Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kadi_kadi

NOWA LINIA NIVEA _PROSTUJACA WŁOSY

Polecane posty

Kobiety co sądzicie o nowej linii STRAIGHT & EASY z Nive-a?? Ja mam problem z włosami musze używa prostownicy po każdym myciu włosów czy któras z Was posiada moze te 3 niby super produkty hodzi mi dokładniej o balsa , szmpon i odżywke Czekam na Wasze opinie :)

Gość ZAKRĘCONA Aga
Tak naprawdę to tylko chwyt reklamowy.Jeśli ma się naturalne skręty to żaden szampon odżywka i balsam ich nie wyprostuje.Mogą co najwyzej odżywić włosy ale to wszystko.Pozostaje nam prostownica albo profesjonalne prostowanie na kilka miesięcy w dobrym salonie.Pozdrawiam zakręcone ale się prostujące :D

Gość gyugkj
ZAKRECONA aga! WIESZ MOZE NA JAK DLUGO WYSTARCZA TAKIE PROFESJONALNE PROSTOWANIE I ILE KOSZTUJE ?

Gość profesjonalne prostowanie
starcza na tak dlugo az nie odrosna ci wlosy...tylko, ze jak odrastaja i zaczynaja sie krecic..to porazka. wszystko jest jakby na zasadzie trwalej tylko, ze prostuje..lepiej jz prostownica od czasu do czasu przejechac.

widzialam ostatnio napis na salonie fryzjerskim w moim miescie: \"trwałe prostowanie - OD 1200zl\" :D a slyszalam ze to bardzo niszczy wlosy:O

mysle, ze mozna znalezc i taniej..tylko pytanie po co. pomysl jak wygladaja wlosy gdy odrosna dwa centymetry..od glowy sie kreca, a reszta prosta..

co do tej nowej lini to ja w to nie wierze. kosmetyki moga nablyszczac,albo zapobiegac puszeniu, ale nie prostuja. nawet kosmetyki dla afroamerykanow.

Gość chyba cos Ci sie pomylilo
raczej 120zł. Ja robilam trwale prostowanie w salonie za 140zl.

Gość gyugkj
PROFESJONALNE PROSTOWANIE! JAK TAK TO WYGLADA TO MASZ RACJE. NO I TROCHE TO DROGIE. LEPIEJ UZYWAC PROSTOWNICY.DZIEKI ZA INFORMACJE.

a jak dla mnie? obciazaja wlosy:) mialam taki specyfik tyle ze z sansilk`a :O dupa a nie postowal. jedyny plus to to ze lepiej sie rozczesywaly

tylko mowie co widzialam:) na pewno bylo to 1200 zl, inaczej nie zwrocilabym uwagi:) w dodatku od.... no ale to moze przez to ze w centrum:D haha.... nie wiem, ja tam zdaje sie na prostownice:P

wlasnie wydawalo mi sie, ze cos drogo. ae wszystko zalezy od kosmetykow, ktore uzywa salon. te najlepsze moga kosztowac naet 1200, wcale mnie to nie dziwi. za to na tych popularnych liniach nie jest drogo.

Gość gyugkj
120 TO JUZ LEPIEJ. ALE POWIEDZ MASZ JUZ ODROSTY? I JAK TO WYGLADA? PEWNIE SREDNIO FAJNIE?( BEZ URAZY)

ja mam mocny skret i juz polubilam swoje wlosy choc myslalam nad stalym prostowaniem i pewnie dopielabym swego..gdyby nie te odrosty co chwile i fakt, ze jak juz wyprostujesz...to koniec. a tak to dobre odzywianie i nawilzanie, dobre srodki ochronne i prostownica i zmieniasz fryzure kiedy chcesz.

w skrocie sam zabieg wyglada tak: preparat, prostowanie prostownica, preparat i po sprawie.

Gość gyugkj
DOBRZE MASZ ZE CIE SIE MOCNO KRECA BO JA MAM TYLKO TAKIE SIANO JAK NIEWYPROSTUJE.ALE MUSZE POWIEDZIEC ZE PO ROKU UZYWEANIA PROSTOWNICY JUZ MI SIE TROCHE ZMIENILY I SA BARDZIEJ ULEGLE.JUZ TAK SIE NIE PUSZA.

puszenie mozna wyeliminowac kosmetykami. szampon i odzywka do wlosow kreconych, nastepnie silk i na koniec pianka. jesli pusza sie bo sa zniszczone to silna regeneracja i odpowiednie sciecie moga pomoc.

musze sie zbierac. ze swojej strony moge polecic dobre, markowe salony, gdyz tam ludzie maja wieksze pojecie o tym jak radzic sobie z niesfornymi wlosami. wiem bo probowalam juz wszystkiego. ceny sa duze, ale czesto warto, chocby dobrze sciac. bo wlosy krecone scina sie inaczej niz proste i nie kazdy o tym wie. pozdrawiam i powodzenia!

Gość gyugkj
MI SIE PUSZA ODZAWSZE! ALE DZIEKI ZA RADE. UZYWAM ODZYWKI WISNIA I BAWELN.JESTEM Z NIEJ ZADOWOLONA ,ALE RAZ NA JAKIS CZAS ROBIE SOBIE MOCNO ODZYWIAJACA MASECZKE U FRYZJERA.

dodam, ze jesli chodzi o kosmetyki do wlosow kreconych to tylko profesjonalne. mozna zobaczyc na allegro matrixa czy welle, ale tylko te, ktorych uzywa sie w salonach sa o wiele lepsze. a duze butelki choc kosztuja ok 50zl to maja jakies 1000ml i na troche starczaja.

prostownica i trwałe prostowanie niszczą włosy, wiem o tym aż za dobrze...warto zainwestować w te kosmetyki? widzę tutaj podzielone zdania

Moim zdaniem odżywka jest całkiem okej, włosy się ładnie rozczesują, nie plączą. Jeśli chodzi o prostowanie, bez rewelacji, ale cudów się nie spodziewałam, kupiłam ten specyfik za jakieś 9 złotych na esentia.pl , mimo wszystko chyba warto zainwestować jeszcze w prostownicę ;)

własnie jest dość tania, dlatego się zastanawiam... bo jak mam wydać kupe kasy na coś, co sie nawet nie sprawdzi to szkoda moich ciężko zarobionych pieniędzy ;)jaki masz rodzaj włosów? moje są bardzo podatne na układanie, więc moze da rade wyprostować je na szczotce z tą odżywką?