Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Teraz na powaznie

Ubranka - jakie kupujecie?

Polecane posty

Gość Teraz na powaznie

Czy metka ma dla was znaczenie? Metka znanej firmy. Na allegro metka to podstawa. A wy jakie ciuszki kupujecie, czy tylko te z metkami?

Gość Teraz na powaznie
Nie no wlasnie przegladam aukcje na Allegro i zastanawiam sie, ze wiekszosc z nich ma zdjecia metek znanych firm. I glownie takie ciesza sie zainteresowaniem.

Gość podnoszee
dla mnie to nie ma znaczenia wygodne nigdy firmowki-nie stac mnie a dziecko i tak wyrosnie

Gość znane metki
jak to okreslilas maja po prostu rzeczy dobre gatunkowo. juz sam fakt, ze sprzedawane na allegro, uzywane a jeszcze w bardzo dobrym stanie (jesli wierzyc sprzedawcy)

Gość ja kupuje w ciucholandach
ale teraz ciezko co trafic, bo sklepy opanowali handlujacy na allegro, ktorzy jak jest nowa dostawa to opanowują cały sklep, ściaagja po 50 wieszaków naraz i siadaja sobie z całym tym majdanem gdzieś z boku aby to przebrac jak w sklepie jest z 10 takich osób to nie da sie nic kupic :(

Gość Kasia C
zdrowe i bezpieczne dla dziecko,a to zapewniają tylko firmy z najwyzszej półki, jak np sanetta http://www.allegro.pl/item252882854_sanetta_markowe_body_dla_wymagajacych_.html A jesli kogos nie stac lepsze uzywane markowe niz tanie nowe,bo chemia uzyta do produkcji zapewne nie podniesie komfortu uzywania przez Wasze dziecko.A co znaczy wygodne? Dla kieszeni? Bo chyba zadna firma z tradycjami nie głowi sie nad wyprodukowaniem ciuszka " niewygodnego" :D Pozdrawiam!

Body za 55 zł - jedna sztuka :o Sooryyy ale to chyba lekka przesada! Ja kupuję nowe za 12-15 zł, polskich firm, bo przecież w Polsce jest wiele fabrk włókienniczych z tradycją nawet 150-letnią i produkują wspaniałe materialy. Booszzzz...

Gość Kasia C
A ja wole 5 sztuk sanetty niz 20 innych:) Mam juz trzecie dziecko i wiem co mówie:) Pozdrawiam.

Gość upupupup
body za 55 zl? ja kupilam 2 kombinezony na zime za ta kase!!!!!!!! szok

Gość upupupup
kasiac musisz byc zajebiscie bogata

Gość Babybaby
Hmm......gratuluje zakupu zatem.Zapewne uzywane te kombinezony,ale tak jak pisze kasiac lepsze markowe uzywane niz nowy badziew.Mnie stac "jedynie" na nowy h&m:)Domyslam sie ze kombinezon sanetty nowy kosztuje ok 400 zł? ;-)

Gość upupupup
czym sie rozni to body od innych? biedronkowskich np?

Gość Kasia C
Zaryzykuj moja droga-kup i bedziesz wiedziała:D

Gość upupupup
niestety-nie stec mnie=pozatym moje dziecie juz z bodziakow praktycznie wyroslo -ale mialam ok 20 szt i wszystkie wykorzystywane szybciorem-wiec mniemam ze takie tansze tez mialas? bo niesadze ze mialas 10 szt sanetty

nie daj się prosić tylko Kasiu nas uświadom - pytam poważnie czym one się różnią - bo w opisie aukcji którą podałaś nie ma ani składu ani żadnych konkretów tego typu

Gość upupupup
kasia c a moze Ty je sprzedajesz?????????

Gość Kasia C
to nie ma znaczenia ile miałam i ile uzywam:) Ja tylko chce Was zachecic do kupowania dobrych marek dla dobra dziecka,nawet uzywanych:)

Gość upupupup
kasia c a moze Ty je sprzedajesz?

Gość upupupup
i stad ta zacheta? bo reszta przdmiotow tego uzytkownika to tandeta raczej

Gość Kasia C
Ok:) Body sanetty sa z bawełny organicznej tzn wyhodowanej bez uzycia pestycydów, sa bezszwowe (tego nawet na allegro nie podają) ale na stronie niemieckiej mozna przeczytac w dwoch jezykach www.sanetta.de Wyprodukowane ekologicznie , z zawartoscia filtrów przeciwsłonecznych-ta własciwosc sie nie spiera:) no dobra,nie jestem kurcze public relations sanetty :D baj!

Gość ja ostatnio kupiłam fajną
czerwoną kurteczkę samentt na allegro. jest super

Ja mam sporo polskich firm, batyr, gaja itp., parę tescowych ciuszków, a z firmowych to kilka z KappAhla. Wszystkie kupiłam nowe.

Gość ja powiem tak
producenti sanetty nie uzywaja formaliny do utrwalania koloru jak w tanszych body, a ta substancja ma te wlasciowsc, ze sie sciera i wciera w skore dziecka, nie jestem milionerka, ale te body i schiessera najbardziej lubie, tylko kupuje taniej niz na allegro np na wyprzedazy byla 1 szt za 24 zl :)