Onaaaa 622 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Spaghetti... napisał: Fakt, youtube ma jazdy. Fajna, ale znam lepsze klimaty Tak ale mi sie podoba ostatnio coś takiego i aż w szoku jestem bo Dawid to taki dzieciak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 6 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Olej typa, lepiej pogadajmy i pograjmy SZYNSZYLA SSAŁA TWOJEGO UPOŚLEDZONEGO MIKRO PYTONGA? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 246 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Tak ale mi sie podoba ostatnio coś takiego i aż w szoku jestem bo Dawid to taki dzieciak. Ok, to wrzuć, bo ja tylko takiego kojarzę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 14 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: Dużo znasz z tych priv Nie aż tak dużo;) kilka, choć co prawda nie każdy ma coś przypisane, jakoś tak wyszło. Jedną nie mogę znaleźć, może innym razem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 6 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Ok, to wrzuć, bo ja tylko takiego kojarzę SZYNSZYLA SSAŁA TWOJEGO UPOŚLEDZONEGO MIKRO PYTONGA? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 6 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Ok, to wrzuć, bo ja tylko takiego kojarzę SZYNSZYLA SSAŁA TWOJEGO UPOŚLEDZONEGO MIKRO PYTONGA? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 246 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 10 minut temu, Onaaaa napisał: Tak ale mi sie podoba ostatnio coś takiego i aż w szoku jestem bo Dawid to taki dzieciak. Sorry nie zauwazyłem teledysku net mi przed chwilą padł i reakcji brak mam. Pravik się odpalił, więc raczej tutaj nie pogadamy Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 622 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Sorry nie zauwazyłem teledysku net mi padł i reakcji brak mam. Pravik się odpalił, więc raczej tutaj nie pogadamy Spoko Haha niech sie odpalają mnie nic nie rusza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 622 Napisano 6 godzin temu Ta jest jeszcze fajna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 246 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Spoko Haha niech sie odpalają mnie nic nie rusza. Luzik Mnie też, także damy radę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 246 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Ta jest jeszcze fajna Popieram, więc 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 622 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Popieram, więc A ja coś smutniejszego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 246 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: A ja coś smutniejszego Zabrzmiałaś ciężko, więc ja też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 6 Napisano 5 godzin temu 17 minut temu, Spaghetti... napisał: Sorry nie zauwazyłem teledysku net mi przed chwilą padł i reakcji brak mam. Pravik się odpalił, więc raczej tutaj nie pogadamy NIE JESTEM PRAVIK, UPOŚLE MONGOLSKI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 246 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, TREV0 napisał: NIE JESTEM PRAVIK, UPOŚLE MONGOLSKI Kimkolwiek jesteś ... odczep się od kobiet i ode mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 622 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, TREV0 napisał: NIE JESTEM PRAVIK, UPOŚLE MONGOLSKI A kim jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 6 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Kimkolwiek jesteś ... odczep się od kobiet i ode mnie ALE JA TYLKO CIEBIE PYTAM DLACZEGO NIE ODPOWIESZ NA PYTANIE? SAM PIERWSZY WIELE RAZY TU WSPOMINAŁEŚ O SZYNSZYLI I O WASZYCH SPOTKANIACH POZA FORUM, A JAK KTOŚ PYTA O SZCZEGÓŁY TO OBSRRYWASZ ZBROJĘ RYCERZYKU SMIESZNY Edytowano 5 godzin temu przez TREV0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 622 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Spaghetti... napisał: Zabrzmiałaś ciężko, więc ja też To jeszcze cięższe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 6 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: A kim jesteś? FREDDYM KRUEGEREM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 622 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, TREV0 napisał: FREDDYM KRUEGEREM Myślałam że Ferdynandem kiepskim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 246 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, TREV0 napisał: ALE JA TYLKO CIEBIE PYTAM DLACZEGO NIE ODPOWIESZ NA PYTANIE? SAM PIERWSZY WIELE RAZY TU WSPOMINAŁEŚ O SZYNSZYLI I O WASZYCH SPOTKANIACH POZA FORUM, A JAK KTOŚ PYTA O SZCZEGÓŁY TO OBSRRYWASZ ZBROJĘ RYCERZYKU SMIESZNY Zajmij się swoim życiem, ktorego jak widać nie masz i takim wpiedzielaniem się w cudze miał nie będziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 246 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: To jeszcze cięższe. Cóż, pozostaje mi zagrać ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 246 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: .. Wiem, nie smuć się .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 6 Napisano 5 godzin temu 22 minuty temu, Spaghetti... napisał: Zajmij się swoim życiem, ktorego jak widać nie masz i takim wpiedzielaniem się w cudze miał nie będziesz CZYLI WALIŁEŚ ŚCIEMĘ Z TYM REALEM Z SZYNSZYLĄ, UPOŚLE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 246 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, TREV0 napisał: CZYLI WALIŁEŚ ŚCIEMĘ Z TYM REALEM Z SZYNSZYLĄ, UPOŚLE Ściemę to Ty masz przed oczami po prochach Ja Ci się śmiec.iu z prywaty tłuamczył nie będę Nie znasz mnie, to wypad Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 6 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Ściemę to Ty masz przed oczami po prochach Ja Ci się śmiec.iu z prywaty tłuamczył nie będę TO NA CHUY ZCZYNAŁEŚ TEMAT? PO TO ŻEBY POTEM WSZYSCY DRĄŻYLI, ATENCJUSZU ŻAŁOSNY? JAK SIĘ MÓWI A TO TRZEBA POWIEDZIEC I B - NIE MASZ HONORU, PSEUDO-RYCERZYKU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 622 Napisano 5 godzin temu 12 minut temu, Spaghetti... napisał: Wiem, nie smuć się .. Dobrze. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 246 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, TREV0 napisał: TO NA CHUY ZCZYNAŁEŚ TEMAT? PO TO ŻEBY POTEM WSZYSCY DRĄŻYLI, ATENCJUSZU ŻAŁOSNY? JAK SIĘ MÓWI A TO TRZEBA POWIEDZIEC I B - NIE MASZ HONORU, PSEUDO-RYCERZYKU Wiesz ile ludzi stąd się spotkało w realu zanim Ty wyjdziesz z piwincy ? Jak pojmiejsz tą kwestię to szczekaj dalej nad swoim losem Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 246 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Dobrze. Cieszę się, rekacje też wróciły po północy Śpij spokojnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach