Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdarna kozica

ANGIELSKI- POMOCY! BARDZO PROSZE...

Polecane posty

Gość potrzebuje informacji
przeprowadzilam sie z windsoru wlasnie za obecna praca,cv mam calkiem dobre w uk jestemm juz 3 lata,a teraz pracuje na king's cross

Gość potrzebuje informacji
dzieki wielkie za linki,zaraz zerkne..a jeszcze chcialam sie zapytac,jako,ze jestem samotna mama i otrzymuje housing benefit(niewiele co prawda,bo stwierdzili,ze mam za duze zarobki),nie wiesz czy to by w jakis sposob zmienila jego wielkosc?bo oczywiscie chcialabym pracowac mniej godzin niz obecnie,dodatkowo jeszcze robie kurs online

niestety nie mam najmniejszego pojecia na temat jakichkolwiek benefitow wiec najlepiej zglos sie po porade do job centre plus. jednak jesli mowisz ze masz dziecko, to ja naprawde na twoim miejscu nie szukalabym pracy chwilowej tylko stalej part-time. przemysl to sobie zanim bedziesz zalowac. ja pracowalam jako temp dla paru agencji i zawsze byla nerwowka pod koniec, bo co jak kontrakt sie skonczy a nowego nie bedzie?

niestety nie mam najmniejszego pojecia na temat jakichkolwiek benefitow wiec najlepiej zglos sie po porade do job centre plus. jednak jesli mowisz ze masz dziecko, to ja naprawde na twoim miejscu nie szukalabym pracy chwilowej tylko stalej part-time. przemysl to sobie zanim bedziesz zalowac. ja pracowalam jako temp dla paru agencji i zawsze byla nerwowka pod koniec, bo co jak kontrakt sie skonczy a nowego nie bedzie?