Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Masskiss

Pytanko do dziewczyn

Polecane posty

Gość Masskiss

Witam dziewczyny. Mam kilka pytań i mam nadzieje ze chociaż po częsci mi na nie odpowiecie:-) Otóż: Czy przy braniu tabletek wasza miesiaczka tez była bardziej skąpa? Od kilka dni z moją dzieczyną mamy problem mały. po dłuższym stosunku z moją dziewczyna mamy problem wprowadzeniem członka ( że tak nazwe to jest sucho?). czego to mogą być objawy? Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedzi...

Gość a za
Tak, po tabletkach krwawienie (nie miesiaczka, bo miesiaczka jest wtedy, kiedy dochodzi do owulacji. Tabletki owulke hamuja) jest bardziej skape. A co do drugiej czesci pytania, to niestety tabletki rowniez niestety zageszczaja sluz, czasem moze byc tam sucho jak pieprz. Uzywajcie zelu feminum albo KY, zeby troszke nawilzyc.

Gość Masskiss
dziekuje Ci za odpowiedź. Tylko ze tabletki bierze juz od półtora roku i dopiero teraz tak sie zaczeło dziać. A jak z ta miesiączka? to że są mniej obfite przy braniu tabletek to normalne? pozdrawiam

Gość Masskiss
Naprawde to forum jest naprawde dobre. Nigdy nie spotakłem sie żeby dostawać odpowiedzi bez zadnych śmiechow itp. Naprawde dziękuje. A to prawda że przy braniu tabletek zmiejsza sie ochota na seks?

biore hormony od 3 lat i to prawda ze sa problemy z suchoscia w pochwie... polecam wazelinke!! :D mmmm rewelacyjna sie sprawdza ;)

Gość Masskiss
Tez sugerowałem to mojej Dziewczynie ale ona twierdzi że takie środki sa dla starych bab...;/ jak ja przekonać?

Gość a za
z ta ochota to roznie bywa. U jednych wzrasta, bo wreszcie sie nie martwia, ze zajda w ciaze. Ale ja po sobie stwierdzam, ze tabletki skutecznie zabijaly moja ochote na figle:) Tzn na poczatku mialam duzy temperament,a potem seks mogl dla mnie nie istniec. Teraz wszystko wraca do normy:)

Gość Masskiss
I jeszcze jedno. Spóxnienie sie z wzięciema tabletki o dwie trzy godziny nie robi róznicy? jak to jest z gipexem i środkami na przeziębienie?

Gość Masskiss
Czyi rozumie się że to zmienie się? i nie mam sie czym martwić że moja dziewczyna raz dochodzi łatwo a raz z problemami? Chyba troszke za bardzo sie otworzyłem...

Gość a za
to uzyjcie zelu durexa:) to nie jest juz dla starych bab :) moze to ja przekona. OPoza tym niewazne czy stara baba czy mloda dziewczyna. Pewnych problemow sie nie ominie. Trzeba je rozwiazywac, a nie zaslaniac sie starymi babami:)

Gość do Masskiss
Biorę tabletki 2,5 roku i niestety trochę zmniejszyła mi się ochota na seks:-(Tabletki często obniżają libido:-oNo i suchość pochwy w czasie stosunku też jest...Ale plusem brania tabsów jest to ,że oprócz dobrego zabezpieczenia przed ciążą mam regularne,bardziej skąpe i bezbolesne krwawienia:-)

hehe dla starych bab?? :D :D nie uwazam sie za stara.. :D pogadaj z nia po prostu, im lepsze nawilzenie tym wieksze doznania!

Gość a za
Takie opoznienie nie robi roznicy. To, ze raz jest tak, a raz inaczej moze miec rozne przyczyny. Nikt nie jest maszyna. Ale owszem tabletki moga powodowac takie wahniecia.

Gość Masskiss
I chyba na dzisiaj tyle pytań. Odpowiedziałyście mi na wszystkie pytania i bede zagladał tutaj częsciej. Jesteście bardzo urocze i pomocne:) Pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje.

Gość do Masskiss
3 godziny róznicy w braniu tabletek nie mają wpływu na ich skuteczność,ja niera biorę nawet 5 h po stałej porze i wszystko jest ok;)A co gripexu to można go brać z pigułkami,w czasie brania pigułek nie można brać antybiotyków bo obniżaja one kuteczność pigułek.

Gość Masskiss
o antybiotykach wiem ale dziękuje za przypomnienie. Pozdrawiam no i jeszcze raz dziękuje:):):*

Gość do Masskiss
fajnie,ze mogłyśmy Ci pomóc;)Jak masz jeszcze jakieś pytania to pisz:-) Pozdrawiam🖐️

Gość a za
oj nie tylko. Jak sie przedawkuje paracetamol, to tez moze byc obnizona skutecznosc. Najlepiej pytac lekarza lub farmaceuty.

Gość Masskiss
Chodzi mi o normalne dawkowanie:) powiedzmy 3 razy dziennie. np aspiryne:)??

Gość a za
aspiryna ok. Nic nie bezdzie. pozdrawiam, bo juz ide spac:)

Gość Masskiss
Pozdrawiam. Do napisania. DZIĘKUJE:)