Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ambitna za bardzo

PRZEROST AMBICJI UTRUDNIA MI ŻYCIE?KOMU JESZCZE?JAK SOBIE Z TYM RADZICIE.

Polecane posty

Gość ambitna za bardzo

Mam 27 lat i jestem cholernie ambitną osobą.Nie radze sobię z tym. Moje życie podporządkowałam pracy. I to mnie zżera.Zaniedbuję narzeczonego, rodzinę, znajomych sen... Pracuję w ARiMR,ale pewnie gdybym pracowała gdzie indziej nie było by inaczej... Czy z tego da się wyjść? Czy jestem beznadziejnym przypadkiem???:( Jak Wy cierpiący na syndorom prymusa radzicie sobie z tym?

Gość kajgshgfh
juz polowa sukcesu ze to zauwazylas ze przez ambicje zaniedbujesz tez inne sprawy.No coz,kariera jest dla Ciebie bardzo wazna,a moze zbyt wazna,jestes profesjonalistka w kazdym calu.Ale zastanow sie czy nie mozna tego wszystkiego jakos pogodzic zebys miala spelnienie w pracy i nie miala wyrzutow sumienia ze zaniedbalas rodzine.Troszke wiecej luzu

Gość ambitna za bardzo
A co mają wyjazdy do nadmiaru ambicji?

Gość ambitna za bardzo
Tam, wyjeżdżałam. Imprezy owszem i bywają, ale z moimi ambicjami mają tyle samo wspólnego co z budową metra w Koziej Wólce;)

myślałam, że mi ambicja utrudnia życie. i tak było. i co ? zrezygnowałam z czegoś i zaczynam czuć się szczęśliwa. ufff.

Gość ambitna za bardzo
Jakoś nie potrafie wylajtować, bylebym tylko zdążyła zanim totalnie się wypalę.:(