Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpowiedzcie

Jak często macie kontakt telefoniczny ze swoim partnerem?

Polecane posty

Gość odpowiedzcie

Chodzi mi głownie jak często piszecie sobie smsy i telefonujecie do siebie. I ile już jesteście razem w związku?

Gość botobyłotak
po kilka - kilkanaście razy dziennie. Jesteśmy razem od 2,5 roku a mieszkamy razem od 2 miesięcy.

Gość odpowiedzcie
że codziennie to wiem... ale czy często w ciągu dnia.

Gość odpowiedzcie
ale kilka razy... możecie mi mniej wiecej zdefiniować ile? Nie wiem czemu ale ja chce zeby mój facet odzywał się do mnie zawsze jak go o to poprosze i kiedy mu cos napisze. A zwykle nie otrzymuje odpowiedzi...

ja z moim miekami w innym mieśccie i w ciągu dnia dzwonimy do siebe po kilkanaście razy a weczorem przynajmniej godzinę rozmawiamy

Gość odpowiedzcie
czy to dziwne ze chciałabym mieć częściej z nim kontakt? Na początku pisał do mnie cały czas... pisał co robi jak gdzieś jechał jak już wrocił. a Teraz? Potrafi odezwać tylko wieczorem. Czy to normlane? Jesteśmy ze sobą ponad rok

Gość marmolada2
moj tak robil wlasnie na poczatku zwiazku - raz na KILKA DNI!! ach jak mi bylo smuto. A teraz trzy lata mieszkamy razemi czesto sie odzywa. Z pracy, z autobusu, przed polka w supermarkecie. A ja sie tam nigdy nie odzywam. I pirwsza zasada: nie odpisuje na sms od razu. Tylko np. za kilka godzin. Hi hi.

Gość koTUSKAA
Ja z moim jestem od 10 m-cy,i rozmawiamy przez tel. ok pół godziny,godzinę dziennie,i wysyłamy kilkadziesiąt smsów :-) Pakiet 500 smsów bardzo rzadko wystarcza na tydzień.

Gość ankaaaaaaaaaaaaaaa
Strzałki kilkanaście razy dziennie,smsy kilka razy dziennie , telefon raz dziennie :) Jesteśmy razem 5 lat w tym 3 lata po śłubie.

Gość codziennie czasem kilka razy
dziennie od roku razem

jesteśmy razem od roku, kontakt telefoniczny mamy codziennie zwykle przez sms-y (ok. 100 dziennie :) )

Gość marysia żabka
oj dziewczyny,a po co wam kontakt bez przerwy?Miejcie troche szcunku do siebie,nie warto pokazywac facetowi ze wam zalezy i ze jest dla was calym swiatem.Nie dzwoncie z byle pretekstem zeby tylko uslyszec jego glos,mezczyzni nie lubia takich zagrywek.Bądzcie nieosiągalne,nie odpisujcie od razu na smsa niech sie zastanowi co robicie,facet bedzie mial swiadomosc ze macie swoje zycie i ze jestescie nieosiagalne i zacznie sie starac.Jak zadzwoni to pierwsze zakonczcie rozmowe,bo np. sie wam spieszy,ale nie mówcie gdzie.Wtedy on bedzie dzwonił non stop.Wiem co mówie,ja tak mialam,cały czas szukałam kontaktu z ukochanym,prosilam zeby odpisal albo zadzwonil,ale pewnago dnia sie zmienilai i byly swietne efekty.

Gość darkomilusia1232
moj facet obecnie za granica ale smsy codziennie a telefony co tydzien.jak jest w polsce to codziennie sms i widujemy sie a razem 10 miesiecy

marysia zabka jesteśmy młodzi to chyba logiczne, że chcemy utrzymywać ze sobą kontakt, zawsze mamy sobie coś do przekazania czy też pogadania więc czemu mielibyśmy nie pisać ze sobą, zwłaszcza, że widujemy się tylko w weekendy. i wcale nie jest tak, że to tylko ja się staram i piszę do niego z każdą głupotą. po prostu się kochamy, czy to tak trudno zrozumieć? :)

codziennie, bardzo czesto. jestesmy juz ze soba prawie dwa lata, a znamy sie juz od kilku dobrych lat:)

Gość marysia żabka
cherry nic w tym złego ze sie kochacie,co to za związek bez miłosci,nie generalizuje wszystkich tylko te panny które non stop wisza na telefonie i wypisują mdłe smsy az facetowi sie chce żygac.Bo czasem trzeba takiej lasce otworzyc oczy,ze sie poniża przez wyznawanie uczuc co 2 minuty.nie kazdy jest taki wiadomo,wiec jesli tak nie robisz to ta wypowiedz nie jest skierowana do ciebie.

Gość raz dziennie
ale gadamy dwie - trzy godziny:)

Gość jesteśmy razem 10lat
i cały czas na telefonie bo to związek na odległość co miesiąc gadamy po 40 godzin więc na pewno ponad godzinę codziennie a czasem jakiś mms

Gość kachaa
Nie odzywaj sie przez caly dzien, to zobaczysz jak sie zdziwi i sam zacznie wydzwaniac...

Gość odpowiedzcie
Ja jak nie odzwam się do mojego cały dzien to ma do mnie pretensje o to. a Potem chce mi zrobic na złośc i nie odzywa się on przez długi czas. wiec jak mam to rozumieć? :\

Gość izsooniaaa
ja nie mam ale znajoma na sex jak kaski brak lub chce pokazac ktoraą ywgryzie znow dzowni pisze esemeusje:P

Gość ddkboo
ja wogole bo on nie ma telefonu;] i nie chce miec mimo ze moze normale w tym swiecie to grosze a jego na to stac... ;] jestesmy 3 lata wydaje mi sie ze nie lubi jak go sprawdzam bo kazdy sms czy telefon tak traktowal gdy mial kom..ja mam tel i on do mnie pisze jakies smsy ale raz na jakis czas...hahaha

Gość belllaaadonnnalee
nie lubi.. jak jego sprawdzajajaa czemu ciebie ingiwluje? w komorce? jak to jego nie mozna ale ciebie spr od odbrych kilu lat on na łeb upadł!? tak sie buduje zwiazek?

Gość ddkboo
upadł i to chyba pozostawiło mocne slady w psychice...:D

Gość belllaaadonnnalee
hihih;):P