Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dama Dora

KLUB DAM!!!

Polecane posty

Zakładam klub \"DAM\" 10 ZŁOTYCH ZASAD KLUBU DAM: 1. DAM-y radę schudnąć 2. DAM-y sobie na to odpowiednią ilość czasu 3. DAM-y radę wytrwać na wyznaczonych dietach 4. DAM-y sobie wzajemnie wsparcie w trudnych chwilach 5. DAM-y sobie kopa na rozpęd jak trzeba będzie :P 6. Nie DAM-y się słodkim zachciankom 7. Nie DAM-y się namawiaczom na drugie piwo i kolejnego drinka 8. Nie DAM-y się napadom wilczego głodu 9. Nie DAM-y sie ponurym myślom 10. \"Temu DAMy, tamtemu nieDAMy\" ;) Wpisowego nie pobieram ;)

:) bardzo optymistyczne podejscie :) zeby to jeszcze wprowadzic w zycie to w ogole byloby suuuper :D

Gość brecht
Bawimy sie jak DAMy, a jak nie DAMy to się nie bawimy :D

No to wprowadzamy w życie przecież o to mi chodziło!!!! DAMY wiedzą co chcą dać i DAMY wiedzą co chcą brać :D

WITAM SZANOWNE DAMY! Z powodów oczywistych ogłaszam siebie pierwszą damą ;) i widzę, że już mamy inauguracyjną trójkę 1. DAMA DORA 2.DAMA MATTINA 3.DAMA KATINKA 123 KLUB DAM UWAŻAM ZA OTWARTY. DAMY RADĘ!!! Tylko jak??? Jakie macie pomysły na realizowanie planów, bo ja na razie - obkurczam rozepchany żołądek i stosuję dietę - mniej żreć, po prostu ;) U mnie na razie 72 kg na 170 cm i chciałabym z 10 mniej, żeby \"laską być\" :D

Witam! Ja na diecie MŻ jestem od 1 października, codziennie staram się jeździć na rowerze jakieś 30-40 minut i do tego hula-hop na brzuch i boczki. Do tego 3 posiłki dziennie+przegryzka jako gruszka, albo jabłko, bo obrodziły w tym roku w ogrodzie. Ja ważę się w piątek, ale moja początkowa waga to 66 marzy mi się 50, ale nic za wszelką cenę. Pozdrawiam i trwajmy w diecie:) DAMY radę:)

hej:) jeśli można to i ja sie pisze:) nie wiem tylko jak z tym punktem u mnie bedzie:P -7. Nie DAM-y się namawiaczom na drugie piwo i kolejnego drinka

Witam kolejną DAMę - sandrusia - JAK TY TO ZROBIŁAŚ Z 90 NA 74 ?????? Podziel się z DAMAMI swoim przepisem na sukces!!!

a no jakos dałam rade:0boje tocze nadal:) dieta SB,cwiczenia po godz dziennie w tym 20-30 min skakania na skakance,dużo wody mineralnej,zero cukru i słodyczy...a teraz tak jakos się przyzwyczaiłam,ze nawet mi bardzo dobrze z tym co jem:) w razie pytań słuze radą:)

Sandrusia - no pytań ma ze 100!!! Ja wytrwać bez słodyczy - tak kompletnie NIC,czy coś zjadałaś w ramach nagrody??? i cukru też 0 - nic kompletnie nie słodzisz?, a dieta SB coś tu dziewczyny narzekały, że trudno wytrwać, jak dawałaś sobie radę??? No i z ciekawości - jak cie ludzie odbierają taką odmienioną. Musisz błyszczeć co????

Coś ostatnio obrodziło w kluby na cafe.... ale to dobrze, niech się ludzie organizuja. Ja też należe do jednego. Za pomyślność Waszego klubu wznoszę toast \\_/ : TAM TAM TAM TUP TUP TUP PIJMY ZDROWIE NASZYCH... DAM!!!

Od razu widać, że bywalec - lew salonowy i wie jak damy potraktować. Odwzajemniamy toaścik \\/ a tak do stopki - wszystkie kobiety są piękne trzeba tylko pod odpowiednim kątem na nie patrzeć :D

Gość Same damy
Czyli temu damy, tamtemu damy.....

