Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghghghhgghh

Jestem moherową babcią i głosóję na PIS

Polecane posty

Gość ghghghhgghh

i won wy guwniarze od mojch dowód i beretuw. Jak trza będzie to pójde na glosowanie bez beretu i dowodu. Tak nam dopomusz Buk.

Gość pójść zawsze możesz
:-D , ale bez dowodu czy jakiegoś innego dokumentu tożsamości, do głosowania cię nie dopuszczą :-D

Gość ale ty śmierdzisz czosnkiem
więc na pwno jesteś z PO , smród was zawsze zdradzi :) 🖐️

Gość ghghghhgghh
i nie mam zamiau głosowac na zyduw, masonistuw i masochisuw, komuchuw, zbokuw, gejuw, lesb, itp.

Gość ghghghhgghh
do pojsc możesz, a skond wiesz, pewnie jesteś z układu

Gość hej hej hej---
ghghghhgghh -pokaż to babci. Jak cie zdzieli patelnią ...

Gość ghghghhgghh
zamist dowodu wezmę modlitewnik, to chyba to samo

Gość ghghghhgghh
A zamiast beretu założę rajstopy na głowę :-)

Gość ghghghhgghh
i te paciorki, ale zapomniała ja jak się nazywają, chyba paciorkowiec

Gość ghghghhgghh
czy w tym roku urny wyborcze bendą w Kościele?

Czemu to robicie - nie widzicie co sie dzieje - Chcecie by Polska była drugą Białorusia - Jeżeli wygra PiS to na wszystkich kanałach TVP bedzie non-stop Kaczyński tak jak to jest na Białorusi gdzie jedynym politykiem który pokazuje sie w telewizji jest Łukaszenka jedyny i sprawiedliwy wódz narodu . Jeżeli wygra PiS to tak właśnie bedzie.

Gość ghghghhgghh
zawsze chciała ja mieszkać na Biełorusi

:D a mnie się podoba, zwłaszcza \"zawsze ja chciała mieszkać na Białorusi\" :)

przeciez widac że to ktoś sobie dla jaj pisze po pierwsze babcie zazwyczj nie znają się na obsłudze kompa po drugie kiepski dowcip po trzecie nie ma uładu jest ukłyd

Na TVN24 ostatnio bryluje znany wszystkim z nienagannych manier salonowiec Lepper. Wyrasta na prawdziwą gwiazdę tej \"tiwi\". Pokazują go daltego, że warczy na PIS ... Dla TVN to wystarczający powód ... Dlaczego, gdy TVP się \"wypięła\" na Korwina zamiast Giertcyh, ta niby liberalna stacja TVN, nie promuje prawdziwego liberalizmu wosobie Popieli z UPR ?

Gość 30++
no ale jakoś nie cieszy mnie perspektywa życia w kraju w którym politycy są tak umoczeni w rozmaite afery, że co rusz jakiś jest zabijany lub "popełnia samobójstwo". Falzmann, Pańko, Papała, Dębski, Blida, Sekuła to są politycy z pierwszego szeregu, najwyżsi urzędnicy państwowi. Jak może być że ktoś ich likwiduje i tego "ktosia" nigdy nie poznajemy?

\"30++ \" - Blidę z tej listy trzeba by wykreślić. Nie ma nawet plotek, że została \"zlikwidowana\" ...

Gość 30++
no ale przecież nie zatruła się grzybkami. jeżeli popełniła samobójstwo to przecież nie z powodu depresji akurat wtedy gdy ją chcieli aresztować. zabiła się żeby kogoś chronić, normalny sposób załatwiania spraw przez rozmaitych gangsterów. likwidujemy jeden ważny, skompromitowany węzeł aby nie doprowadził do kolejnych.

Gość zdaniem.faceta
Ciekawy jestem co się dzieje z panią Jakubowską, czy jej torebka nadal wisi na fotelu w gabinecie ministra ? Wypadek samochodowy spowodowała pod 'wplywem' i różne ma sprawy na sumieniu , gdzie jest PiS , gdzie jest pan Ziobro ? Czyżby odpuścili tej pani ? A może pani Jakubowska do klasztoru wstąpiła i dlatego jest zmowa milczenia i cisza ?

Gość a słyszeliscie ten kawał
wiecie dlaczego babcie maja wyłupiaste oczy? Nie? Bo od 2 tygodnii szukaja swojego dowodu osobistego :D

Mystic Moon wykrywają aferę z opozycji , bo tak kwiczą te ryje jak ich PIS odrywa od koryta