Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glump

Jak kobiecie zalezy to zrobi pierwszy krok !

Polecane posty

Gość dpg
klaudka 27 ............. dzięki za pomoc :)

Gość glump
klaudynka to nie sa zdrowe relacje tylko poprostu tak wam wygodnie i to jest wasze asekuranctwo i lenistwo.... dlaczego kobiety sa wyszczekane w kazdej dziedzinie a w tej juz siedza cicho ?

Gość wow rox
Nowa w miescie prawdziwa Bardzo ci zalezy a nic nie robisz? To na czym polega to twoje " bardzo mi zalezy ?" .... Kobiety mamy XXI wiek dlaczego nie korzystacie z jego urokow ?

bo niesmiala jestem, wiem ze duzo trace ale nie moge sie przemoc i zrobic pierwszy krok. chyba wole cierpiec z niespelnionej milosci niz z powodu odrzucenia na dzien dzisiejszy. mam nadzieje ze w koncu uporam sie z ta wstydliwoscia.

Gość dpg
Nowa w miescie prawdziwa .........a naczym polega twoja nieśmiałośc masz kompleksy jeśli tak to walcz z nimi ja to zrobiłem właściwie jestem w trakcie ale wszystko idzie w dobrym kierunku :)

glump ---> nasze asekuranctwo i lenistwo??? :D no przyjmijmy, że ok., nich juz będzie, że natura nas obdarzyła tym przywilejem - to powiedz mi, gdzie będzie Wasza rola, jesli my pozbędziemy się tgo domniemanego \"asekuranctwa i lenistwa\" i będziemy odwalać za Was całą robotę? No wiadomo gdzie będze Wasza rola :D - Wy chętnie przejmiecie ten przywilej, szkoda tylko, że będzie za tym szła przesadna, \"zniewieściałość\" - a u faceta to jest porażka, przynajmniej moim zdaniem :O Nie ma nic gorszego niż facet, któremu się mylą role - niedługo niektórzy z Was będą krzyczeli, że mamy sobie sztucznego penisa dprawiać i robić to, co Wy dotychczas :O Nie bądź śmieszny - tu nie chodzi o żadne lenistwo. Facet to ma być facet, od początku do końca, a kobieta ma swoje role, które jak najbardziej też powinna wypełniać (bardzo, ale to bardzo przyjemne tak na marginesie). Zresztą napisałam, że do pewnego momentu kobieta oczywiście może wykazywć inicjatywę, ale są takie aspekty relacji damso- męskich, że nie wyobrażam sobie, żeby facet oddawał pałeczkę kobiecie. Przynajmniej w swoim przypadku sobie tego nie wyobrażam

i dodam, że są faceci, któym wcale nie zleży, żeby tę pałeczkę oddawać, wręcz przeciwnie - i tacy mnie interesują. Tyle ;

Gość wow rox
Za takich facetow jacy teraz sa podziekujcie mamusia, to one wychowuja facetow na uczuciowe ciapy ! Mojego ojca nigdy w domu nie bylo, pracowal za granica, i tez byl okres ze bylem taki uczuciowy wrazliwy placzek...na szczescie koledzy w miare szybko sie zorientowali i mnie naprostowali.... Taki facet gdy dostanie kosza robi dokladnie to co wy....czyli rozpacz na calego....i nastepnego kroku juz pierwszy nie zrobi.... Druga sprawa to taka ze u was kobiecosc juz praktycznie wymarla, nie umiecie delikatnie odmawiac , to nie dziwota potem ze faceci patrza a nie podchodza

Gość wow rox
No i masz prawo takimi sie interesowac ale jednoczesnie nie masz prawa obrazac facetow ktorzy sie tak nie zachowuja.... Czyli jakby mnie interesowaly puszczalskie dziewczyny to mam obrazac te cnotliwe ?

wow rox ---> ale ja nie kieruję personlanie żadnych obelg, i nie mam najmniejszego zamiaru nikomu zrobić przykrosci czy obrazić. Ja po prostu piszę swoje zdanie na ten temat. Jeśli ma być dyskusja, to muszę to robić - taka jest zasada kafeterii, czy się to nam podoba, czy nie jesli napiszesz coś złego o \"puszczalskich\" czy \"cnotliwych\" to pisz - to bardzo ogólne pojęcia i ja nie odbieram tego do siebie, no chyba że napiszesz konkretnie \"Klaudka\" to co innego. Jeśli ktoś nie potrafi mieć do tego dystansu, to niech nie wchodzi na kafeterie i nie wdaje sie w dyskusje, tylko zajmie się leczeniem swoich kompleksów - proste i logiczne

boje sie podchodzic, ba ostatnio nawet spojrzec na faceta bo od razu robie sie czerwona:O. to jest moja zmora. puszczam buraka:( byc moze dla niektorych to jest smieszne ale mnie to naprawe krepuje. nawet puder nie pomaga. poza tym mam niska samoocene. wyglad jest ok ale co z tego jak nie pozwalam sie komus poznac...skomplikowane. chce sie zmienic ale nie wiem od czego zaczac

Gość dpg
Nowa w miescie prawdziwa .............. jest sposób wyjedz sobie do innego miasta na jeden dzień i tam podrywaj chłopaków masowo a jak dostaniesz kosza to sie nieprzejmuj bo i tak z żadnym z nich nie będziesz a przez to zyskasz pewnośc siebie :)