Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aleexxxandra

Czy są tu przyszłe mamy z okolic Rybnika ?

Polecane posty

Gość Aleexxxandra

Witam serdecznie Jeśli są tu przyszłe mamy z okolic Rybnika - proszę odezwijcie się. Poszukuje kontaktu z kimś z pobliska, a nie potrafię nikogo namierzyć. Pozdrowionka:-)

Gość a skad dokladnie jestes

Gość Aleeexxxandra
z Wodzisławia Śląskiego i poszukuje dobrego lekarza, a najlepeij lekarki. Jeśli jesteś z okolicy - odezwij sie jeszcze.

jestem

Gość Aleeexxxandra
a TY skąd jesteś ?

ja jestem z gliwic

Gość Aleeexxxandra
a to trochę daleko. Ja szukam tu w swojej bliskiej okolic dobrej lekarki z polecenia i najlepeij, żeby pracowała w wodzisławskim szpitalu. Ale fajnie, że się odezwałaś. Może koś mi jeszcze coś doradzi, bo nie chciałabym drogą prób i błędów poszukiwac dobrego specjalisty. Wcześniej korzystałam z usług lekarzy jastrzębskich, ale tam nie urodzę dziecka.

:)

a w ktorym miesiacu juz jestes

Gość Aleeexxxandra
nie wiem, bo to początek dlatego szukam lekarza - wcześniej mi na wodzisłąwskim konkretnie nie zależało zmykam juz spać, bo późno dobrej nocki ;-)

pa

Gość okilice
jeśli okolice to jaa...Racibórz :P

witajcie ponownie a może jest dziś jakaś młoda mama z okolicy ;-) Pozdrawiam Ja dalej szukam porady w sprawie lekarza.

Gość bogina
hej jestem z zor o co konkretnie ci chodzi

Witaj Alexandra,,:) Ja jestem z Rybnika ;) Moze nie dokladnie teraz bo jestem w Irlandii Pln. ale ogolnie pochodze z Rybika. Ciaze do 6 miesiaca tez przechodzilam w Rybniku ;) Co do lekarza,to ja polecam Grodonia lub Grochowicza ;) Grochowicz przyjmuje na Nowinach przy kosciele Sw.Jadwigi,a Grodon na ulicy Na Gorze,to jest niedaleko bazyliki ;) Bylam zadowolona z ich uslug ;) Kiedys myslalam,ze Grochowicz przereklamowany,bo pol reala do niego chodzilo (tam pracowalam;) ) ale w koncu poszlam sprawdzic i faktycznie spoko jest ;)

Iza_Ni Podziwiam Cię za ten wyjazd w 6 m-cu. Tylko, ze ja jestem z okolicy Rybnika i chyba będę rodziła w wodzisłąwskim szpitalu - przez to poszukuję lekarza, któy tam pracuje. Słyszałam, że tak jest najlepiej. Jestem codziennie w Ryniku, bo tam pracuję. Ale lekarza wolałabym mieć chyba bliżej domu. Ale dzięk za odpowiedź :-) Chyba tu mało dziewczyn z naszych okolic, bo na dwóch formach zadałam to samo pytanie i tylko tutaj mam odp. Pozdrawiam;-)

polecam dr bednarczyk bardzo fajna , konkretna i robi wszystkie badania łącznie z usg. jezeli nie chcesz rodzic w rybniku co bym ci szczerze odradziła polecam rydułtowy, super opieka i w ogole podobno o niebo lepiej niz wodzislaw

do Kasi 30 a ta dr Bednarczyk to gdzie przyjmuje i jeśli wiesz, to w jakim szpitalu pracuje. Ja nie słyszałam o tej pani doktor, a skoro polecasz, to może skorzystam. Chodzi o to, że żadne wodzisławskie nazwisko lekarza nic mi nie mówi, a nie chcę wybierać w ciemno.