie

no ja pracuje i mam calkiem niezla kase,ale to jest caly etat i mam dosc!

w londynie,tu sie niedawno przeprowadzilam

temp to temporary czyli praca na czas okreslony. najczesciej na pelny etat. czasem mozesz dostac zlecenia na 2-3 dni w tygodniu ale zwykle szukaja ci pracy np. na czyjes zastepwstwo, na 2-3 tygodnie a potem znowu siedzisz zarejestrowana w agencji az cie wysla gdzies indziej. moim zdaniem temp ma przerabane bo co tydzien moze byc wyslany do innego miejsca, nie ma pewnosci jak dlugo pociagnie na jednym stanowisku, czy dostanie prace za tydzien lub miesiac....

tutaj masz mnostwo ogloszen, napewno da sie cos wybrac http://www.reed.co.uk/job/searchresults.aspx?k=&jto=false&s=166&EpdId=&FromSector=1&l=London&lp=&ms=From&mxs=To&st=5&jt=4&jt=2&ns=true&ot=0&ps=20 tylko pamietaj ze zeby dostac prace trzeba miec: A dobre CV B wyslac zgloszenia na min kilkanascie ofert powodzenia

widzisz chodzi o to,ze ja uwielbiam moja prace:Dale te godziny,nawet nie moge spedzic czasu z wlasnym dzieckiem,poza weekendami:-(