Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zezolkaaa

nie mam faceta przez zeza -

Polecane posty

Gość uupupupupupupupupupupup
tylko jak tu sie cieszyc jak cie wszyscy wkolo doluja?????????

skupaim sie na zaletach i co??? nic z tego nie wychodzi bo inni widza moja wade

to sie nie daj !!!! Po za tym sama się dołujesz :P Nie umiesz się śmiać ? Nie umiesz drwić z siebie ? Dlaczego ???? Ja mam tysiące wad i każdą kocham w sobie , dzięki nim jestem jaka jestem . Mam dość marudzenia , że jestem brzydka ..za gruba ...za chuda ..mam zeza ..itd.. Zacznij patrzeć na świat jak gdyby należał do Ciebie a nie uciekaj przed nim , chowając się w mroczne odmęty swych niedoskonałości ;) pozdrawiam Zołaz :P

nie daj sie. - latwo powiedziec jak sie jest ciagle odrzucanym przez cale zycie.

czemu nie pokazuja sie wszystki e posty???

tak se to tłumacz :P:P:P:P:P Mi tez nie było łatwo pokochać swoja indolencje , ale jakoś żyje ::P zastanów sie co Ci napisałam i masz dwa wyjścia ; -zamartwiać sie i beczeć jak Ci źle - zacząć zmieniać podejście do siebie Wybór należy do Ciebie pozdrawiam Zołza

ale zrozum ja sie staram tym nie zamartwiac. na pozor zyje normalnie usmiecham sie ciesze sie ale mam juz dosc samotnosci bo wiem z czego ona wynika

Czasem mam dość bawienia sie w psychologa na tym forum :O Powiedz mi czego oczekujesz , od tego tematu ??? Co mam Ci powiedzieć? Zmarnował Ci ktoś życie bo masz zeza ? Ludzie , żyjąc maja większe niedoskonałości ! Maja większe problemy ! Tak wiem ..to jest Twój problem ...ale sama go wyolbrzymiasz do niesłychanych rozmiarów ! Myślisz , ze inni ludzie sa doskonali a Ty nie ? Twoja samotność wynika z niskiej samooceny . Fakt , ze sie uśmiechasz widocznie jest odbierany jako pewna sztuczność i nienaturalność . Byc może widać , ze Twoje zachowanie jest pozorne , udawane :P ps. Ciekawa jestem czy tez sie ubierasz jak sierotka Marysia ...zapewne tak :P Przestań nudzić ! Idz do lustra i zacznij wymieniać zalety a nie wady !!!!!!!!!! Zołza :P

no sorry przesadzasz troche -nie chce pisac na forum nie pisz nikt cie do tego przeciez nie zmusza. zapewniam cie ze nie ubieram sie jak sierotka marysia. a kto powiedzial ze moj usmiech jest udawany. wiekszosc odbiera mnie jako osobe optymistycznie nastawiona do zycia. no ale nikt nie chce sie wiazac z kobieta z zezem

ja potrafie wymienic swoje zalety robie to za kazdym razem podchodzac do lustra ale to niczego nie zmienia w moim zyciu bo nadal jestem odbierana przez facetow jako ta gorsza bo zezowata. wiem bo wielokrotnie to slyszalam

Lubie przesadzać:P dzięki temu zmuszam ludzi do myślenia :P A ja na Twoim miejscu to juz przy pierwszym wpisie bym sie wkurzyła :P Po za tym przesadzasz ..ale Ty :P A kto się chce wiązać z kobieta na wózku inwalidzkim ..kobieta z nadwagą ..anoreksja czy bulimia ? Opowiadasz dyrdymały :P Tak jakby wszyscy ludzie byli doskonali a Ty nie ! Jakby od Twojej wady wzroku miało zależeć całe twoje życie :P I wiesz co ? Ty spowodowałaś , ze jest jak jest :P Nie Twoja wada lecz Ty sama :P Możesz sie kłócić i nie zgadzać ze mną , ludzie sa ze sobą ze względu na osobowość , charakter , wady i zalety . Ty opowiadasz dyrdymały . Mówisz jakbyś miała 5 lat i wyszła z piaskownicy . (przepraszam poniosło mnie ) Zacznij patrzeć na siebie jak na piękną kobietę , mająca wiele do zaoferowania , a nie jak szara myszkę :P pozdrawiam Zołza

ale ja juz jestem w takim wieku ze awno powinnam miec kogos a nie mam. wiem ze jest duzo ludzi niepelnosprawnych na pozor radz sobie usmiechaja sie ale tylko tak naprawde nieliczni z tej grupy maja to sczescie miec kogos u boku.

