Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnullla

lubie facetów. dlaczego ludzie uważają to za nie etyczne?

Polecane posty

Gość agnullla

bardzo lubię mężczyzn, czasem nawet więcej niż jednego na raz. zapewne teraz posypie się bardzo dużo opinii typu ""jesteś szmata"" nie szanujesz się"" dlaczego ludzie tak o tym mówią, ja rozumiem ,że polska nie jest tolerancyjnym krajem? ale dlaczego? czyż nie każdy ma prawo do wolności słowa ,przekonań...i do uprawiania takiego sexu jaki lubi? co wy myslićie o takim sexie? ona jedna a ich dwóch! oceniających mnie olewam:)

Gość Topik Topik
Trójkąciki górą!!!!

Gość chce zniknacccccccc
i miej ich w dupie, sama sie zastanawiam nad zmiana trybu zycia :P

Gość agnullla
hehe ja wiem ,że to jest fajny tryb zycia. ja pytam dlaczego ludzie odbierają to jak coś dziwacznego? dlaczego nie przyznaja się do fetyszy..:P

Gość Woqulski
jeste zboczeńcem męskim w damskim ciele

Gość dziewczyno czy to żart
przecież tu nie chodzi o to, że Polska jest nietolerancyjna. Pojeź sobie gdzie indziej to zobaczysz czy aby na pewno. Polecam Włochy, Irlandię, Hiszpanię i parę innych. Dziewczyna taka jak ty uważana jest za rozwiązłą po prostu. Ludzie z zasady szukają raczej stałych związków, ty nie należysz do osób, które byłyby wierne albo mogły być z kimś na stałe. Lubisz facetów, co to znaczy ? Ja też lubię laski, ale jest granica. Czy u faceta czy u dziewczyny coś takiego to chyba seksoholizm. Coś z Tobą nie tak jeśli tego nie rozumiesz. Uważasz, że naprawdę wszystko jest dozwolone ?

Gość zgadzam się w 100

możesz sobie mieć ludzi w d* tylko, że wsród nich musisz żyć a skoro inni tak to widzą, to może i coś w tym jest

Gość ludzie odbierają to
jak coś dziwacznego, bo to jest dziwaczne :)