Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesola anka

termin 2000, czy sa tu mamy siedmiolatkow?

Polecane posty

Gość wesola anka

ja jestem mama 7letniej Victori.Tak sobie tu czytam i czytam, ale nie moge znalesc mamy dzieci w wieku szkolnym, same mlodzutkie. Moja cora wkroczyla w rok szkolny, 1-klasa.Ja to cale pieluchowe zycie mam za soba.Chociaz musze przyznac ze miec malutkie dziecko to cos cudownego.Dostrzega sie to dopiero jak dzieci sa juz w wieku szkolnym. jak tam wasze doswiadczenia mamy dzieci szkolnych? Pozdrawiam:-)

Gość tylko te od 2500 w górę
Rozumiem, że na swoje dziecko wołasz

Witam! Też ma synka z 2000 roku. Jak córce się podoba w szkole, mój synek chodzi bezproblemów, ale są inne sytuacje które mnie niepokoją a mianowicie rozbrykane dzieci, które ciągle się biją robią innym na złość, np. wczoraj jeden chłopak na wf ściągnął mojemu majtki. Czy u Was też się takie rzeczy dzieją??????

Gość wesola anka
fajnie ze jestes! Nie narazie u nas w szkole nic sie takiego nie dzieje. Moja mala opowiada codziennie nowe historie, narazie nikt jej nie dokucza,chociaz w klasie jest takich paru kandytatow na wyrzut! Moja corka chetnie chodzi do szkoly, odrabia zadania.Ja tak sie panicznie balam 1 go dnia szkoly i wogole jak jej pojdze.jej sie podoba, najwazniejsze zeby sie uczyla.Tak wogole, to telewizor u nas nie leci jak przychodzi ze szkoly, i musze powiedziec ze sa efekty.bardziej sie koncentruje.

Gość wesola anka
Witam! jest jeszcze w zerowce? Widze ze jest duzo dziewczynek o imieniu Wiktoria, wszedzie u mnie w rodzine az 3. Ulubione imie 2000-03 nieprawdaz?

tak jest w zerowce za 30 min pedze po nia! tak to imie popularne!

No mój syn też się chętnie uczy, a jak wygląda u Ciebie pisanie w 1 klasie, jak jej idzie, czy w zerówce pisali już w wąskich liniach, bo mój syn nie pisał w zerówce. Teraz ma trochę problemów z łączeniem literek, ale ćwiczymy codziennie w domku i myslę że jakoś mu i to pójdzie. Z jakich książek korzystanie my z Nowej Ery. Ma angielski w szkole, bo my tak. Macie oceny, czy jakieś znaczki, u nas są oceny, ale na koniec opisowo, nie wiem czy to dobrze czy źle, bo dzieci zaczynają rywalizwać o oceny kto dostanie lepszą.

u nas w przedszkolnej zerowce pani duzo zadawala dla dzieciakow, takze pisac moja mloda umie juz dosc dobrze, zna wszystkie litery drukowane (tych uczylam ja sama) i pisane (te poznala w przedszkolu), z czytaniem tez radzi sobie bardzo dobrze ;) jesli chodzi o nauczanie to ucza sie z ksiazek \"Swiat ucznia\" zapomnialam wydawnictwo :P angielski maja obowiazkowy 2 godziny w tygodniu oceny sa normalne, tzn. 6,5,4,3 nizszych na razie nie spotkalam w jej klasie a na koniec ocena opisowa, ale chyba tak teraz jest wszedzie ;) jesli chodzi o rywalizacje to nie zauwazylam, kazde dziecko uczy sie swoim tempem, aczkolwiek zadaja baardzo duzo, tak, ze mloda po lekcjach ma czasu na zabawe bardzo malo :O

Gość wesola anka
Moja mala nie dostaje jeszcze ocen tylko znaczki.Teraz ucza sie narazie literek i cyferek.No a angielskiego to jeszcze nie maja.Ja zapisalam mala juz w zwrowce na prywatne lekcje angielskiego.Szukamy nowego nauczyciela bo z ostatniego bylysmy niezadowolone.U niektorych placi sie kope kasy a potem sie okazuje ze ten ktos niewiele wie! Moja wiki chodzi do szkoly muzycznej, po zajeciach na WF. Do tego chciala na balet sie zapisac ale ja sadze ze na pierwszoklasistke to troche za wiele!