zakłopotana456 0 Napisano Październik 5, 2007 Hejka dziewczyny jeżeli są dni niepłodne i sie współżyje bez zabezpieczenia i wystapi wytrysk to można byc w ciąży ?? Czy tylko jak są dni płodne .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zakłopotana456 0 Napisano Październik 5, 2007 prosze piszcie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jcmvv Napisano Październik 5, 2007 teoretycznie nie praktycznie wszystko jest mozliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makijaja 0 Napisano Październik 5, 2007 To zależy, czy były to dni niepłodne PRZED dniami płodnymi, czy PO. Jeśli PRZED, to istnieje prawdopodobieństwo zajścia w ciążę, jeśli PO, to nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zakłopotana456 0 Napisano Październik 5, 2007 halko czy ktos mi pomze .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Październik 5, 2007 W dni niepłodne w ciążę nie ajdziesz - tylko w płodne.Problem polega na tym, że dni płodne i niepłodne się obserwuje, a nie wylicza - wyliczając możesz dni potencjalnie płodne - wziąć za niepłodne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zakłopotana456 0 Napisano Październik 5, 2007 wspołzylismy odrazu po miesiaczce ... i wtedy znowu dwa dni po .. a nie wiem jak sie oblicza dni płodne a miesiaczke mialam 6 dni i tydzien wczesniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zakłopotana456 0 Napisano Październik 5, 2007 to jak mam je obserwoawac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Październik 5, 2007 Dni płodnych się NIE OBLICZA. Z obliczania więcej dzieci się rodzi, niż to by się mogło zdawać.Dni płodne się OKREŚLA na podstawie CODZIENNYCH obserwacji: temperatura, śluz, szyjka macicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Październik 5, 2007 Podstawy o obserwacji cyklu znajdziesz tutaj:wiki.28dni.pl/okienko_eksperta_okienko_eksperta_-_abc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makijaja 0 Napisano Październik 5, 2007 Musisz wiedzieć, jaką konsystencję ma śluz niepłodny, a jaką płodny - tylko wtedy możesz określić różnicę. Płodny śluz ma konsystencję białka jaja kurzego, taki przejrzysty i ciągnący się. Śluz niepłodny jest gęsty i matowy. Dodatkowo warto mierzyć temp. w pochwie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nawet nie znasz swojego Napisano Październik 5, 2007 cyklu a do ruchania pierwsza ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zakłopotana456 0 Napisano Październik 5, 2007 a cos ci sie nie podoba to nie wchodz tutaj .. ja sie tylko pytam .1!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach