Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedzionyyyy

bylem dzis na randce w ciemna z dziewczyna poznana w necie i nigdy wiecej

Polecane posty

Gość Karra Musstaffa
agi vel deko - chyba nie korzystałaś jeszcze z usług psychola. W Polsce to jeszcze nie jest aż tak popularne. Zapewniam cie, ze powiedział mi to psycholog, nie uzywal takich slow jak ja, ale chodzi tu o sam sens. Zreszta takie teorie mozna przeczytać w fachowej literaturze z zakresu seksuologii, jak ktos chce to moge na mail podesłać kilka publikacji w pdf - jak znajde w tym bałaganie ;)

Gość pomarańczowa maupa
na szczęście z randek w ciemno zwykle się wyrasta:P

Gość metua
może autor miał problem z interpretacją słów psychologa

Gość 11111111111111111111111111
Karra Musstaffa :D:D:D Pasztecie piekno i brzydota to pojęcie wzgledne . Myślenie zaś nie jest twą silną stroną :) "takie na ktore pies z kulawą noga by sie nie obejrzał, maja najlepszych facetów." "Tak się gra w wielkiej lidze." idąc Twoim tokiem rozumowania brakło mi słów, Sam sie podsumowałeś . pozdrawiam inteligentnego inaczej :)

Gość Karra Musstaffa
arya---> gówno wiesz to po kiego sie odzywasz? Jest materialistka bo nie jestem slepy, przeżyłem 23 lata i co nieco o ludziach juz wiem, a przynajmniej w takich prostych sprawach umiem sie pokapować - widze gesty, reakcje, zreszta szkoda gadac - ty i tak wiesz swoje:) Mi tej kasy w zaden sposób nie szkoda, ja nawet bym o tym nie pomyslał ze ktos moze ciezko wzdychac za jakimis 6 dychami. Ale to nie o tym jest rozmowa tylko o tajemnicy powodzenia brzydkich dziewczyn. Chociaz podobno nie ma brzydkich dziewczyn- wiele razy słyszalem to powiedzenie, ale nie zgadzam sie z nim.

Gość wiii
A ja muszę stwierdzić że zgadzam się z tym że niezbyt urodziwe dziewczyny mają lepsze powodzenie i super facetów, a te ladne są same. Niestety.... Dodam że jest to teoria którą razem z koleżanką opracowalyśmy już w liceum. I choć minęlo od tamtej pory ladnych parę lat, do teraz nie możemy tego pojąć czemu tak jest....

Gość Karra Musstaffa
111111111111----->>>rozumiem, ze masz kompleksy na punkcie swojego wygladu. Ale no cóż, któż ich tak naprawdę nie ma... Szkoda mi natomiast, że jesteś również niedowartościowana na polu inteligencji, to sie moze dla ciebie źle skończyć, kto wie, może nawet w wariatkowie. Taka narastajaca frustracja może cie doprowadzić na skraj wyczerpania emocjonalnego:) Pozdrawiam

Gość Karra Musstaffa
wii-> to w miare proste, facet który sam jest niedowartościowany nie bedzie się zbliżał do tych pięknych w obawie przed ewentualną porażką :D

Karra Musstaffa :D:D psychologia nie jest Twoja mocna stoną też :) mylisz sie Pasztecie :D Jestem zadufaną w sobie nie posiadajaca żadnych kompleksów kobietą :) Jedak jakoś mnie nie zaskoczyłeś swoim intelektem i spostrzegawczością. pozdrawiam bystrego inaczej :)

Gość Karra Musstaffa
a dlaczego ja mam cie czyms zaskakiwać? Skąd takie oczekiwania w moja stronę??? Przecież nie mówię tu, że jestem inteligentny i bystry. Co do twoich kompleksów to twoja sprawa, nie bede sie wtrącał :P

Karra Musstaffa :D:D:D:D:D no faktycznie dlaczego masz mnie zaskakiwać - nie mam pytań to nawet Ja Ciecie tak nie obrażam jak Ty sam SIEBIE /:D:D:D:D:D GRATULUJE :)

Gość Karra Musstaffa
jedyneczko a obciagniesz mi siarczyscie i z polykiem za garść czipsow o smaku bekonowym i lyk hop coli? :classic_cool:

Karra Musstaffa ::D:D:D:D:D Prostaku nie ma takiej kasy na świecie , dla której bym to zrobiła . A jednak sieroto musisz płacić za odrobine rozkoszy hahahahaha Dupek:):):):)

Gość Karra Musstaffa
miałem napisać, że podszyw, że jesteś głupia bo sie nie kapnęłaś, ale nie chce mi się z tobą gadać. Bye 🖐️

Gość Karra Musstaffa
:D