Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miodunek

gdzie powinien stac naturalny miod

Polecane posty

Gość miodunek

w lodowce czy w temp. pokojowej? zeby sie nie zcukrzyl?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość naturalny zawsze sie scukrzy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość miodunek
ale gdzie najlepiej przechowywac zeby jak najdluzej byl plynny

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nigdy w lodówce
poza tym nooby miód się nie cukrzy tylko krystalizuje :classic_cool::P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ja przechow u j e miód w szafce...w temp pokojowej...i długo pozostaje płynny...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość miodunek
no dobra nie znam sie :O czyli mam go wyciagnac z lodowki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość taka dziołcha
jak włożysz miód do lodówki to siłą rzeczy przeciez on nie zostanie płyny w tej lodówce :o:o:o trochę logiki :o

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość do autora
prawdziwy miód zawsze się krystalizuje. Ja trzymam w temp. pokojowej.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość miodunek
kurcze bo mam ogromny sloik miodu nie wiem z czego bo sie nie znam, ale podobno bardzo dobry bo czarny. i od dwoch dni stal w lodowce. teraz go dopiero wyciagnelam. no jest gesty :O skrystalizuje sie szybciej teraz?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość oj daj spokój
jakie to ma znaczenie czy się skrystalizuje wcześniej czy później. Jak się skrystalizuje to wystarczy go podgrzać i znów będzie płynny!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×