Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beksa tralalińska

Czy faceci warci są kobiecych łez ???

Polecane posty

Gość beksa tralalińska
I chyba musze byc bardzo silna, zeby ten czas przetrwac zanim zapomne :O juz sama nie wiem czy moge i czy powinnam miec nadzieje ze on jeszcze sie do mnie odezwie 😭

dasz rade, trzymam kciuki! nawet jak sie odezwie, to i tak powinnas go olac, tak jak on olał Ciebie. I pod zadnym pozorem sie do niego pierwsza nie odzywaj! Napisz, jak sobie z tym wszystkim radzisz. Powodzenia!🌼

Gość beksa tralalińska
tylko ze ja nie wiem czy bede potrafila go olac. jesli on sie odezwie to ja sie chyba uciesze :O a nwet jesli go oleje to bede miala wrazenie ze moze przez to zmarnowalam szanse na szczescie 😭 ja chyba jednak glupia i naiwna jestem 😭

Gość beksa tralalińska
nie wiem czy sa warte, ale wiem jedno ze ja jeszcze zadnego faceta do lez nie doprowadzilam, a faceci mnie niestety tak :O 😭

oj, niestety jestes naiwna...uwazam, ze nie powinnas sie do niego juz wiecej odzywac, musisz miec swoj honor. Faceci nie lubia nachalnych kobiet, to facet przeciez powonien zdobywac, starac sie o kobiete. A jak sie czujesz?

Gość beksa tralalińska
witam 🖐️ ja sie do niego nie odzywam juz jakis tydzien, on do mnie tez, wiec chyba juz nic z tego nie bedzie :O nawet jestem tego pewna 😭 juz powoli do mnie dociera ze musze o nim zapomniec, bo to i tak nie mialoby sensu :( probuje sobie wytlumaczyc ze jego juz nie bedzie w moim zyciu i ze mnie skrzywdzil i ze on nie zasluguje na moje lzy :O ale to bardzo trudne dla mnie :O ja jakies 8 miesiecy temu nie pomyslalabym nawet ze potrafie sie tak zaangazowac w znajomosc w internecie. zawsze podchodzilam do tego typu kontaktow sceptycznie. i tym bardziej jestem na siebie zla ze dalam sie w to wciagnac a teraz cierpie :( 😭