Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zezolkaaa

nie mam faceta przez zeza -

Polecane posty

Gość 1212122211221212121
Jestem facetem i mi zez nie przeszkadza u kobiet. Dla mnie liczy sie cos wiecej niz wyglad. Nie przejmuj sie tym. Wiem ze latwo to napisac ale pamietaj ze lepiej zyc w pojedynke niz z palantem dla ktorego liczy sie tylko wyglad. Powodzenia :)

Gość zezolkaaa
ale ja mam duzego zeza takiego nie spotyka sie czesto :-(

Gość g f gfg
kate moss jest brzydka i ma zeza---a nikt poza mną zdaje sie tego nie zauwazac:)

A nie da sie zrobic operacji?? ja wiem, ze mi latwo pisac, ale skoro to taki duzy kompleks...buziaki i glowa do gory, a faktycznie ludzie widza Twoje kompleksy tylko wtedy gdy sama tego nie akceptujesz!

Gość zezolkaaa
no jezeli ludzie twierdza ze kate moss ma zeza to ja wysiadam :-( ladna to ona nie jest ale zeza na pewno nie ma. operacja nie wchodzi w gre

Gość musisz się z tym pogodzic
ja w rodzinie mam jedna zeza i musze z tym zyc ale prz\eciez to nie przesądza o mojej wartości człowieka jak ktos mnie kocha to mu mój zez nie przeszkadza

Gość zezolkaaa
no pewnie ze nie przesadza o wartosci ale jest wielkim dyskomfortem ktory utrudnia kontakty z drugim czlowiekiem. i ja nie mowie o jakims malym zezie. ja tez w rodzinie jako jedyna mam te wade i chyba jako jedyna w calej okolicy

oj tam... nie martw sie, jeszcze trafisz na takiego, co Cie pokocha razem z twoim zezem ;) ja widzialam w zeszlym roku dziewczyne, która miala jedno oko takie malutkie, a drugie normalne i szła z chlopakiem, przytulalai sie, calowali i jemu wcale nie przeszkadzały te jej oczy, a wydaje mi sie, ze takie cosa jest znacznie bardziej widoczne od zeza :)

Gość zezolkaaa
moj zez jest widoczny

koło mnie mieszka dziewczyna, która ma dużoooo gorszego zeza niż Ty i okulary ze szkłami jak denka od butelek i od ponad 2 lat ma fajnego faceta i jest szczęśliwa i promienieje i wogóle ;) grunt to pozytywne nastawienie ! jak bedziesz unikała ludzi to nigdy nikogo nie spotkasz 🌻

Gość kokotek
przecierz sa okulary korygujace zeza

Gość zezolkaaa
nie kazdy zez da sie skorygowac okularami

Gość zezolkaaa
ale ja wcale nie unikam ludzi tylko nie potrafie nawiazac kontaktu wzrokowego i to mnie skresla

moja koleżanka ma zeza. rzuca się to w oczy, owszem. ale oprócz tego zeza ma też super figurę, śliczne długie włosy i wiecznie uśmiechniętą buźkę. jej chłopak nie wyobraża sobie życia bez niej, są ze sobą już ponad 5 lat i jak sam przyznał -to była miłość od pierwszego wejrzenia. u innych panów również ma spore powodzenie;) jej wada wzroku nigdy mi nie przeszkadzała, nie słyszałam też, żeby ktoś inny jakoś specjalnie zwracał na to uwagę, więc głowa do góry. na pewno znajdziesz jeszcze swoją drugą połówkę -każdy człowiek ma jakieś kompleksy, ale często jest tak, że inne osoby w ogóle nie zwracają na nie uwagi, dopóki im się o tym nie powie. gdybym nie rozjęczała się kiedyś w temacie mojego krzywego nochala, to mój facet pewnie do tej pory żyłby w słodkiej nieświadomości. liczy się przecież cały człowiek, a nie jakiś wybrany fragment jego ciała ;)

Gość zezolkaaa
ale ja nie mam ani ladnej figury ani ladnych dlugich wlosow. wszystko mam takie nijakie

Gość a dlaczego operacja nie
wchodzi w gre ?

Gość zezolkaaa
bo mialam i nie pomogly po jakims czasie oko znowu zaczynalo zezowac bo mam silne niedowidzenie na to jedno zezujace oko.

Gość agagaga
ładne masz oczy, widziałam gorszego zeza, trochę wiary w siebie

Gość zezolkaaa
ale na tych zdjeciach to nie sa moje oczy!!!

Gość no to zoperuj sobie
zeza, co za problem. kladziesz sie na 3 dni do szpitala. najpierw bierzesz skierowanie i wyznaczaja na izbie przyjec termin operacji. i po sprawie

Gość no na tych linkach to sa
przeciez wielkie zeziska. wiekszych to juz chyba nie ma

Gość zezolkaaa
przeczytaj co napisalam powyzej na temat operacji

Gość no to zoperuj sobie
no dobrze ale pewnie mialas jako dziecko