Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość white.apple.

indeks i legitymacja studencka

Polecane posty

Gość white.apple.

Powiedzcie mi proszę, ile mam czasu na odebranie ondeksu i legitymacji? Czy muszę to zrobić przed rozpoczęciem studiów? Będę studiować w trybie e-learning, bo mieszkam za granicą i nie wiem czy muszę polecieć do kraju, żeby te dokumenty odebrać czy mogę to zrobić np będąc w Polsce na święta. Bardzo proszę o pomoc

Gość white.apple.
proszę o pomoc, to bardzo ważne

Gość two thousand seven
nie sadze zebys musiala przylatywac specjalnie. dla osob uczacych sie przez net dziekanat jest pewnie bardziej wyrozumialy. trudno zeby ktos lecial kilka tys. km po glupia legitke czy indeks. ajlepiej zadzwonic i zapytać

Mi legitke dali już w pierwszym dniu studiów, ale indeks dopiero, gdy była sesja. Nie sądzę, żeby to był jakiś problem. Skoro decydujesz sie studiować w takim systemie, to chyba jasne, ze powodem tego może być brak możliwości częstego stawiania sie w na uczelni. A jeśli tak, to dotyczy to również odebrania legitymacji.

Gość white.apple.
też mi się wydaje, że to nie problem. pytam bo nie mogłam się dziś dodzwonić do dziekanatu, a gdybym musiała lecieć, w ten weekend musiałabym kupić bilety. w każdym razie uspokoiliście mnie, dziękuję :)