patrze na siebie jak na piekna kobiete i co?????? i nic!!!!!!!! wiem co mam ladnego, staram sie zawsze ladnie wygladac ale to i tak sie nie liczy bo faceci predzej czy pozniej zauwazaja mojego zeza

Nareszcie jakiś postęp w myśleniu :P ( tak wiem jestem okropna :O i kocham to w sobie też :D ) Skoro tak bardzo doskwiera Ci samotność to prosze powiedz mi co robić by to zmienić ? Acha i jeszcze proszę byc wymieniła swoje pasje ..zainteresowania :P Czekam ............. Zołza :O

Gość do persymony
no ukryty to go raczej nie widaac

sorry ze odpisuje z takim opoznieniem ale kafeteria cos swiruje i nie pokazuje postow na czas. lubie sie uczyc jezykow obcych. poza tym zainteresowania raczej ogolne dobra ksiazka. co robie by zmienic swoja sytuacje- saram sie wychodzic z domu do ludzi, umawiam sie z facetami poznanymi na portlach randkowych nie wiem co jeszcze moge robic

No sorry ... bez obrazy z kim ty sie umawiasz ... z facetami z portali ..? oni traktują kobietę jak rzecz , przedmiot z półki z supermarketu :O Zacznij wychodzić do ludzi , normalnych : -basen -tenis -kurs tańca -kręgle itd... wróć do normalnego świata wyjdź z netu a przestaniesz sie dołować . Zapomnij o portalach , bo nie wiesz czym to grozi , może ja się takich historii z netu naczytałam i wiem co mówię :P Zacznij żyć realnością !!! Od dziś ! powodzenia

Gość uuuuupppppppppppppppppp
przesadzasz troche czsami w realu spotykam gorszych kretynow niz w necie. ogolnie trzeba byc ostroznym wszedzie . a co mam zrobic jesli nie mam powodzenia w realu???????? owszem basen kregle kursy przerabiam to caly czas. moze nie az tak ntensywnie bo mieszkam w malej miescince i nie moge sobie pozwolic i czasowo i finnsowo na zbyt czeste wyjazdy do wiekszego miasta

Gość uuuuupppppppppppppppppp

Gość blebleblebleblebleble

:D:D:D Oczywiście , że przesadzam :P Podobnie jak Ty :P Masz racje , zarówno w necie jak i w realu , kretonów nie brakuje :O:D Z tą teza mogę się zgodzić;) Co nie zmienia faktu , iz na wymienianych przez Ciebie portalach , główna role odgrywają warunki fizyczne wizualne:P Zapominając o cechach charakteru i osobowości człowieka :P Sama posiedziałaś iż wielokrotnie usłyszałaś od osób trzecich , ze wasze dalsze spotkania sa niemożliwe w skutek posiadanej przez ciebie wady :P Co świadczy o zbyt wielkim zwracaniu uwagi na cech zewnętrze . Jest to chore podejście i moim skromnym zdaniem , mało dojrzałe :P Zatem proponuje , zmienić proporcje :P mniej wirtualności zastąpić realnością :P Pokochaj swoje niedoskonałości , uczyń z nich atut bądź nauczyć się je akceptować ale najlepiej nauczyć sie z nich śmiać :P mając do siebie dystans :P Nikt nie jest doskonały :) No ...chyba , że mówimy o mnie :P:D:D:D:D powodzenia ;) Pokochaj siebie a inni pokochają Ciebie ;) pozdrawiam Zołza :P

Gość uppppppppppppppppppppppp
a kto powiedzial ze ja nie kocham siebie????? to ze kocham siebie nie oznacza ze beda kochac mnie inni. majac na mysli radnki internetowe nie mam wcale na mysli takich portali jak sympatia czy ilove. sa tez inne na ktorych mozna spotkac wartosciowych ludzi........

Gość upppppppppppppppppppppppp

Gość podnoszeeeee

Gość upppppppppppppppppppppp