Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagodka1987r

jak ja mam go zrozumiec....

Polecane posty

zakochana jestem w chlopaku z ktorym bylam 2 miesiace.... poczulam cos do niego co do zadnego innego, nie patrzylam na niego na jego wyglad tylko na charakter,,, to mnie ciagniee... tylkoze on sam nie wie czego chce... zkaonczyl znajomosc ze mna bo stwierdzil ze nic do mnei nie czuje,,,,i ze potrzebuje czasu, ale nadal chc utrzymywac kontakt.. nawet do spotkania wczoraj doszlo.... i dlaczego on tak robi

dlaczego nadal daje mi nadzieje, dlaczego okazuje zazdrosc, czemu ukrywa fakt ze spotyka sie z innymi kolezankami czemu sie tlumaczy... nio naparwde nie rozumiem

był szczery wobec Ciebie.. Ty sie zakochałaś on nie.. polubił Ciebie chciał spróbować serduszko mi nie zapikało.. jak chce nadal mieć z Tobą kontakt to dobrze ;) nie zawsze osobą która my obdarzymy uczuciem też nas tym samym musi darzyć :P

nio przykro ale on byl po dlugim zwiazku, dzieczyna go zostawila po 5 latach i teraz caly czas szuka... ale czemu mi nadal robi nadzieje////

wg mnie powiniene odpuscic i dac mi zapomniec a on robi calkowice cos innego... zreszta robil po wczorajszej wiozycie nic sie nie dozywa...

do tanga trzeba dwojga :) nic na siłe ;P jak on nie chce nie zmusisz go :) skoro nie chcesz go jako kumpla to powiedz że nie chcesz go widzieć i by Ci głowy swoją osobą nie zawracał :P swoją drogą po tak długim związku ciężko w coś nowego się zaangażować więc mu się wcale nie dziwie :)

ale dalczego sie tak zachowuje, czemu mi nadzieje robi,,,, pokazuje ze jest zazdrosny, jego przyjaciel sadzi ze on ma cos do mnie.... nio chce z nim byc... tylko co robic... moze dac mu czasu, poczekac... bo czemu nie chce abym sie zloscila i tp

to jest właśnie zła interpretacja myśli facetów przez kobiety :P facet coś powie a my na swoje to przekręcamy :P gdybym też tak myślała to większość moich kolegów by mi \"nadzieję\" robiła :P wrzuć na luz i poczekaj co będzie ;) facet czasu potrzebuje :) a jak nic nie wyjdzie z tego to możesz zyskać kumpla :P

to co mam zrobic... nie osaczam go.. nic mu nie proponuje, raz na dzien mu strzalke puszcze i nic pozatym , esa nie napisze.... wiec nie wiem ... mam czekac??

a co da to że będziesz siedzieć i w kółko myśleć o nim?? może mu z czasem przejdzie i zapomni o swojej ex ale do Ciebie nie wróci?? nie szkoda czasu marnować?? tego kwiatu to pół światu :P

Jeśli to było niedawno to go rozumiem. Zapominia o byłej porównuje Cie/każda z nią i ma nadzieje. Musi miną troche czasu. Nie angażuje sie bo nie chce Cie zranić. Nic na siłe jak mu zależy na Tobie to sie odezwie.

Gość fajniezakochany
Ja właśnie dostałem strasznego doła i zaraz napiszę konkretnego maila...czekałem 2 lata...dłużej już nie mogę....za dużo łez

Jagodka1987r To zmienia postać rzeczy. Po pół roku powinien wiedzieć czego chce. Mój wniosek: chyba mu nie zależy na Tobie.

Gość GracjaSpacja
Nie ma reguly na to, po jakim czasie od rozstania z kims, jest sie gotowym na nastepny zwiazek. Nie ma tez zadnego cudownego sposobu, by sklonic kogos do zakochania sie. Jagodko, wam po prostu nie wyszlo i moim zdaniem zle interpretujesz zachowania tego chlopaka. On prawdopodobnie chce utrzymywac z toba kontakt dlatego, ze cie po prostu polubil. Nie dopatruj sie nie wiadomo czego w zwyklej uprzejmosci.