Oczywiście! Jedna z moich dewiz brzmi: NIE MA BRZYDKICH KOBIET!!! (Czasem tylko brakuje alkoholu...) Pozdrawiam piekne damy i liczę na zaproszenie na bankiet inauguracyjny - jak juz okrzepniecie :)

To jeszcze jeden dowcip o damie: Dama w towarzystwie kilku gentelmanów(?)jedzie pociągiem , który wjeżdża do długiego tunelu.Zapada całkowita ciemność. -Aaaaaa! Weź pan tę rękę!.......Nie tę rękę, tamtą rękę!...... Nie ten pan, tamten pan....... :D:D:D

Nikuś, źle mnie zrozumiałaś. U mnie alkohol powoduje wzrost nastroju poetyckiego. Wtedy kobieta na którą aktualnie patrzę jest zawsze najpiękniejsza na świecie :). Gybyś akurat to była Ty - też by tak było!!! :)

witam:) słodycze jadłam sporadycznie wiec nie było wiekszego problemu z odmawianiem ich sobie zupełnie tak i postanowiłam też odstawić cukier......dodam,ze jedząc to co dozwolone w SB jakoś nie ma sie ochoty na cukier,ze tak powiem potrzeba przyjmowania słodkości gdzies zanika,obumiera.wcale do nich nie ciagnie i tak jak kiedyś przed okresem musiałam kupić sobie batona tak podczas tej diety nie musze bo nie mam takiej potrzeby.wogóle skończyły sie moje zachcianki na to czy tamto,nie wymyślam co to bym zjadła..i nie szukam jakiegoś smaka tak jak to kiedyś bywało.jadłam do 18 teraz do max 19 w tej chwili nie moge cwiczyć(problemy z kręgosłupem),ale musze cos z tym zrobić(basen albo siłownia-jakies cwiczonka delikatne na każda partie) a co otoczenie na zmiane?otóż kiedyś przed dzieckiem,no troche dawno to było:P wazyłam ok63 kg wiec w normie i każdy wiedział,że po dziecku tak się upasłam he he....reakcje bardzo miłe,zresztą nigdy nie narzekałam ,nikt mi nie dokuczał bo ratuje mnie podobno piekna twarz:):) może to i smieszne,ale cos w tym musi byc:)..może dlatego miałam wiekszą mobilizacje by cos ze sobą zrobic....:):):)

A DAMY nadal poszukiwane, i jakem DAMA nie spocznę, aż zacne grono zbiorę ;) Dodatkowe reguły: DAMA nie jest gruba, otyła, puszysta - DAMA MA OKAZAŁE WDZIĘKI DAMA nie żre, opycha się, podjada - DAMA JEST ZBYT PRZYCHYLNIA POŻYWIENIU

Dzień dobry! Ja właśnie konsumuje obiad, zobaczyłam że w biedronce mają warzywa nowe: kalafior, brokuły, szpinak mrożone w przystępnej cenie, i mieszanki na zupę ale te znałam już wcześniej. Kupiłam pierwsze co brokuły:) Już 9 dni nie jadłam nic słodkiego i w ogóle mi słodyczy nie brakuje. Pozdrawiam i miłego dnia:)

Witaj Mattinko - ja warzywka zajadam świeże, na mrożonki jeszcze przyjdzie czas cieżką zimą. Mam niedaleko super zaoptrzony warzywniak i w tej chwili kalafior, brokuł i szpinak są tam na szczęście. Ja dziś kupiłam bakłażana i sobie go podsmażam właśnie na obiadek. Pychaaa

coś mało Dam i to pewnie dlatego, ja osobiście latam i próbuję sprzedać lakier do włosów firmowy, bo mam promocja, póki co mam tylko 2 osoby chętne, ale lakier jest naprawdę rewelacyjny, nie skleja włosów i nie obciąża ich. Dodatkowo bardzo ładnie pachnie:) Pozdrawiam:) Może jeszcze ktoś chętny się znajdzie:)

Do wpisu powyżej! Moje wypowiedzi są humorystyczne i zostało już to zauważone, jak sie waśćka nie znasz na dowcipie pewnieś z chłopstwa :P